KRADETE LI ..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Krala sam sa drugaricama u petom razredu osnovne skole, veoma cesto, u jednoj
robnoj kuci svasta nesto od igracaka do blokcica, a i silazile smo dole u samouslugu
a tek tamo... od sladoleda do sokova, kremica ....Osećala sam se tako lepo posle
toga.. I posle toga... nikada više.. Sada ne bi ukrala ne znam šta da je.

Ukrala sam i kradem iskljucivo cvece i nikad nista drugo.Ukrala sam jednom prilikom 3 saksije cveca iz hodnika solitera.Htela sam da ih imam na prozoru u djackom domu.Uzela sam jednu kalu s korenom iz parka i pelcere iz javnih ustanova gde god stignem ali nikad ne iz privatnih kuca .I to je sve.Joj lazem.Setila sam se da je bilo jos toga.Ko laze taj i krade. :lol:

mozda je neko pre nje zamenio bar kodove (iz meni nepoznatih razloga!) i tako ostavio, a ona sirota se sve uhvatila bas za takve artikle...
mislim ne kazem da je tako bilo, samo kazem mooozda! :D

i u USA je pomoćnik državnog sekretara, neki zgodan crnja, lapao po marketima....ne znam šta bi s njim, a imao je sistem - lood :lol: Vraćao robu, menjao staro za novo....ma ne mogu da se setim do kraja.

xiaoyu:
hahhhahahhhhhhah, e kad sad nisam pukla od smeha.... :D
Deca iz Bg kradu sa tezgi??? Pa jeste vala, gde će onaj iz blokova da nađe baštu... :roll:
A nema ono, ti mi držiš lopovske, pa preko zida u baštu, pa napunimo džepove i begaj, kud te noge nose??? Eeee, to je bio život...trešnje i zelene kajsije i ringlovi... :D

ringlovi :lol:
btw. a kad će? :P

so..
čuvena suđenja u Srbiji dešavala su se kada jedna rodna grana oT šljive, or something voćkastog, pređe na komšijinu stranu tj. zađe u njegovo dvorište :P Pitanje za pravnike : čije su te trešnje sa ulice (ispred kuće) i da li komšija ima pravo da ubere plodove sa grane koja mu je, takoreći, sama došla na posed? :D

Back