MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 34.220
Ne smije Putin stisnut.Druze moli boga da ga Putin ne stisne.Odosmo svi u mp3.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne smije Putin stisnut.Druze moli boga da ga Putin ne stisne.Odosmo svi u mp3.
Odbijam sa se plasim, odbijam da verujem da ce nerazum pobediti, odbijam da verujem da je mrznja jaca od ljubavi ka coveku i covecanstvu, a ljubav je i u razumu i svesnosti o ljudima.
Zato te prekidače osiguravaju da ne dođu u ruke manijacima i psihopatima.Ja da sam rus slučajno bi dupetom zakačio par prekidača i spalio london i ameriku![]()
Al si dužan lihvarima?samo se nadam da će brže da dođe
Na pogresnu "adresu" si uputio tu sliku, ja nisam bila pobornik S. Milosevica ni njegove stranke i "ideologije".
zakopcaj se ozeb cesPostoji način da se proceni trajanje čovečanstva, putem takozvanog Kopernikanskog principa.
Dakle, s 95% sigurnosti možemo reći da će trajati još minimum 5,000 godina
Ovo je razočarenje za teoretičare zavere
e, pa nisi u pravu, jovanovo otrkivenje je lazno, pise ti u mom potpisuБиће онако како пише у Јованом Откривењу и никако другачије.
Уколико Путин не победи.
ulozi su najveci ikada, idemo na regionalne i lokalne ratoveMedvedev je izjavio da je WW3 neizbezan,par sati posle toga usledio napad na Iran.
Kuva se sa svih strana,mozemo samo da se nadamo da nece doci do toga.
Zavisi koliki su ulozi.
vi hrvati ne mozete, ali mi srbi mozemoU životu ima stvari oko kojih se ne vrijedi nervirati. Jedna od takvih je i potencijalna nuklearna katastrofa. Bit će što bude, nije baš da možemo utjecati na to.
uzortirali, osladila im se korupcija, ili su anestezirani, ali sve cemo mi to da...razhebemojos uvek o kraju sveta palamu*dite.
nece biti kraja sveta.
kraj je sveta onakvog kakvog smo ga do sada poznavali.![]()
На онову ове симулације ми овде у Србији нестаћемо за неколико сати после почетка тог рата, тако да се барем нећемо много мучити.
Нисам заинтересован да сазнам одговор на то питањеKoliko je precizna ova simulacija?
zavisi od unetih parametara, a ja na nevidjeno mislim da su pogresniKoliko je precizna ova simulacija?
Imate bubnjeve koji otklanjaju nuklearne gljive?vi hrvati ne mozete, ali mi srbi mozemo