Kozmetički tretmani

limunada

Buduća legenda
Poruka
37.198
Na ovu temu me inspirisala ova "afera" sa nekakvom plazma pjenom,gdje se,skraceno receno, "ispece" dio lica,da bi se stvorila mladja,regenerisanija koža.Takodje se tvrdi da je tretman jako bolan,i da oporavak traje duze.A kao zamjena je za neke hirurske metode.
Ja,inace,nikad u zivotu nisam isla ni na kakav kozmeticki tretman,a ovo ne bih uradila taman da ce me podmladiti za dvadeset godina.🙂 Pitam se sta natjera zene da im neko upitne strucnosti radi svasta na licu.
I da se lice spaljuje.Ljudi koji nastradaju od opekotina se dugo lijece i imaju oziljke,a neko sam sebi to radi.
Idete li na kakve slicne tretmane i sta mislite o istim?

Не идем. Поред мене би сви ти улепшивачи остали гладни.
I pored mene.
Nikad nisam bila ni na ciscenju lica.Sama sebi napravim piling i to je sve.
Jednom sam isla "na nokte" i odem na cupanje obrva ponekad.
Masazu volim i to bih jedino isla stalno kad bih mogla.
A nesto najbezveznije su mi one vjestacke trepavice.Sta mi znaci sto ih nalijepim,samo bi mi smetale,a opet plastika.

Звучи глупо али ја нисам никада била ни на каквом третману.
Uopste ne zvuci.Inace,sumnjam u higijenu tih kozmetickih salona.Jeste to sve naoko cisto,ali kad vidim one radnice,ne ulivaju mi povjerenje nesto.
Sve se bojim da one sve detaljno dezinfikuju,stedi se i tu na svemu,kao i u drugim oblastima.
Recimo,rijetko se koja sjeti da obrise alkoholom onu pincetu kojom cupa obrve,a trebalo bi da joj je to rutina.

Baš danas sam pregledala stranicu koja raskrinkava salon koji spaljuje ljudima delove lica plazma penom, ono je bukvalni kriminal, nadam se da će ih što pre zatvoriti i odgovarajuće isprocesuirati.

Kozm. tretmani su inače super, iako je kućna nega uglavnom dovoljna, ništa ne može da zameni profesionalni piling visokim postotkom kiselina, laser, dermapen, naročito za drastičnije rezultate, kao npr za ožiljke od akni, duboke bore, fotooštećenja, izgubljen tonus kože.

Laser koristim za neke druge stvari, još uvek ne za lice, ali uskoro nameravam da počnem.

Idem na ove uobicajene,depilacija masaza ,ciscenje lica. Na ta paljenja nikad ne bih.Razmisljam da malo sredim podocnjake ali se plasim po malo. Kad budem odlucila samo klinika,nista saloni i po kucama.
To ti je onda vec estetska hirurgija.
Mada,uopste ne znam u cemu je razlika,ako sad neki korektivni zahvat moze i "obican"kozmaticar da uradi,a ljekar to uci godinama.
Kako ovi prvi uopste dobiju dozvolu to da rade u salonima?

Baš danas sam pregledala stranicu koja raskrinkava salon koji spaljuje ljudima delove lica plazma penom, ono je bukvalni kriminal, nadam se da će ih što pre zatvoriti i odgovarajuće isprocesuirati.

Kozm. tretmani su inače super, iako je kućna nega uglavnom dovoljna, ništa ne može da zameni profesionalni piling visokim postotkom kiselina, laser, dermapen, naročito za drastičnije rezultate, kao npr za ožiljke od akni, duboke bore, fotooštećenja, izgubljen tonus kože.

Laser koristim za neke druge stvari, još uvek ne za lice, ali uskoro nameravam da počnem.

pa radnja se dogadja u nekoj bosanskoj charshiji
gdje garant manje vise svako svakog zna...i one nastavljaju ici na spaljivanje nosa...mislim, riba reklamira smanjivanje nosa i podizanje kapaka nehirurski...koliko glup moras biti da odes na nesto tako?
doduse, mnoge su zbog nekroze tkiva fakat izgubile dio nosa
tako da je, tehnicki, tretman uspio :sad2:

pa radnja se dogadja u nekoj bosanskoj charshiji
gdje garant manje vise svako svakog zna...i one nastavljaju ici na spaljivanje nosa...mislim, riba reklamira smanjivanje nosa i podizanje kapaka nehirurski...koliko glup moras biti da odes na nesto tako?
doduse, mnoge su zbog nekroze tkiva fakat izgubile dio nosa
tako da je, tehnicki, tretman uspio :sad2:
Radnja se dogadja u Bg,koliko sam ja razumjela.
Odoh bas da provjerim pise li mjesto radnje.

Back