Kraj...

• Začetnik teme Začetnik teme Ell_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li bih volela da ga nikada nisam srela.NE.
Da li bi mi bilo lakse?DA,sigurno.
Zalim li sto je islo tako kako je i sto se tako zavrsilo?Ne.Osim sto je doneo takav izbor.Da li je on bio samo iluzija?Ne,nije.Nije jer nije bio savrsen.Imao je i mane kao i svi.Ali, nekako, nisu mi smetale.Kao kod deteta.Svesni ste da dete nije savrseno,ali ga i dalje volite.Bez rezervi,bez uslovljavanja.Ono je predmet vase ljubavi bez obzira na sve njegove mane.Tako i on meni.Do skoro.Kako voleti ubicu?Nikako.Ne dolazi u obzir.Ne volim ga vise.Bar ne onom ljubavlju.Ipak,negde u sebi jos uvek mi je....drag?Ne, nije to ta rec.
Pravu ne mogu da nadjem.Ima u meni jos uvek neke topline za njega.Obelezio je dobar deo mog zivota.Bilo je vise bola,pa opet ne zalim.
Cudno.Pamtim samo lepe stvari.Da li to znaci da je gotovo?Prebolela sam?Verovatno.Nekada sam se pitala da li bi zavrsio tako da sam ostala kraj njega?Volela sam da mislim da je tako.Sada vise ne.Imao je izbor.Doneo je odluku.Sada snosi posledice.
Zasto onda imam utisak da nisam stavila tacku na kraj?Da mu nesto dugujem?Ili vise sebi nego njemu?
Ne znam.Ko pa zna?Mozda cu ga jednom opet videti.Ne izgovaram rec nikada.Opekla me,previse puta.Mada kako sada stvari stoje tesko.Ne bih ni zelela.Stariji je od mene 10g kada izadje imace 40 I kusur.Na sta bi to licilo?Ne hvala.

Ako ga vidim nekad mozda cu mu reci da sam ga volela.Ili cu mu napisati dugacko pismo.
A mozda i necu

Uvek treba imati u vidu da je sećanje čudna lupa što smešne stvari uveličava.
Bilo je dana kada sam patio ne znajući da li trebam da volim ili mrzim,i ni jedno mi nije izgledalo kao prihvatljiva opcija.Mučilo me pitanje da li bih bio srećniji da tu osobu nisam sreo. Onda sam shvatio-potrebno je i dovoljno da sebi oprostim,za sve ono što kod sebe osuđujem,pa da moja patnja bude znatno manja.

Ovoliko tekstova, nadam se napisanih iz duse,nisu znak, ni putokaz, zaborava. Mozda to zelis ali, veruj mi, samo se zavaravas. Jos dugo ce ta osecanja ljubavi i bola tinjati u tebi.

1976!;bt67156:
Uvek treba imati u vidu da je sećanje čudna lupa što smešne stvari uveličava.
Bilo je dana kada sam patio ne znajući da li trebam da volim ili mrzim,i ni jedno mi nije izgledalo kao prihvatljiva opcija.Mučilo me pitanje da li bih bio srećniji da tu osobu nisam sreo. Onda sam shvatio-potrebno je i dovoljno da sebi oprostim,za sve ono što kod sebe osuđujem,pa da moja patnja bude znatno manja.

Da,i ja sam se pitala dugo,dugo...
I ne zalim,ne bih menjala,NISTA, u svom zivotu
Cak i kada sam gresila.Te greske su me napravile ovakvom kakva jesam..

JOPE;bt67174:
Ovoliko tekstova, nadam se napisanih iz duse,nisu znak, ni putokaz, zaborava. Mozda to zelis ali, veruj mi, samo se zavaravas. Jos dugo ce ta osecanja ljubavi i bola tinjati u tebi.

Svi tekstovi su doslovno iz mog dnevnika!
Najiskrenije sto sam rekla ikada u zivotu.
Neke reci su mi danas tako strane.
U pravu si,ponekad zelim da zaboravim..al ne da mi se.

Back