Kpop kutak

Pratila sam TVXQ tj DBSK prvo godinama, a sad držim obećanje da ću pratiti BigBang, Shinee i EXO.
Kad slušam nešto levo, pa makar bio to i PSY, imam osećaj da vršim izdaju na neki način. :zcepanje:

Onew iz Shinee-a je nedavno objavio Dice... stičem utisak da ga drže još za bebicu, za razliku od najmlađeg člana grupe koji je haos, sexy, ludilo...
Mislim, uporedi ovo,

Mislim, lepo je... :zaljubljena:

Zašto su svi tako posebni na svoj način? :)
Tako je teško reći koga volim najviše, ali, ne... sečem, Taemin je moje derište!
Dve frizerke su smišljale jedan dan svojevremeno kako da me šišaju onako kako je Taemin stilizovan za pesmu Lucifer. :zcepanje:

Minho je baš sve sjajno uradio u svojoj novoj pesmi:
Nedostaje mi njegov RAP.

Da super su svi oni ali ipak, ja jedino pesme ostalih idola slusam. Ne pratim ni jednu grupu ili solistu sem BTS.
Sta ces, momci su me osvojili.
Da, pa, to je to slično ili isto... mada sam malo izgubljena u prevodu!
Kojih ostalih idola??? :zcepanje:
Ja ove moje što slušam i plus tvoje BTS, a oni, stvarno su za svaku pohvalu, čitav svet je to razumeo!

Key iz Shinee-a je drama queen, i njegova nova pesma je baš ono...
Like it!

Bebop je svirao pop i dolazi iz Koreje, te je praktično kpop. :mrgreen: Razišli se pre nekoliko godina.
Dopada mi se što zapravo znaju da sviraju i imaju kakav-takav talenat pored pukog igranja. Naglasak na kakav-takav. :D
A za bend sam saznao preko bubnjarke A-YEON koja sada ima dosta popularan youtube kanal gde svira bubnjeve.

Back