- Poruka
- 93.260
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za mene je Keith Emerson najbolji klavijaturista i kralj Hammonda.......ali ja nemam ni najmanjeg razloga da to napisem Senseiu. Ne razumem zasto odmah postavljas pitanje oko toga i pokusavas da dokazes drugacije. Isto si uradio kada je Sensei napisao da je Stratocaster najbolja gitara. Za Senseia je De Francesco kralj na Hamondu isto kao sto je Stratocaster najbolja gitara na svetu. Zasto odmah kontrirati drugacije?А ко га је прогласио краљем? Рецимо, када се он родио, Booker T. je заредом проглашаван најбољим виртоузом на хемонду?
Са њим могу тако, зна он врло добро да није ништа на његову адресу, лично. Питање је опште. Значи, нисам ни помислио да га је сенсеи прогласио краљем а, такође, зна да је Букер Т. заиста неколико година заредом проглашаван за најбољег хемондаша крајем 60-тих и почетком 70-тих, када се дотични родио.Za mene je Keith Emerson najbolji klavijaturista i kralj Hammonda.......ali ja nemam ni najmanjeg razloga da to napisem Senseiu. Ne razumem zasto odmah postavljas pitanje oko toga i pokusavas da dokazes drugacije. Isto si uradio kada je Sensei napisao da je Stratocaster najbolja gitara. Za Senseia je De Francesco kralj na Hamondu isto kao sto je Stratocaster najbolja gitara na svetu. Zasto odmah kontrirati drugacije?
Ova tema je o De Francesku a ne da li je on najbolji ili da li je bolji od nekog drugog klavijaturiste. "Kralj" u naslovu je figurativno napisan u znak postovanja i priznanja za njegovu muziku i virtuoznost a ne poziv za takmicenje ili poredjenje ko je najbolji klavijaturista.....
u vreme kad je on bio aktivan mnogi kritičari su ga proglašavali najboljim na B3А ко га је прогласио краљем? Рецимо, када се он родио, Booker T. je заредом проглашаван најбољим виртоузом на хемонду?
Лик је био одличан а мишљења критичара никада нисам узимао за релевантне. Ипак је све ствар личног укуса на првом месту.doduše, treba naglasiti, Džez kralj B3
ovde je u pitanju kako neko vlada svojim instrumentom i koliko mu daje svojstveni pečat. A za ukuse si u pravu.Лик је био одличан а мишљења критичара никада нисам узимао за релевантне. Ипак је све ствар личног укуса на првом месту.
Рецимо, давних 70-тих, ја сам волео Чика Кориу а касније Пета Метинија.