Kradja struje!!!

E necu da gledam svoja posla!U inat ga prijavljujem svuda,za sve i svasta.Vise ni ekser ne sme da zakuca u zid,odmah mu sleduju inspekcije,komunalna itd...Zato sto je krao struju i od mene,to ce na nos da im izadje.A da se bije vise ne sme,jer je vec jednom pokusao,pa je dobio preko piicke i vozila ga hitna na krpljenje.I moja je glava tu stradala,al sam mu bar dao do znanja da sam tvrd orah.Progonicu ga dokle god budem ziveo,da ce mu se zivot ogaditi.Ni sad ne moze da preboli sto se samnom zakacio,verujem da se strasno kaje,ali ja sam bolestan sa teranjem inata,kad se neko prvi samnom zakaci.

I posle se cudimo sto nekome odseku ruke i noge, manite se inata bezi od budale kad on nece od tebe.:think:

I posle se cudimo sto nekome odseku ruke i noge, manite se inata bezi od budale kad on nece od tebe.:think:

Pa on i vata na tu foru,da se svi klone od budale.I onda se svi sklanjaju,a budala vrslja kako on hoce.Ali sad je shvatio da sam veca budala od njega,mnooogo veca...I nije mi dorastao po tom pitanju,jer sam mnogo veci psihopata,ma kolko se on trudio to da bude.Pocinjem da uzivam sto mu sad idem na nerve.

Pa on i vata na tu foru,da se svi klone od budale.I onda se svi sklanjaju,a budala vrslja kako on hoce.Ali sad je shvatio da sam veca budala od njega,mnooogo veca...I nije mi dorastao po tom pitanju,jer sam mnogo veci psihopata,ma kolko se on trudio to da bude.Pocinjem da uzivam sto mu sad idem na nerve.

napisao sam ti u svom prvom postu.
i verujem da mi je svaka na mestu

na tebi je dal se poklapas sa profilom ili ne

Back