Kozmetički tretmani

Дошао мушкарац на тему на којој му није место и помрсио конце.

А можда је само предрасуда да му овде није место, или генерализација. Тражи се мишљење стручњака. :lol:
Bukvalno me bilo strah da nesto napisem zbog ovog stava "dosao muskarac". Elem, supruga koristi moj nalog za one teme koje su joj potrebne, pa da pitam za neku preporuku za dobar salon za puder obrve u Bg? :D Hoce, pa hoce, a ja nemam neko misljenje po tom pitanju. Videla je nesto u Zrmanjskoj. U komsiluku nam je.

Ima i odgovora,ali moras imati strpljenja.🙂
Ja bih ti odgovorila da ista znam o tome,ali ne znam.Moja koleginica je radila to neko japansko iscrtavanje i dobro joj je uradjeno,ali mora ici na doradu s vremena na vrijeme.
Ta "puder"metoda je sigurno neki novi metod,trebalo bi savrseniji.
Meni inace nije jasno gdje "odu" tvoje obrve...i sta kad one pocnu rasti? 🙂

Trajna sminka kao i japanske i svako isrtavanje, ja bas htela da odradim u BrowArt, pa posetila temu da cujem iskustva, ali vidim da necu ovde naci neki odgovor :D
Ja sam bila i bas sam zadovoljna. Kontam da nije za svakog i postujem misljenje da se nekome ne svidja, al eto ja recimo imam jako retke prirodne obrve i docrtavanje mi izgleda takodje nerirodno, pa mi je ovo bila laksa varijanta jer volim da ujuru izgledam sredjeno. :)

Back