Kraljica bez grudnjaka! Fotografije na kojima Kendall godinama ostaje bez bralesa (bez grudnjaka )

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ujeeee... Segzi.
Potrefila sam ti zelju aaa?Ujeeee... Segzi
Lepa je i zgodna i nije napumpana...Dozvoljavam tiZenio bi je
Može : )Potrefila sam ti zelju aaa?![]()
Preslatka je,volim sto se nije zanela za blesama i napumpala..pogledaj samo onu u crvenoj haljini..kome je to lepo?Ili sam ja otkacena kad tako mislim?!Lepa je,grudnjak nije ni potreban za te dve breskvice...
Koji će joj k brus'alter.Bilo da se radi o Filmskom festivalu u Cannesu ili uzimanju zelenog soka u Los Angelesu, Kendall Jenner voli da ne nosi grudnjak. Za supermodela, odlazak u grudnjak nije nužno politička izjava. U stvari, Kendallovo objašnjenje je prilično jednostavno!
„Zaista ne vidim koja je velika stvar u tome što ste bez dresa. Mislim da je to super i jednostavno me nije briga! Seksi je, udobno je i smirujem se sa grudima. To je to!" ličnost Keeping Up vith Kardashians otkrivena je u njenoj sada već nepostojećoj aplikaciji 2016.
![]()
Nije. Ali lice delom plastika draga mojaLepa je i zgodna i nije napumpana...Dozvoljavam ti![]()