Коштуница највеће зло после Анте Павелића

Да ли је Коштиница зло по Србију

• Ukupno glasova
    58
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Draga Sevilja nikad nisam bio za Vuka. To si ti pobrkala nesto.

Да имам времена сад бих ти ископала линк са оног форума.;)
Али немам, а није то ни толико битно.Битно је то да си острашћен и да почесто ствари не видиш јасно.
п.с. види, види, почео Светоликове форе да примењује...е Сале где си пао.:hahaha:

Мала ретроспектива:

Александар3 је био ватрени навијач Српског Покрета Обнове и Вука Драшковића.

Па се прешалтао на Шешеља.

Па са Шешеља на Тому.

Сале, ко је следећи?

Толико о доследности... :)

Pa i nabrojani politicari su menjali i misljenje i politiku (osim Seselja, naravno) tako da bi veci prevrtljivac bio onaj ko bi uz njih ostao celo vreme dosledan njima, a uostalom neko rece da covek koji nikad ne menja misljenje obicno vise voli sebe nego istinu tako da kritika i ne stoji bas.

Čekaj, sad i ti praviš glupo poređenje. Složili smo se da je Koštun naneo veliko zlo Srbiji, ali ovo s amerskom ambasadom ipak spada u idiotluke slabijeg intenziteta, bez obzira što je i to velika glupost, pre svega jer je u pitanju - NAŠA zgrada (briga me za Amere, ne volim ih ni ja). Ali, porediti ga s Pavelićem i Hitlerom stvarno je bez veze.

Ma dobro bre, šalim se za ambasadu, iako je već izvesno sad da je lobirao kod Jočića da se puste demonstanti da se mali isprazne. Naravno, loše je što je kao državnik to dozvolio, ali pritom se ja ne sećam niti jednog njegovog dobrog poteza. A što se tiče poređenja, pa nažalost, nije na mestu, ali je takođe zločinac i tamničar srpskog naroda, poput ovih fašista.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back