Krala novčanike ženama obolelim od raka

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Operativci drugog odeljenja uhapsili su Dervu A. (56) iz Beograda osumnjičenog za nekoliko krađa. Ona se tereti da je krala novčanike i lične stvari ženama koje su dolazile na preglede i hemoterapiju na Institut za onkologiju.

Osumnjičena je privedena istražnom sudiji i određen joj je pritvor.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/313022/Krala-novcanike-zenama-obolelim-od-raka

još jedan herojski čin u zemlji Srbijici :roll:

Samo ime kad sam cula nije mi dobro.Opet neka nakurnica koja se dovukla sa ko zna koje cuke u Beograd da dekra jer nema leba da jede...
Kako bi je vratila odakle se dovukla,na keca,a i ostale nakurnice koje su se dovukle kao i ta ......
A gde ce da marise nego tamo gde niko nema vremena ni nerava da razmislja o toj crkavici koju ponese da se nadje za ne daj Boze vec se
hvataju za slamku spasa...ma muka mi je i da komentarisem,dno dna!

Samo ime kad sam cula nije mi dobro.Opet neka nakurnica koja se dovukla sa ko zna koje cuke u Beograd da dekra jer nema leba da jede...
Kako bi je vratila odakle se dovukla,na keca,a i ostale nakurnice koje su se dovukle kao i ta ......
A gde ce da marise nego tamo gde niko nema vremena ni nerava da razmislja o toj crkavici koju ponese da se nadje za ne daj Boze vec se
hvataju za slamku spasa...ma muka mi je i da komentarisem,dno dna!
Па зар, госпођо, београђани не краду?
Само ова марва из унутрашњости што дође?
Испаде да је важније одакле је лопов, него сам чин?

Па зар, госпођо, београђани не краду?
Само ова марва из унутрашњости што дође?
Испаде да је важније одакле је лопов, него сам чин?

Uz duzno postovanje,,gospodjo,,mnogo se uskurcila ta,kako vi kazete,,marva iz unutrasnjosti,,!
Kradu i Beogradjani,zato nam nije potrebno jos lopova iz kojekakvih vukojebina da im pravi drustvo,dosta nam je i nasih majmuncina
na ulicama,po autobusima,ulazima,skolskim dvoristima.....pa eto i po onkoloskom institutu,ciji sam pacijent do skoro bila i ja pa me
malo jace pogodila vest nego Vas,oprostite.
Ne znam zbog cega ste se nasli prozvanim.....

Zamisli, odes na pregled jer se lecis od raka, onako, totalno sjjeban i nikakav zbog bolesti, uhvatis se za dzep da platis participaciju i kupis lek.....kad ono, nema novcanika......a tebi "osmi putnik" u organizmu......treba ti lek podhitno......nemas pare da se vratis iz Beograda npr. u Leskovac......ostanes i gladan taj dan a pritom se lose osecas.....ili ne mozes da stojis dugo...ili trpis bolove........ta zena koja je krala je kupila direktnu kartu za pakao........tiket one vej......!!!

Zamisli, odes na pregled jer se lecis od raka, onako, totalno sjjeban i nikakav zbog bolesti, uhvatis se za dzep da platis participaciju i kupis lek.....kad ono, nema novcanika......a tebi "osmi putnik" u organizmu......treba ti lek podhitno......nemas pare da se vratis iz Beograda npr. u Leskovac......ostanes i gladan taj dan a pritom se lose osecas.....ili ne mozes da stojis dugo...ili trpis bolove........ta zena koja je krala je kupila direktnu kartu za pakao........tiket one vej......!!!
Svaka cast Kapetane,to sam i ja prokomentarisala pa se neke ljodze nadjose prozvanim.
Pozz tebi:zag:

Ne znam da li je ganjferka,ime doticne mi se nikako ne dopada pa sta god bila,sam cin je vrhunski bezobrazluk:evil:

Pitam, jer za života pre nego su oboleli svi oni su svojim radom izdvajali za - cigansku socijalnu pomoć
Njima, obolelima, država ni citostatike ne nabavi na vreme a i jako je teško doći do onkološkog instituta bez obzira što oboleli imaju bolest zbog koje onkološki institut postoji, ali to su već političko-farmaceutske mahinacije i nem veze sa temom.

Pretpostavimo da je dobar deo obolelih - POZAJMILO TE PARE...

Back