KRAJIŠNIKU SMANJENA KAZNA!!

Ja sam već jednom protjeran iz jednog kraja Bosne u drugi, ali ne od muslimana nego od naših izdajnika. Rijeke krvi su proljevene oko Srajeva, hiljade izgubljenih života, četverogodišnja borna za svaki kvadratni metar, Staljngrad jednom riječju, da bi na kraju ono pseto što je crklo u Hagu sve to jednim potpisom predalo muslimanima.

Znači sada kada krenu da me protjeraju, prikolju ili pomuslimane ja samo spakujem kofere i idem dalje. Šta da branim više, kome da branim kada će se na kraju opet pojaviti neki Branković koji će potpisati sve što mu ponude samo da bi ostao još godinu duže na vlasti.

politika :thumbdown:

zasto sto su ga kidnapovali preko noci,smjesno je da jedan predsjednik parlamenta bude optuzen za deportacije,i zlocinacki poduhvat.......pa iz banjaluke su muslimani placali po nekoliko hiljada km samo da ih neko izvede u srbiju ili hrvatsku,znaci placali su da im se omoguci da odu a danas slusam ovu presudu spominje se banjaluka i deportacije koje lazi ,haski tribunal je leglo lazi i nepravde
Možda su to bili bošnjački intelektualci , dali im metle da metu lišće po ulici - pa im se možda metla ogadila..

Ljudi, o kakvom vi ratu više pričate. Ko će ratovati? Ja sam jedan rat doživio i nekako preživio, a još jedan nemogu nikako. Pobjeći ću, dezertiraću, ubiću se, ali još jednom onaj pakao neću preživljavati. Zbog čega ratovati? Nek mi neko kaže neki ideal za koji je vrijedno izgubiti život.

Цитираћу једног великог човека и идеолога:"Увек је јунака било мало". То што ти не би имао храбрости да се бориш, свакако није нешто чиме се требаш хвалити. :thumbdown: Пацифизам и материјализам су можда и највеће болести данашњице. Нажалост, већина Срба је оболала управо од њих. А погледај мало шиптаре. Преко 99% њих је премно одмах да ратује за свој народ. Слична ситуација је и код муслимана и хрвата. Само је наш народ погођен заразом која нам је убачена као кукавичије јаје.

Možda su to bili bošnjački intelektualci , dali im metle da metu lišće po ulici - pa im se možda metla ogadila..

ljudi su se osjecali nesigurno,bilo je sporadicnih incidenata,prijetnji,bio je rat,..vecina muslimana je htela da napusti grad jer se osecala nesigurno ali im vlast to nije dopustala,ljudi su se snalazili podmicivali su,preko veza ,konvoja UN itd. su uspjevali da napuste BL ali vecina je napustila 1995 kad se hrvatska vojska nasla pred BL i kad su u grad stigle hiljade izbjeglica,tada u tom haosu su ljudi upadali i izbacivali muslimane i hrvate na ulice....ali opet u BL od 28 000 muslimana koji su po popisu iz 1991 zivjeli u BL danas ih ima preko 11 000 ,a hrvata od 29000 po popisu iz 1991 danas u Bl ima preko 10000

znaci po muslimanskim i hrvatskim podacima u bl ima preko 20000 muslima i hrvata ...KOLIKO IMA SRBA U SARAJEVU,brojevi sve govore

Цитираћу једног великог човека и идеолога:"Увек је јунака било мало". То што ти не би имао храбрости да се бориш, свакако није нешто чиме се требаш хвалити. :thumbdown: Пацифизам и материјализам су можда и највеће болести данашњице. Нажалост, већина Срба је оболала управо од њих. А погледај мало шиптаре. Преко 99% њих је премно одмах да ратује за свој народ. Слична ситуација је и код муслимана и хрвата. Само је наш народ погођен заразом која нам је убачена као кукавичије јаје.

NIjeu pitanju pomanjkanje hrabrosti ili pacifizam, nego motiv čovječe. Naš narod nema više motiva za borbu. Toliko puta mu je olovkom oduzeto ono što je puškom odbranio i bezbrojnim životima platio, da nevjeruje više nikome. Na svojoj sam koži osjetio na najgrublji način šta je to izdaja. Kada je potpisan mir ja sam tek tada izgubio svoju kuću, svoj stan, svoju zemlju, svoj grad. Izgubio sam ono za šta se vrijedilo boriti. I jedino što će me možda motivisati da krenem u novi rat je vojna policija koja će me pendrecima i batinama natjerati da opet idem u rovove.

Naravno da su Šiptari raspoloženi za borbu kad znaju svoj cilj. Oni su sebi odredili da će Kosovo biti njihovo i tačka. Neodstupaju ni koraka. A šta Je naš cilj? Karlovac, Karlobag i slične baljezgarije? Mi smo totalno dezorijentisan narod.

Back