kraljica života

.
.
.

Danas, još jednom širim ruke
i poklanjam se pred tobom,
kraljice života.
Ja, vitez ushićenja,
perjanicu zlatnu s glave skidam,
nudim ti se, Evo...!

Opipaj puls po venama nabreklim
pa na vrat moj pognuti osloni mač.
Dopusti da osjetim okaljeno gvožđe
a onda zamahni, sijeci!

Neću ni prst pomaknuti,
ni trepnut' od straha neću kad dušu od tijela mi odvojiš...
Krv ću samo iz otvorenih vena pustiti,
mlazevima nek' oboji tvoje ruke u crveno.

Bit'ću počašćen i još jednom ushićen,
oslikavajuć' te crvenilom, cijelu,
dok se mješina tjelesna bezdušno stropoštava,
ka tvojim stopalima, SUDBINO!
.
.
.

Juna, 2004.

Poslednja izmena:
Hvala Timosten,
pročitao sam i tražio nešto po internetu...nisam još imao dovoljno vremena da sve to proučim (završavao sam neke slike-narudžbe i završio ih...)...ali nadam se da ću uskoro imati dovoljno vremena. ...hvala i za to.

Možda ću Te pitati još par pitanja oko ovih tehničkih stvari...možda uskoro, ako te ne bude previše gnjavilo.

Unaprijed hvala.

JA KOJI JESAM;bt185087:
Hvala Timosten,
pročitao sam i tražio nešto po internetu...nisam još imao dovoljno vremena da sve to proučim (završavao sam neke slike-narudžbe i završio ih...)...ali nadam se da ću uskoro imati dovoljno vremena. ...hvala i za to.

Možda ću Te pitati još par pitanja oko ovih tehničkih stvari...možda uskoro, ako te ne bude previše gnjavilo.

Unaprijed hvala.

Vazda ! :)

Kad krenes samo pitaj, ima posla ali vredi!

Povjerenje je prvi veliki korak ka samospoznaji...ka prosvjetljenju.

Ova pjesma je očigledno bila znak da sam se uveliko, neustrašivo, s povjerenjem otvarao...a to, sada, mogu i da potvrdim, jer ono što se desilo tokom sledećih par godina dovelo je do potpunog otvaranja, predavanja, i do spoja sa aposlutom negdje početkom Novembra 2007., sa apsolutom o kojemu konstantno pišem i iz kojega pokušavam da prenosim poruke, kao Znanja o Sebi-postojanju, otvarajući se ponovo i ponovo. Oni koji osjećaju povjerenje ka 'nečemu' još nepoznatom u sebi znat' će i o čemu govorim...To 'nepoznato' će se u jednom trenu i za njih-Vas potpuno otvoriti kada mu dopustite da kroz Vas BUDE...ako već nije. :)

lejla.al.dbuni;bt186298:
Dopada mi se način na koji oslikavaš svoj svet duše,Ti koji jesi....:D

Ponekad se pojavi potreba u meni da riječima izrazim ono što želi da se izrekne kroz mene...često to činim linijama i bojama dajući tome što želi da se razlije po platnu i papiru i ostavi tragove i mrlje za Sobom, ponekad to otpjevam ostavljajuć' muziku svog glasa da lebdi iznad objekata, iznad pejzaža...al' uvijek, kroz mene to čini ISTO Biće, ONAJ KOJI JESTE, koji kroz mene hoće da kaže istinu o Sebi...a Ja se osjećam počastvovanim.

JA KOJI JESAM;bt185100:
Povjerenje je prvi veliki korak ka samospoznaji...ka prosvjetljenju.

Ova pjesma je očigledno bila znak da sam se uveliko, neustrašivo, s povjerenjem otvarao...a to, sada, mogu i da potvrdim, jer ono što se desilo tokom sledećih par godina dovelo je do potpunog otvaranja, predavanja, i do spoja sa aposlutom negdje početkom Novembra 2007., sa apsolutom o kojemu konstantno pišem i iz kojega pokušavam da prenosim poruke, kao Znanja o Sebi-postojanju, otvarajući se ponovo i ponovo. Oni koji osjećaju povjerenje ka 'nečemu' još nepoznatom u sebi znat' će i o čemu govorim...To 'nepoznato' će se u jednom trenu i za njih-Vas potpuno otvoriti kada mu dopustite da kroz Vas BUDE...ako već nije. :)
Vaša pesma "Povjerenje" i ovaj Vaš komentar spada u red najlepših reči i misli koje sam pročitala. Divno je što ste sa nama...

Back