Kovano gvožđe

Ovsi123

Početnik
Poruka
8
Ljudi, ima li među vama fanova kovanog gvožđa? Ja ga obožavam! Imam jednu singericu koju smo pre neku godinu kupili i restaurirali. Gore smo stavili dvrenu mahagoni ploču i jako je lepa kao ukrasna komoda.
Znate li gde ima da se kupi nameštaj od kovanog gvožđa? Imte li već nešto? Najlepše mi je ako se kombinuje sa drvetom.

Poznajem porodicu sa Bežanijske kose koji godinama imaju radionicu i bave se izmedju ostalog pravljenjem kapija,ograda,terasa od kovanog gvoždja.Verovatno rade i nešto drugo,nego je ovo više traženo.
Kapije i ograde im izgledaju fantastično ( negde je i preterano lepo :D ,ali verujem da je na zahtev kupca tako uradjeno )

Meni se recimo jako dopadaju baštenske garniture,sto,stolice i sedeljke,kao dvosedi,pa onda sundjer presvučen nekim lepim mebl štofom.

Ljudi, ima li među vama fanova kovanog gvožđa? Ja ga obožavam! Imam jednu singericu koju smo pre neku godinu kupili i restaurirali. Gore smo stavili dvrenu mahagoni ploču i jako je lepa kao ukrasna komoda.
Znate li gde ima da se kupi nameštaj od kovanog gvožđa? Imte li već nešto? Najlepše mi je ako se kombinuje sa drvetom.

ne znam dal sam ubola temu al hocu da nadjem ofinger u obliku glave jelena od gvozdja i slicno.tipa ovo mi je cool..
71pwxiRcoNL._SL1000_.jpg

- - - - - - - - - -

a ekstra su ograde od gvozdja na terasama:)

E da da hvala vam puno svima moji ste se aktivirali! :) Ja samo nova, pa ne znam kako još sve funkcioniše ko je kome šta poslao ko se kome zahvalio :hvala:
Inače, našla sam jednu stranu na fejsu, jako lepo rade a i jeftini su. Mislim, bar lepo izgledaju stolovi na slikama, baš ono što tražim :) Javiću kako je prošlo kad mi stignu ;)

Dobila sam stoliće! Danas su stigli i ja rekoh moram prvo vama da se pohvalim :)

Natalija.jpg

Tea.jpg

Jako sam zadovoljna! Prvo sam se plašila jer sam naručila preko fejsbuka, međutim sve je ispalo super :) Ljudi su super, izlaze u susret maksimalno. Jutros su mi dovezli stolove i u stanu ih postavili ma kompletna usluga :D Tako da, više nemam predrasude vezane za naručivanje preko fejsa a i konačno sam našla stočiće kakve sam htela :)

Prilozi

• Asja.jpg
    Asja.jpg
    48,8 KB · Pregleda: 5

Back