koža

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
neam pojma...čitam ovde neke ne valja im ovo ne valja im ono, a najviše im ne valja suprotni pol...
pa mi se nekako nametnulo pitanje jel to do suprotnog pola, koji misim jeste da ume da nije cveće, nije da nije, al nije sve ni tako baš crno...
pa se pitam jel to njima tesna koža, jel imaju neke morgelone, crve, šta bre, kakav problem je to...pa jel postoji neka/neki koji bi ugodio ? jel tolko crno baš ? jel tolko nema nikoga po meri ? kako da pomognemo ?

ti si žensko u velikom gradu i moš da nađeš muško kad oćeš
a i to mi jeote nije jasno...nemože kaže da nađe muškarca
kako bre nemože kad svi znamo da muškarci više trče za pichkom nego žene za kurrcem

dićko, kad shvatiš da su devedes devet koma devet posto ljudi generalno za pol nevezano šljam bićeš nivo iznad. ali nije to problem, kontaš ti to nego ti trebo povod da otvoriš temu i budeš malo i ti u centru pažnje :lol:

....nisam skoro mećo teme, pa ko reko aj malo da se pocetim ljisa u stare dane kad sam kačijo po deset tema dnevno...
a i usamljen sam i anksiozan i treba mi pažnje to fakat...sve si ti nabo svaka ti dala :ok:

to je malo...treba mi bar jedno pola sata na pepetu :sad2:

- - - - - - - - - -

idem ja da pijem kafu, a vi se potrudite da mi ne uneredite ovako lepu i kvalitetnu temu

neam pojma...čitam ovde neke ne valja im ovo ne valja im ono, a najviše im ne valja suprotni pol...
pa mi se nekako nametnulo pitanje jel to do suprotnog pola, koji misim jeste da ume da nije cveće, nije da nije, al nije sve ni tako baš crno...
pa se pitam jel to njima tesna koža, jel imaju neke morgelone, crve, šta bre, kakav problem je to...pa jel postoji neka/neki koji bi ugodio ? jel tolko crno baš ? jel tolko nema nikoga po meri ? kako da pomognemo ?

Ma samo tako izgleda.
Uhvate se za neku ulogu , krenu da voze, užive se u lik ...i onda moraju tako do kraja.
Nekad im se to i isplati.
Sve zarad pažnje.

Back