Kraaaaaaaaaj

ooooooooo, prvi put se slazem sa modelsicom........:klap: :klap: :klap:
smejurija je shto daju ove zbirke, vetjina samo uchi napamet....:rtfm:..bolje da se rade neki testovi,a da se ne znaju pitanja unapred........
to bi bilo mnogo realnije stanje stvari......8)

Ma sve bi bilo u redu da oni uce napamet. Nego oni uopste to ne nauce, nego izadju na prijemni, a samo su to citali sa razumevanjem, a nisu i naucili, i onda ne mogu cudu da se nacude kako neko ko je ucio napamet ima 18 bodova a oni su se jedva provukli na prijemnom pa su na dnu liste.

Ali kako oni koji upisuju gimnaziju prelaze zbirke znas li? Ja cu da ti kazem. Procitaju zadatak, onda pokusaju da ga rese, pa onda otvore knjigu i resenje, pa onda kazu, ovaj zadatak sam uradio, prelazim na sledeci. I tako svaki put kad prelaze zadatak. To je bruka. Treba da ga rese bez gledanja u resenje i u knjigu jednom.

Kakve to ima veze, to je nechiji metod za reshavanje... Inache i ja sam tako radio zadatke...

Kada sam ja upisivao gimnaziju trebalo je 60 poena.......Tj, neko samo da je bio dobar 3,00 i malo poena na prijemnom i eto ti elitna skola-ako se tako moze nazvati.Za gimnaziju bih stavio da treba 99 poena, pa ko upadne upadne, nije gimnazija za one koji nisu vukovci.Mislim da bi u gimnaziju trebalo da upadaju djaci generacije i oni superpametni kao sto sam ja.:think:

au da zaboravila sam i celu poentu cele ove teme....:dash::dash:
Choveche ,a ja je otvorila.....
Svejedno,ja nisam djak generacije,ali nosim 56 bodova iz shkole...dakle svejedno.....

Salim se, naravno, nisam ja pacenik.Samo koju gimnaziju zelis da upises?
Nije svejedno!!!!!!!!!!!Nemoj upisivati one koje su za djake generacije ili superpametne( ja tu ne spadam naravno), tj ako upisujes gimnaziju u Bg(pretpostavljam da si iz bg-a) nemoj upisivati one za koje stvarno moras da budes pametan( ne sumnjam u tebe) ali ne verujem da si toliko vredna srazmerno sa tvojim bodovima iz skole (ne potcenjujem ih naravno). Dakle nemoj Trecu,Devetu,Trinaestu i Petu! Moj prijateljski savet:whistling:

Sorry,ako cu te sad na bilo koji nachin razocharati,i prihvatam sve savete,ali nisam iz BG,u stvari ja sam iz KV i naravno shkola je ono prosechna,zadovoljna sam svime shto sam videla u njoj,i to je to....

Ma sve bi bilo u redu da oni uce napamet. Nego oni uopste to ne nauce, nego izadju na prijemni, a samo su to citali sa razumevanjem, a nisu i naucili, i onda ne mogu cudu da se nacude kako neko ko je ucio napamet ima 18 bodova a oni su se jedva provukli na prijemnom pa su na dnu liste.

Ne razumem kako se matematika uči napamet... Aj za srpski, ali učenje matematike napamet... :dash::dash::dash::dontunderstand:
Verovatno samo na srpskom imaju 18... A na matematici 2.75

Jos jedna nedelja,i to je to.Ono,svih skolskih godina koje su iza mene uvek bih jedva docekala raspust.A sada,kada prolazim sa najboljim uspehom,osecam se kao da mogu da odradim jos celu jednu skolsku,bez raspusta.

Back