DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
raci ti ovim nesrecnicima sto ih je spakovao u Hag i njihovom familijama , sta je 100 godina robije ,nista strasno![]()
Srećan put generale, ništa ne brini, sve je pod kontrolom, i javi se kad se smestiš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
raci ti ovim nesrecnicima sto ih je spakovao u Hag i njihovom familijama , sta je 100 godina robije ,nista strasno![]()
znaci Hamovic i Lazarevic su krivi za isporucenje generala i jos 10 Srba u Hag , a ne Kostunica , Jochic i Stojkovic , svako dan covek nesto novo sazna![]()
Srećan put generale, ništa ne brini, sve je pod kontrolom, i javi se kad se smestiš
![]()
hehehe
kako je Koštunici došao glave "širok koalicioni potencijal"
mrze ga i levi i desni![]()
А и не кривим СПС иако сам га за то мрзео - што је пошао радије са Тадићем но са Коштуњавим....
![]()
![]()
i kostunica i tadic i djindjic su smradine jer su izrucili srpske generale haskim zlikovcima.
ko ce sutra opet da brani ovu smejuriju i karikaturu drzave pored ovakve vlasti?
ja jos nisam takvog upoznao
99te smo isli u rat sa moralom i zeljom da branimo svoju zemlju od agresije , i slobodu svojeg naroda - a sutra opet da se zarati mislim da bi se na mobilizaciju odazvalo 0.000001% jer ako se odazoves rizikujes ili da te ubiju, rane, da se kuci vratis ko invalid a ako ne odes onda "rizikujes" da postanes nacelnik generalstaba ili da tuzis drzavu za pretrpljeni bol i dobijes 50.000 evra odstete
Nit se Koštunica pokajao nit Nikoliću treba oprost.Ne znam cemu ovakve teme o necijim zabludama od pre 1000 godina...?
Cak i kad se covek (javno) pokaje, ne ostavljate ga na miru...
(A ovamo ocekujete da se Tomi oprosti i da ga ljudi razumeju...)
Nit se Koštunica pokajao nit Nikoliću treba oprost.
Treba mu oprost, al' sve u svoje vreme...A kad je tako, zasto Nikolic vec 5-ti put MOLI Kostunicu za koaliciju?
Шешељу треба од мене опрост, што се понашао као џукела према нама који смо гласали за њега и подигли СРС из пепела на изборима, и треба да нам се клечећи извини што је онакве гадости спроводио према сопственим члановима партије преко одвратних баба из скупштине.
rhiva: petak 28. januar 2005. [link]
Vojislav Koštunica navodi da je uveren da je odlukom o predaji Lazarević postupio u skladu s dugom tradicijom srpske vojske da se oficir uvek i do kraja bori za interese naroda i zemlje, navodi se u saopštenju iz Vlade Srbije. Koštunica je najavio da će Vlada i država pružiti sve potrebne garancije za Lazarevića i potpuno pomoći njegovu odbranu.
Ministar za kapitalne investicije Velimir Ilić kaže da je, s obzirom da dobro poznaje generala Lazarevića, takvu odluku i očekivao. "Očekujem da će i ostali generali poći putem generala Lazarevića, jednog časnog i poštenog generala, koji se uvek najčasnije i najpoštenije odnosio prema svom narodu, prema građanima Srbije. Poznajući generale Lukića i Pavkovića, kao časne i čestite generale, verujem da će i oni poći putem generala Lazarevića"
nema onaj smajli sto povraca pa necu napisati komentar
Šta je čudno?Je li čudno to što se svi u skuštini svađaju a iza kamera dogovaraju privatne poslove,iskorišćavanje rupa u novodonešenim zakonima,mesta u upravnim odborima i ko zna šta još?Ne treba komentar, dovoljno je ovo što si kopirao.
Meni je čudno da srs ipak hoće sa njim u koaliciji, posle svega![]()
Šta je čudno?Je li čudno to što se svi u skuštini svađaju a iza kamera dogovaraju privatne poslove,iskorišćavanje rupa u novodonešenim zakonima,mesta u upravnim odborima i ko zna šta još?...meni nije.
Skupštinski prenosi truju psihu,ja gasim TV čim spazim gadove.Nažalost mene ne sluša niko od bitnih faktora pa ne mogu da tražim ukidanje TV prenosa.Treba ukinuti skupštinske prenose, oni služe isključivo za kampanju koja neprekidno traje.
Sredićeo nešto, ne briniSkupštinski prenosi truju psihu,ja gasim TV čim spazim gadove.Nažalost mene ne sluša niko od bitnih faktora pa ne mogu da tražim ukidanje TV prenosa.Ti si možda uticajniji,pa ti uspe.
![]()