Костур у ормару

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
50.813
Питам вас имате ли костура у ормару?

Заправо, сви га имамо, питање је да ли сте га свесни или да ли одбијате да га видите?

Шта је оно што кријете када упознајете нове људе?
Који део кријете од потенцијалних пријатеља или колега, а шта од евентуалних партнера?

Неку умрлу, неумрлу, убијену љубав?
Издају, превару?

Колико шанси дајете новом односу (не нужно љубавним, може и пријатељском) обзиром на свој костур у ормару?

Заправо, сви га имамо, питање је да ли сте га свесни или да ли одбијате да га видите?

Који део кријете од потенцијалних пријатеља или колега, а шта од евентуалних партнера?

Издају, превару?

Колико шанси дајете новом односу (не нужно љубавним, може и пријатељском) обзиром на свој костур у ормару?
Naravno, kolko oćeš.

A sad koji su, kad bih to rekla, možda bi ostali kosturi ali sigurno više ne bi bili u ormaru, jel? A to je poenta :mrgreen:

Naravno, kolko oćeš.

A sad koji su, kad bih to rekla, možda bi ostali kosturi ali sigurno više ne bi bili u ormaru, jel? A to je poenta :mrgreen:
А ја нашла само једног!
Мораћу да претресем ормаре. 😁
Не питам који су, осим ко жели,више ме занима колико си их свесна.

А ја нашла само једног!
Мораћу да претресем ормаре. 😁
Не питам који су, осим ко жели,више ме занима колико си их свесна.
Ma normalno da jesam, ko da bih bila ovako ovako psihički u off-u da nisam. Uvek zavidim ignorantima po tom pitanju, njima sve lepo.

Издају, превару?

Nećeš verovati, ne krijem ništa. Što vidiš u izlogu, dobiješ u radnji :lol:
Ima stvari kojima se sigurno neću hvaliti ali sam u fazonu "ma i da se sazna, pa šta"

Издају, превару?

Zavisi od osobe, ne od mene.
Prvo procenim sa kakvom osobom imam posla, onda kontam da li bih joj i šta rekla.
Teško mi ljudi "prirastu" za srce, to je jedan u milion,...pa sam retko kad otvorena i iskrena.Mda, u principu i ne krijem ništa.Ništa čega bih se stidela, niti što ne bih mogla izgovoriti naglas.Samo ne želim da budem otvorena prema svima!

Zavisi od osobe, ne od mene.
Prvo procenim sa kakvom osobom imam posla, onda kontam da li bih joj i šta rekla.

Teško mi ljudi "prirastu" za srce, to je jedan u milion,...pa sam retko kad otvorena i iskrena.Mda, u principu i ne krijem ništa.Ništa čega bih se stidela, niti što ne bih mogla izgovoriti naglas.Samo ne želim da budem otvorena prema svima!
Bravo, upravo to.
Svi kao hoće istinu, ali prvo treba proceniti da li su u stanju podneti istinu. Generalno govoreći, lično stvarno ne znam koji kostur u ormanu imam.

Издају, превару?

Ne, a da sam svesna, ali možda nečega i ima, ne mogu sa potpunom sigurnošću tvrditi suprotno.
Mislim da nisam u poziciji da dajem šanse bilo kome. To je što je, i kako se šta namesti, definitivno je i najbolje.
Ne volim da se natežem sa ljudima oko bilo čega, ali to ne znači da se ljutim ili postavljam granicu.
Kako se podele karte, tako i igramo.

Npr., primećujem da u novim poznanstvima radi neka dopadljivost neusiljeno bez da se pretvaram, radi dobro to što sam postala, pa tako, eto ga možda i kostur, sam od sebe da poviri, bez da ga nazovem bilo kojim imenom.

Ja ne krijem nista.
Ali samo ako neko zeli da zna.
Onda cu, bilo sta da me pita, i da odgovorim.
A kod drugih prepoznajem uglavnom egotripove.
Ostalo me i ne zanima...niko nije idealan.
Prihvatam ljude bas kakvi jesu...jer drugo je besmisleno.
Necu i ne zelim da druge menjam, a i ne mogu...
svako mora sam sebe da pogleda u ogledalu, i da radi na sebi.

debeli tapacirani salom :D ne moze da ne primetis da ti se ne kezi.
A kez je raznovrstan ;)

Dovoljno god sprcao u stomacinu da sam umoran od zmurki. Tudjih uglavnom.
Sta imam da krijem? Sve se sazna pre ili kasnije, lepo rekao Antimrzim jbt to sam sto sam.
Jel nam ok, super, ako nije "caoZdravo" nemoj da te zadrzavam bilo da je drug bilo da je drugarica...Koga foliras osim sebe? Druga, sex komb, tzv. prijatelje, sefa, sofera, admina :lol: ...

Ko nema proslost?
Da ispravljamo krive drine!? ... nema se vremena Xato treba ziveti :heart:

Питање је колико људи, односа одбијемо или прекинемо због искустава у прошлости.

Колико прошла искуства мењају нас као особе и наше поверење у људе.

jedi nabaci koje kilo pa da se RVAMO snajka :lol:
Момче, није ната међед :lol:

А и нисам мислила на тебе и мене него уопштено.?

Back