kraljevi konaci

Ma znam bre sve, bila jedno leto u cetvorokrevetnom...eh to leto...kako je to lepo bilo...Al mi za nas troje veliko i skupo ,a niko nece da ide tamo od drugara , kazu preskupo im...Ebes ga kriza nastupila.

Tako mi onda idemo na neka druga mesta ...Al ja vooooolim Zlatibor i Kraljeve Konake..sponzorusa sam u dusi...Danas mi jedan stari drug kaze .."Eh kako smo se ti i ja lepo i skupo provodili, imamo zajednicku tu nasu snobovsku zicu..Gde su ta vremena?"

I ja se pitam?!?

Pajamaco jel mozes da postavis neke slike i jos jedno pitanje kako si rezervisala kad sam ja zvala pre neki dan i rekli su mi da jos nemaju cene za janoar.Pitam zato sto se plasim da mi posle ne bude kasno

Kraljevi konaci su stvarno kraljevi, jedino sto mi je zasmetalo to sto kako su kucice spojene , terasa jedna do druge , barem da su razdvojene zidicem da se ne gledam sa komsijom i da mu ne moram reci "Dobro jutro". Sve ostalo je savrseno. :)

Kraljevi Konaci su predivni sve jeste osim u kuci hladno. Ja imam kucu tj apartman sa centralnim grejanjem kaminom djakuzijem, predivno je. Kuca ima 3 sobe 6 kreveta 2 kupatila 2 terase moderno opremljena ali je zadrzala planinski duh ako ste zainteresovani za iznamljivanje pozovite 0641616166 ili mejl rbatak77@hotmail.com

Koliko kosta najam apartmana i da li ima slobodno krajem jula pocetkom avgusta?

Back