Zdravo, drugari. Raskinula sam veridbu. Shatili smo da nismo jedno za drugo. Jednostavno, on nije priznao, ali znam da je svestan da je on suvise detinjast i nezreo. Sinoc smo odlucili da raskinemo. On ce ostati jos koji dan kod mene, dok mu se stan ne sredi. Njegov stan smo iznajmili, pa ce on ici u drugi stan. Sami znate, da je on od pocetka pravio probleme i stalno nesto izmisljao. Ja sam juce upoznala decka, za kojeg sam shvatila da je dovoljno zreo i normalan. Razveden je. Znam, pogazila sam rec. Dugo je ziveo Nemackoj, a taj brak je bio pre 15 godina. Zbog njega sam se potpuno promenila. Shvatila sam sta zelim. On mnogo voli pecanje, pa cu i ja sa njim poceti da pecam. Nasla sam neke polovne knjige o ribolovu i vec sam postala uspesna. Rekla sam Milanki da napravi bojle, pa cu ga iznenanditi kasnije. Verujte mi, veoma je lepo kada nadjete neku normalnu osobu. Prija mi pormena.
Jos jedna promena je da cu od sada da se druzim samo sa pozitivnim osobama, a Bina to vise nije. To sam joj i rekla. Mnogo je negativna. A i taj njen decko, koji MENI treba da zahvali, sto je upoznao Binu. Kada sam joj se pozalila juce da sam raskinula, ona je rekla da je to i ocekivala i rekla je ponovo da ja jurim za covekom, koji je za mene zabranjen, mislila je na mog bivseg decka iz IZraela, a u stavri, on mene ne interesuje vec odavno.
Pitanje: Da li biste prihvatili da odete na letovanje sa deckom, kojeg poznajete dva dana? Ali ste osetili da ste zaljubljeni.