Kratak fitilj

Poruka
22.458
Koliko često prenaglite u reakciji zbog temperamenta, prirode, naravi, horoskopa u situaciji pravda/nepravda... bespotrebno, i da li nekada ocutite izdrqavanja na vama zbog ličnog interesa, npr salter, šef...?
Da li vas je vas karakter koštao u životu, ili znate biti lukavi konformista?

Наслов ти је шитина.

Односно 'big shit', што би рекао Зоки Милановић.

Али добро.

Не ћутим, увек реагујем. И не мислим да пренагљујем.

Poslednja izmena od moderatora:
Skoro sve prećutim i oćutim, uglavnom ne osećam potrebu da ljudima "objašnjavam istinu".
Izuzetak su ugostiteljski objekti (loša usluga) i forum, to su mesta za razbibrigu...

A ćutim iz raznih razloga: nekad konformizam, nekad lepo vaspitanje, nekada zato što znam da nema pomoći...

Наслов ти је шитина.

Односно 'big shit', што би рекао Зоки Милановић.

Али добро.

Не ћутим, увек реагујем. И не мислим да пренагљујем.

...mislis da je dobro to sto uvijek reagujes?

Poznajuci tvoj vokabular, mislim da svojom reakcijom introvertiras ljude oko sebe. Treba reci, ali treba "znati" reci.

@naslov jeste za "iq politika"...

Ovde je neverbalno, a interesantno je da uzivo ti komentari grupisu i hrabre istomisljenike

Углавном немам храбре истомишљенике. Само закаснеле тапшаче по леђима. Како у животу, тако и на форуму.

- - - - - - - - - -

...mislis da je dobro to sto uvijek reagujes?

Poznajuci tvoj vokabular, mislim da svojom reakcijom introvertiras ljude oko sebe. Treba reci, ali treba "znati" reci.

@naslov jeste za "iq politika"...

Види, заболе ме шта моји коментари чине.

Види, заболе ме шта моји коментари чине.

...mislim da tako ne razmisljas kada je u pitanju dobrobit tvoje djece :)...za njihovo dobro bi precutala njihovom sefu, profesoru itd. Nemoj napamet pisati.

- - - - - - - - - -

Zena koja razmislja pi.ckom je 5 puta iracionalnija nego muskarac koji razmislja kur.cem.

Zena nikada ne razmislja tim, nikada. I kada joj je do toga, gleda sa kim ce...

Zena nikada ne razmislja tim, nikada. I kada joj je do toga, gleda sa kim ce...

Boki, ne bih sada da kazem da nista ne znas, ali to ti nije tacno.

Tacno je da ne razmislja stalno time, pa kada prestane, onda je to jedan down i preterano reagovanje na prethodno njeno razmisljanje pi.ckom, tj. ide sve za 180% suprotno, sto je debilizam sam po sebi (to je u stvari i jos veci debilizam nego samo razmisljanje polnim organom); ali kada bih poceo detaljnije o otme, post bi mi licio na Patkove postove, a to je zesca smaracina.

Boki, ne bih sada da kazem da nista ne znas, ali to ti nije tacno.

Tacno je da ne razmislja stalno time, pa kada prestane, onda je to jedan down i preterano reagovanje na prethodno njeno razmisljanje pi.ckom, tj. ide sve za 180% suprotno, sto je debilizam sam po sebi (to je u stvari i jos veci debilizam nego samo razmisljanje polnim organom); ali kada bih poceo detaljnije o otme, post bi mi licio na Patkove postove, a to je zesca smaracina.

Ono sto sam htio da kazem je da zene i kada im je do sex-a, dobro izuce doktrinu...i odaberu optimum, pa i kada gori pod nogama :malav:...muskarci sa druge strane...bolje o tome i ne pisati.
Pazi, ovde pricamo o normalnim osobama, ne o krajnostima.

Ono sto sam htio da kazem je da zene i kada im je do sex-a, dobro izuce doktrinu...i odaberu optimum, pa i kada gori pod nogama :malav:...muskarci sa druge strane...bolje o tome i ne pisati.
Pazi, ovde pricamo o normalnim osobama, ne o krajnostima.

Pa i ja ti pricam o normalnim osobama.

Zene i njihovo promisljanje sa kim ce da se sexaju, to je posebna presmesna prica.

Која је то ситуација када мама иде да се свађа са шефом свог детета??? :eek:

Ајде професор, то може и не мора.

Znas kako, ovde na zapadu imamo family day jednom godisnje, kada se u firmama (bar onim malo bolje stojecim) okupe porodice, na druzenju. Onda se izmejsaju svi onako...roditelji, djeca, partneri i nakon vecere upuste u razgovore...upoznavanje.
Sada, zamisli sebe i preko puta sefa tvoga djeteta...ono, pricate o zivotu, pogledima na drustvo itd itd itd...tada mama za dobrobit djeteta, razmislja sta ce reci...suvisno je nepotrebno.

Ono sto zelim da ti kazem je da postoje situacije kada racionalno ide pred naivnim i drskim.

Skoro sve prećutim i oćutim, uglavnom ne osećam potrebu da ljudima "objašnjavam istinu".
Izuzetak su ugostiteljski objekti (loša usluga) i forum, to su mesta za razbibrigu...

A ćutim iz raznih razloga: nekad konformizam, nekad lepo vaspitanje, nekada zato što znam da nema pomoći...

Boldovano kao da sam sama pisala.
Skoro nikad ne reagujem prenagljeno, takav mi je karakter plus sam izuzetno strpljivo celjade.

Okruzena sam ljudima slicnog temeperamenta, pa primecujem da mi, vremenom, sve vise smeta otresanje i busanje u grudi drugih ljudi.
Iirtantno mi je.

Znas kako, ovde na zapadu imamo family day jednom godisnje, kada se u firmama (bar onim malo bolje stojecim) okupe porodice, na druzenju. Onda se izmejsaju svi onako...roditelji, djeca, partneri i nakon vecere upuste u razgovore...upoznavanje.
Sada, zamisli sebe i preko puta sefa tvoga djeteta...ono, pricate o zivotu, pogledima na drustvo itd itd itd...tada mama za dobrobit djeteta, razmislja sta ce reci...suvisno je nepotrebno.

Ono sto zelim da ti kazem je da postoje situacije kada iracionalno ide pred naivnim i drskim.

Какав хорор, не пиши више, слошило ми се.

Jako retko, nisam konfliktna, impulsivna..razumski pristupam problemima i trazim konstruktivna resenja ...nije mi problem da ocutim, zapnem, progutam nepravdu, jer cu takticno raditi u pozadini i cekati svojih 5 min. A tada...
Pisem za rl..

Back