Kovid sertifikati beskorisni - svuda treba test!

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
82.950
Autorska tema

Sve više zemalja uvodi obavezne pcr testove i antigenske, tamo gde ne treba onda ih traže avio prevoznici i ostali javni saobraćaj. Kovid sertifikat više nikoga ne zanima jer vakcinisane osobe isto šire koronu.

Znači korona se svela na mutacije, zaradu na testovima i na ograničenju kretanja /ljudskih sloboda.

Poslednja izmena od moderatora:
Kao što sam već jednom i napisao, druga je bio i revakcinisan, ja nisam uopšte, imali smo identičnu situaciju doslovno. Što je meni potpuno dovoljno da zaključim da tu nešto smrdi... Sad ide ona priča "da nije bio vakcinisan prošao bi gore", pa, evo, ja nisam prošao gore... Tako da mi to sve ne pije vode.

Ti sertifikati su tek priča za sebe, kao imaš ti papir da si vakcinisan, ali u dosta zemalja traže svakako pcr, tako da taj kovid sertifikat ti je dovoljan toliko da ostaneš u kafani posle 20h.

Autorska tema

Sve više zemalja uvodi obavezne pcr testove i antigenske, tamo gde ne treba onda ih traže avio prevoznici i ostali javni saobraćaj. Kovid sertifikat više nikoga ne zanima jer vakcinisane osobe isto šire koronu.

Znači korona se svela na mutacije, zaradu na testovima i na ograničenju kretanja /ljudskih sloboda.
Da zanemarimo tvoje frustracije oko bioloskog rata, smaka sveta, apokalipse ili potencijalnog uticaja porodice Rotsild ili retrogradnog Merkura, opet si otisao u dezinformaciju.

Kovid sertifikat i te kako zanima svakog. Test je samo dopuna tome. Tako da sam test ti tek nista ne vredi osim ako si spreman na karantin od koliko dana vec.

Takodje, moras se dogovoriti sam sa sobom ili sa onim ko te informise, sta je zapravo farmakomafija. Jesu li to oni sto prave vakcinu ili oni sto prave lekove, testove ili sklapaju "viruse" u laboratoriji. Posto jedni druge iskljucuju i nije bas da se "vole" medjusobno.

"The devil and the priest can't exist if one goes away"

Ja ne procitah ovde od vas dusebriznika nijedno slovo kritike o politici koja odlucuje koja se vakcine gde priznaju, ili zasto EU drzavljanin nema obavezu karantina a non/EU ima? Zbog cega isti pcr u Srbiji kosta 9000 a u EU 20-30e? Sto su zapravo realni problemi a i te kako ih ima.

Slusajuci price o "neefikasnosti" vakcine, lekova ili testova, dolazimo do zakljucka, je li, da virus "ne postoji" ili je "lagan" za preziveti. Takvom analogijom se moze sve dokazati pa i da je kokain bezbedan, jer boze Ozzy Osbourne je jos ziv i "mrda". A zanemarujes cinjenicu da samo boca sa kiseonikom nije bilo, imao bi smrtnost 40% minimum. Je li moguce da zaista ne poznajes nekog ko je bio na bolnickom lecenju? Ne znam sta bi ti rekao neko ko je na svojoj kozi doziveo kovid da ga pitas i da mu saspes slicnu pricu u lice. ( a da te ne poznaje pa da se ne mora suzerzavati)

Poslednja izmena od moderatora:
Takodje, moras se dogovoriti sam sa sobom ili sa onim ko te informise, sta je zapravo farmakomafija. Jesu li to oni sto prave vakcinu ili oni sto prave lekove, testove ili sklapaju "viruse" u laboratoriji. Posto jedni druge iskljucuju i nije bas da se "vole" medjusobno.

Зашто би се искључивали? Напротив, једни без других ни не постоје :)

Ja ne procitah ovde od vas dusebriznika nijedno slovo kritike o politici koja odlucuje koja se vakcine gde priznaju, ili zasto EU drzavljanin nema obavezu karantina a non/EU ima? Zbog cega isti pcr u Srbiji kosta 9000 a u EU 20-30e? Sto su zapravo realni problemi a i te kako ih ima.

Нису то реални, већ вештачки направљени проблеми. О томе и причамо овде, корона није здравствено, већ пре свега политичко питање.

Slusajuci price o "neefikasnosti" vakcine, lekova ili testova, dolazimo do zakljucka, je li, da virus "ne postoji" ili je "lagan" za preziveti.

Вакцина је једини спас! :mrgreen:
Вирус постоји и многима није ”лаган”, али се спречава сваки покушај да се испита и утврди због чега и о чему се ту заправо ради.
А да су вакцине неефикасне, тестови непоуздани, а прописани протоколи лечења неделотворни, су јасне и неспорне чињенице које се забашурују медијском халабуком и доношењем бесмислених мера које скрећу пажњу са реалних на ”реалне” проблеме

...

KOVID PUNKTOVI, REDARI I TESTOVI! Na koncerte u Beogradu sa zelenim sertifikatima, ali ODLIČNA VEST ZA ONE KOJI GA NEMAJU!

https://www.kurir.rs/vesti/3836191/...katima-ali-odlicna-vest-za-one-koji-ga-nemaju
Aktivnosti na postavci bine počinju od sutra. Ovo ovde će se pretvoriti u jedan divan koncert. Neophodni su kovid sertifikati - da je urađen brzi antigenski test, da se preležala korona, da je urađen serološki test, da je osoba vakcinisana - kaže za Kurir televiziju Darko Glavaš, gradski sekretar za vanredne situacije.

Karaleusu ionako samo slušaju deca i muz kad je pijan i kad mora...ali sad s ovim ce i biti samo njih par :zzzz:
Miniraju DIVU...:thumbdown:
:hahaha::zcepanje:

BTW
Ovaj Darko GLAVAŠ i liči na korona virus :think::

2842103_54zh54z_ff.jpg

...

Зашто би се искључивали? Напротив, једни без других ни не постоје :)

Нису то реални, већ вештачки направљени проблеми. О томе и причамо овде, корона није здравствено, већ пре свега политичко питање.

Вакцина је једини спас! :mrgreen:
Вирус постоји и многима није ”лаган”, али се спречава сваки покушај да се испита и утврди због чега и о чему се ту заправо ради.
А да су вакцине неефикасне, тестови непоуздани, а прописани протоколи лечења неделотворни, су јасне и неспорне чињенице које се забашурују медијском халабуком и доношењем бесмислених мера које скрећу пажњу са реалних на ”реалне” проблеме
Ne mozes mi reci da su alternativa medica tvorci cajeva za mrsavljenje, homeopate, proizvodjaci lekova i proizvodjaci vakcina u istom kosu zato sto prosto jedno drugima otimaju novac i "musterije", ako vec tako hoces da sve svedes na novac. Ja tako mogu da ti kazem da je onda i cela duvanska industrija onda farmakomafija koja je u slizbi pulmologa... Ili sta vec. Razmisli malo.

Problemi su "vestacki" jer kada je lockdown, imas privatne zurke antimasker/vakser/razum populacije kojoj je sve cool dok ne zaglave za bolnicu a onda se biju sa lekarima da ih lece i upadaju preko reda u bolnice. Koliko ih samo znam da su se ispekli na taj nacin. Problemi su vestacki jer imas kovid propusnice na fb da kupis za pare, umesto da primis vakcinu i da imas 90% sansu da ces odredjeni imunitet dobiti. Imas i fake testove i sve ostalo zbog cega je pozornost povecana. Identican slucaj kao pre par decenija kada su poostreni zahtevi za bezbednost na aerodromu i avionu, ili poostrenje mera za brzinu u saobracaju kao i cesce radarske i alko test kontrole, kao i kupovinu vozackih dozvola. I tu mozes da se pozoves na vestacki problem i ugrozavanje slobode ljudi ili maltretiranje, pa i politiku, zbog cega recimo palis svetla u sred bela dana na suncu i ko je "sa severa Evrope lobirao za to" da vazi za sve. Primera je milion.

Virus se i te kako ispituje i do sada se vec nesto zna, a to je da ce biti sezonski, po svoj prilici da ce ostati sa nama. Vakcina je jedina prevencija potencijalnoj tezoj slici ljudi u 90tak posto slucajeva, posto spasa nema i pokazalo se da deluje za ono za sta je napravljeno da deluje. I da imas 100% vakcinisanih, od tih 100% barem 5-10% nece odreagovati na vakcinu, sto je na milion ljudi saberi koliko onih koji su vakcinisani a nemaju zastitu. Posto se i "prirodni imunitet" pokazao kao katastrofalan, ja ne znam sta je resenje onda, ili barem prevencija? Da pustimo sve da radi kao sto je radilo, da pricamo kako nicega nema, da stopiramo vakcinaciju, da obustavimo uvoze lekova i opreme, ili sta? Ja ne vidim izlaz iz situacije u kojoj realnost demantuje da je zabijanje glave u pesak i zanemarivanje problema zapravo resenje istog.

A slazem se da je politika u mnogome krivac uasto se ne reaguje efikasnije i sto je korona de facto postala izgovor i za losu ekonomiju, i za migrante, i za 100 drugih stvari i svasta bi se moglo reci. Ali politika je zeznula sve i uvek zeza sve, tako da me ne cudi da je ista zaobislo i ovo. (I zgrozen sam sto jeste)

Autorska tema

sad kad ti se sruci redar-Storage, naye.bo si.

Moja teorija da su vakcine cisti placebo, se pokazala kao tacna, izgleda...
Ne bas, drugar je umro od korone. Bio protiv vakcinacije, svima pricao da su ludi ako se vakcinisu...
Za vreme dok je lezao na respirator umrlo je dosta ljudi, dosta se I izvuklo. Poznanik koji radi je rekao da je preko 70%onih sa kriticnom slikom I na respiratorima nije bilo vakcinisano I da je brojka veca ako poredis one koji nisu vakcinisani I nisu se izvukli sa onima koji jesu pa su se izvukli.

Ne bas, drugar je umro od korone. Bio protiv vakcinacije, svima pricao da su ludi ako se vakcinisu...
Za vreme dok je lezao na respirator umrlo je dosta ljudi, dosta se I izvuklo. Poznanik koji radi je rekao da je preko 70%onih sa kriticnom slikom I na respiratorima nije bilo vakcinisano I da je brojka veca ako poredis one koji nisu vakcinisani I nisu se izvukli sa onima koji jesu pa su se izvukli.
Ne lupetaj - oni koji nece vakcine ne idu u bolnice da ih doktori stavljaju na respiratore. Koliko je takvih umrlo kod kuce - nijedan, samo se po bolnicama umire.,

Ne lupetaj - oni koji nece vakcine ne idu u bolnice da ih doktori stavljaju na respiratore. Koliko je takvih umrlo kod kuce - nijedan, samo se po bolnicama umire.,
Ово је искуство и моје околине. Сви који су одолели притиску и лечили се код куће- претекоше.

Devocice opet ti. Pa samo ti lupetas. Ja znam sada vec 25-30 koji su umrli ( prijatelji, rodbina.... ) deo njih je umro kod kuce al vise njih u bolnici a skoro svi do jednog su otisli u bolnicu kada je vec bilo kasno, odnosno kada su jedva disali i kada su morali drugi da ih odvedu u bolnicu ili hitna da dodje po njih.
Znaci niti jedna osoba koja je bila pozitivna na koronu zato sto ja malo kijala i izgubila miris, da otisla u bolnicu gde su je zadrzali onda ona umrla. Svi do jedne su otisli kada je bilo kasno ili nisu ni otisli jer nisu stigli.

Devocice opet ti. Pa samo ti lupetas. Ja znam sada vec 25-30 koji su umrli ( prijatelji, rodbina.... ) deo njih je umro kod kuce al vise njih u bolnici a skoro svi do jednog su otisli u bolnicu kada je vec bilo kasno, odnosno kada su jedva disali i kada su morali drugi da ih odvedu u bolnicu ili hitna da dodje po njih.
Znaci niti jedna osoba koja je bila pozitivna na koronu zato sto ja malo kijala i izgubila miris, da otisla u bolnicu gde su je zadrzali onda ona umrla. Svi do jedne su otisli kada je bilo kasno ili nisu ni otisli jer nisu stigli.
Lazes. Ja znam samo jednog koji nije vakcinisan a umro. Prosle godine su ga zbog kovida spakovali u bolnicu ali je tamo pravio probleme i zvao zenu da ga vodi kuci. Pokupila ga iz bolnice i sve bilo ok. U avgustu ove godine i on i zena bolesni, rekli im kovid, upala pluca, moraju u bolnicu. Zena odbila a njega nagovorio sin iz prvog braka da ide u bolnicu cak zenu optuzio da hoce da mu ubije oca. Umro je na respiratoru. Zvao je zenu opet ali zena u karantinu nije mogla ni na sahranu. Navodno i ona upalu pluca, rekli joj da mora da prima neke injekcije i da ih moze dobiti samo u bolnici. Ona rekla da ce da kupi, cak ih je i kupila a veoma su skupe, ali ih nije koristila. Sve ok sa njom.

Lazes. Ja znam samo jednog koji nije vakcinisan a umro. Prosle godine su ga zbog kovida spakovali u bolnicu ali je tamo pravio probleme i zvao zenu da ga vodi kuci. Pokupila ga iz bolnice i sve bilo ok. U avgustu ove godine i on i zena bolesni, rekli im kovid moraju u bolnicu, zena odbila a njega nagovorio sin iz prvog braka da ide u bolnicu cak zenu optuzio da hoce da mu ubije oca. Umro je na respiratoru. Zvao je zenu opet ali zena u karantinu nije mogla ni na sahranu. Navodno i ona upala pluca, rekli joj da mora da prima neke injekcije i da ih moze dobiti samo u bolnici. Ona rekla da ce da kupi, cak ih je i kupila a veoma su skupe, ali ih nije koristila. Sve ok sa njom.
Znaci i ti imas jako mali uzak krug prijatelja a rodbina digla ruke od tebe? Ja vidis, isto tako mogu da kazem da ti lazes i to onako posteno . I lazes, niko nikome nije rekao Kovid - moras u bolnicu, da je tako ne bi bilo mesta pogotovo ne kada ih je bilo 8-10k na dan navodno pozitivno. Kada sam isao sa zenom da se testira samo su uradili test, bio pozitivan i poslali je kucii. Nije mogla na sahranu, eto opet lazes. Od trenutka bolesti ( pozitivnog testa ) pa dok ne izadjes iz karantina mora da prodje 14 dana. posle toga mozes da radis sta zelis. Znaci da je prvi dan otisao, proveo par dana van respiratora i par dana na respiratu to znaci da je imala jos max 7 dana da da bude u karantinu. Problem je taj sto niti jednu osobu koja je umrla nisu sahranili niti dali otpusni listu/umlicu i sahrani a da niej proslo blizu dve nedelje.
Dobro i? Sve ok sa njoim sta to znaci? ne kapiram zasto je to bitno napomenuti. Ja sam imao dva puta koronu, 2019 pre nego sto je zvanicno dosla u Srbiju i u februaru ove godine nista mi nije bilo, kao i dobrom broju ljudi koje znam al eto znam barem 25ljudi koji su sada 2m pod zemljom

Ti si bio respirator pa znaš pouzdano? Ajde briši spameru botino, reklamiraš vakcinaciju, braniš po internetu strane korporacije itd.

Zanimljivo ja ne poznajem nikoga u beogradu ko je umro od korone znači da baljezgaš i botuješ za sns.
Direktorka kovid bolnice u Batajnici nije se skidala sa tv-a lazuci da na respiratorima umiru samo nevakcinisani a kad joj je Jovana Stojkovic ispred stranke zvanicno trazila da to potvrdi posto i ona radi u Batajnici, odgovorila joj je da nema te podatke. Znaci dozvoljeno im je da lazu ali nista ne smeju zvanicno da saopste jer se plase posledica. Kao sto ne smeju nikog na silu sa policijom da vakcinisu ali ucenjuju ljude da sami zavrnu rukav.

Back