Zasto takav stav prema gradjanskoj Crnoj Gori?
Da li bi vam vise odgovarala poslusna i ,,regionalna,, Crna Gora kao privjezak Srbiji.
Toliko zlobe,zajedljivosti i zelje da ,,komsiji crkne krava,,
Pa niko nije ,,otcepio,,vas dio teritorije pa da se tako place i kuka vec je druga drzava clanica SCG odlucila da postane samostalna voljom svojih gradjana.
Ja,za razliku od mnogih koji se javljaju na ovaj forum ,mislim da je velika prednost Crne Gore upravo taj multikonfesionalan,multietnicki sklad.
Ne bih bio presrecan da je za moju drzavu glasao samo jedan narod,jedna vjera...
To bi me asociralo na vasu najjacu stranku SRS i DSS!
Pa i to je dovoljno ,bar mentalno i psihicki,da budemo tu gdje jesmo.
A ako vam je toliko stalo do Srba iz Crne Gore omogucite im dvojno drzavljanstvo i sve ostale privilegije u Srbiji i tako ce te im najvise pomoci!
A evo ,samo,nekoliko detalja o toj bespomocnoj maloj zemlji Crnoj Gori!
Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Mediterana, Jadranskim morem razdvojena od Italije, na toplom jugu Evrope, sa svježinom nepoznatog, čeka vas ova mala republika. Samo sat leta iz Rima ili Budimpešte ili sat i po iz Ciriha i vaša crnogorska priča moze da počne.
ZAŠTO CRNA GORA?
Da biste doskočili nemilosrdnom tempu savremenog života i spoznali iskonsku ljepotu.
Budite ekonomični i odaberite najveću koncentraciju kvaliteta. Osjetite kako vam raste adrenalin dok splavarite kanjonom rijeke Tare, najdubljim u Evropi.
Ponovo se srodite sa prirodom u djevičanskoj ljepoti Biogradske gore, poslednje prašume u Evropi.
Osjetite puls arkadijskog života u Bokokotorskom zalivu, najjužnijem fjordu u Evropi i pustite da vam se nešto lijepo desi.
Na vama je da se odlučite za intezivni ditiramb životu na jednoj od 117 pješčanih plaža na Jadranu i za renesansni šarm primorskih gradića ili za mirnu planinsku idilu u crnogorskim planinama, pored glečerskih jezera...
Odgonetnite djelić alhemičarski zamršene formule na kojoj počiva jedinstvena zavodljivost Crne Gore osvajajući neodoljive vrhove Durmitora.
Prokrstarite najvećim jezerom na Balkanu i najvećim ptičjim rezervatom u Evropi, Skadarskim jezerom. Otkrijte posebnu dimenziju, koja se formira u presjeku spečificnog crnogorskog spoja estetike i etike i koja čini dušu Crne Gore.
Crna Gora je jedna od poslednjih neotkrivenih tajni, najnovije otkriće svjetskog džet seta, ali zemlja čije najveće prirodne i duhovne vrijednosti odbijaju da budu uklopljene u bilo kakve komercijalne šablone.