Архангел Iskusan Poruka 5.891 30.09.2007. u 23:45 - KOŠTUNIČINA SRBIJA PROVOCIRA #51 sevilja: Koj ga zna. Kliknite za proširenje... Ošo po novu dioptriju? Napokon sami! Oš mi ispuniš sve, al' baš sve, što je inagadwadwdvinda rek'o?
sevilja: Koj ga zna. Kliknite za proširenje... Ošo po novu dioptriju? Napokon sami! Oš mi ispuniš sve, al' baš sve, što je inagadwadwdvinda rek'o?
sevilja Iskusan Poruka 6.145 30.09.2007. u 23:52 - KOŠTUNIČINA SRBIJA PROVOCIRA #52 Архангел: Ošo po novu dioptriju? Kliknite za proširenje... Da, trebala bi mu diptrija, nova...ali neću ni o njemu, opet čovek nije tu...nisam baba tračara.
Архангел: Ošo po novu dioptriju? Kliknite za proširenje... Da, trebala bi mu diptrija, nova...ali neću ni o njemu, opet čovek nije tu...nisam baba tračara.
Архангел Iskusan Poruka 5.891 01.10.2007. u 00:09 - KOŠTUNIČINA SRBIJA PROVOCIRA #53 sevilja: Da, trebala bi mu diptrija, nova...ali neću ni o njemu, opet čovek nije tu...nisam baba tračara. Kliknite za proširenje... Jok, ja sam! p.s. al' što si elegantno izbegla odgovoooooooorrrrrr....
sevilja: Da, trebala bi mu diptrija, nova...ali neću ni o njemu, opet čovek nije tu...nisam baba tračara. Kliknite za proširenje... Jok, ja sam! p.s. al' što si elegantno izbegla odgovoooooooorrrrrr....
sevilja Iskusan Poruka 6.145 01.10.2007. u 00:18 - KOŠTUNIČINA SRBIJA PROVOCIRA #54 Архангел: Jok, ja sam! p.s. al' što si elegantno izbegla odgovoooooooorrrrrr.... Kliknite za proširenje... Šta si ti? Koji odgovor? Pa to ti je inga ponudio u moje ime, a to se ne računa.8-) Nije pitao da li sme.
Архангел: Jok, ja sam! p.s. al' što si elegantno izbegla odgovoooooooorrrrrr.... Kliknite za proširenje... Šta si ti? Koji odgovor? Pa to ti je inga ponudio u moje ime, a to se ne računa.8-) Nije pitao da li sme.
Архангел Iskusan Poruka 5.891 01.10.2007. u 00:25 - KOŠTUNIČINA SRBIJA PROVOCIRA #55 sevilja: Šta si ti? Koji odgovor? Pa to ti je inga ponudio u moje ime, a to se ne računa.8-) Nije pitao da li sme. Kliknite za proširenje... Šta sam ja? Pa, baba-tračara, podrazumeva se Inače, baš me zabole da l' je Inga (extra-ime ) tebe pitao za dozvolu, meni se dopalo...Dakle?
sevilja: Šta si ti? Koji odgovor? Pa to ti je inga ponudio u moje ime, a to se ne računa.8-) Nije pitao da li sme. Kliknite za proširenje... Šta sam ja? Pa, baba-tračara, podrazumeva se Inače, baš me zabole da l' je Inga (extra-ime ) tebe pitao za dozvolu, meni se dopalo...Dakle?
sevilja Iskusan Poruka 6.145 01.10.2007. u 08:26 - KOŠTUNIČINA SRBIJA PROVOCIRA #56 Архангел: Šta sam ja? Pa, baba-tračara, podrazumeva se Inače, baš me zabole da l' je Inga (extra-ime ) tebe pitao za dozvolu, meni se dopalo...Dakle? Kliknite za proširenje... Dakle, ništa.8-)
Архангел: Šta sam ja? Pa, baba-tračara, podrazumeva se Inače, baš me zabole da l' je Inga (extra-ime ) tebe pitao za dozvolu, meni se dopalo...Dakle? Kliknite za proširenje... Dakle, ništa.8-)