Kraljica bez grudnjaka!

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
Kraljica bez grudnjaka! Fotografije na kojima Kendall godinama ostaje bez bralesa (bez grudnjaka )
Kendall-Jenner-Braless-Moments-Feature.png

Bilo da se radi o Filmskom festivalu u Cannesu ili uzimanju zelenog soka u Los Angelesu, Kendall Jenner voli da ne nosi grudnjak. Za supermodela, odlazak u grudnjak nije nužno politička izjava. U stvari, Kendallovo objašnjenje je prilično jednostavno!

„Zaista ne vidim koja je velika stvar u tome što ste bez dresa. Mislim da je to super i jednostavno me nije briga! Seksi je, udobno je i smirujem se sa grudima. To je to!" ličnost Keeping Up vith Kardashians otkrivena je u njenoj sada već nepostojećoj aplikaciji 2016.
Kendall-Jenner-Braless-Moments-7.jpg

Poslednja izmena:
"To je takođe zabavan način da pokažem svoje različite prstene za bradavice", dodala je Kendall, pre nego što je zaronila u svoju odluku da joj probuši bradavice.
„Mislim da su ljudi opsednuti tom temom jer mi se čini tako neočekivano. Moje sestre su bile iskreno šokirane što sam to uradila ”, napisala je. „Prolazila sam kroz period svog života, imala sam teške trenutke, bila sam buntovnica i bila sam kao,„ Hajde da to uradimo. “
Kendall-Jenner-Braless-Moments-5.jpg

Poslednja izmena:
Prema bivšem E! zvezda, sestra Kilie Jenner takođe ima izbušene bradavice.
„Želela sam da dobijem pirsing toliko dugo pre Kajli. Učinila je svoje, a onda su svi pomislili da sam je kopirala”, rekla je Kendall priznajući da je odložila svoj piercing nakon što je Kilie otkrila koliko je to jako bolelo.

Međutim, stipendista Victoria's Secret Fashion Shov -a insistirala je da "ipak nije bilo tako loše". "Pretpostavljam da imam super visoku toleranciju na bol!" Hvalila se Kendall.
Kendall-Jenner-Braless-Moments-4.jpg

Poslednja izmena:
Naravno, Kendallova otvorenost u pogledu toga da ostane bez grudnjaka nije tu stala.

Kendall-Jenner-Braless-Moments-1.jpg

„Ne znam da li možete da se povežete, ali osećala sam se kao da imam zaista dobar dan za sise“, napisala je naslov nakon izbrisanog posta na Instagramu 2018. godine.
Na slici je Kendall u prozirnoj crnoj majici bez majice grudnjak.
„Snimila sam ovu fotografiju i poslala joj poruku [Hailei Baldvin] i [Gigi Hadid] pre nego što sam otišla da ih upoznam i rekla:„ Je li ovo previše? “

Te godine, Kendall je takođe jednostavno rekla V Magazinu: „Čudna sam, volim da mi sise izlaze.“

Bilo da se radi o Filmskom festivalu u Cannesu ili uzimanju zelenog soka u Los Angelesu, Kendall Jenner voli da ne nosi grudnjak. Za supermodela, odlazak u grudnjak nije nužno politička izjava. U stvari, Kendallovo objašnjenje je prilično jednostavno!

„Zaista ne vidim koja je velika stvar u tome što ste bez dresa. Mislim da je to super i jednostavno me nije briga! Seksi je, udobno je i smirujem se sa grudima. To je to!" ličnost Keeping Up vith Kardashians otkrivena je u njenoj sada već nepostojećoj aplikaciji 2016.
Kendall-Jenner-Braless-Moments-7.jpg
Koji će joj k brus'alter.

Back