Kozica

• Začetnik teme Začetnik teme w1z
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

w1z

Početnik
Poruka
15
Pre 2 nedelje sam imao operaciju frenuluma, i sve je zaraslo lepo, konci su otpali, ali imam sad drugi problem..
Pre operacije nisam mogao da navucem kozicu zbog frenuluma, ali sad isto tako, iako sam ga uklonio, ili ne znam kako vec da objasnim. U erekciji mi je jako kriv na dole i sad ako hocu da ga nategnem do kraja opet zateze dole pa kozica sa gornjeg dela ne moze da se navuce skroz, tako da mi pola glave viri, a pola ostaje ispod kozice.. Da li postoji neka metoda sredjivanja toga, ili bilo sta, sto bi pomoglo, i da ne znam da li smem da postavim sliku, pa da neko strucan to vidi?

Svakako.

To svima pomogne.

Gde si to naučio? U Tel Avivu?
Ako ima problem sa sundjerastim tkivom kao što je opisao ja se s tim ne bih zavitlavao.

Interesantno da se žene za pišljivo ispravljanje klempavog uveta godinama raspituju
a ovaj kitu na panj pa ajd narode forumski pomagaj

- - - - - - - - - -

a tema em kratak frenulum em kuršlus posle operacije kod lošeg hirurga
a nazvao kozica?

budi srećan šta se sve dešava na tim operacijama bez obzira na godine
ali ipak je bolje kad je odluka svojevoljna a ne nasilna

napretkom broadband interneta napreduje svest o očuvanju zdravlja
i humanom tetmanu polnih problema i uvažavanju neizbrisivih podsvesnih trauma
nametnutih od spirituaističkog okruženja bez trunke razumevanja za maloletno lice
Sve više država zabranjuje krivično ovaj citiram "jednostavan zahvat" nad maloletnicima
Lekari mogu da izgube licencu a roditelji da završe na robiji ali zatucani i primitivni
traže u muci svojoj zavidnoj (jer neko ima čitav) kako da to ipak urade tamo gde može.
Novi Pazar održao SVETKSKI VAŠAR suneta... na radost dece policija nije reagovala
kao što bi to učinila u većini evropskih država

čuvajte se lekara željnih para, mi nismo zakonski sredjena zemlja
baronišu se roditelji za dečije zdravlje zbog 400 evra
a krema koja sredjuje kratke frenulume i stegnute kožice košta par stotina dinara
ne razlikuje se čak ni slepljenost od neelastičnosti
jedino što svi znaju - morbidna najradikalnija metoda
i ni jedna više

obidjite internet i čitajte savete samo lekara koji su se potpisali
imenom prezimenom, ustanovom i kontakt adresom
čudo kako su i sajtovi podeljeni ekstremno za i ekstremno protiv

Poslednja izmena:

Back