Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.977 21.09.2019. u 20:47 - Koštunica: Imao sam rešenje za Kosovo, da bude kao Hongkong #51 Odvratna mapa, Srbija mora udariti na sever ili nista od buducnosti.
Straks92 Stara legenda Moderator Poruka 90.697 21.09.2019. u 20:48 - Koštunica: Imao sam rešenje za Kosovo, da bude kao Hongkong #52 Ima raznih planova, na primer onaj gde postoji samo uski prolaz do albanskog mora. Al bi tu bila gužva kad dodje leto, havarija.
Ima raznih planova, na primer onaj gde postoji samo uski prolaz do albanskog mora. Al bi tu bila gužva kad dodje leto, havarija.
radeta62 Buduća legenda Poruka 43.063 21.09.2019. u 21:00 - Koštunica: Imao sam rešenje za Kosovo, da bude kao Hongkong #53 A jes mu resenje.... vidi li on sta se danas desava u Hong Kongu ima li on oci ako mu ih macka nije izvadila.
A jes mu resenje.... vidi li on sta se danas desava u Hong Kongu ima li on oci ako mu ih macka nije izvadila.
Straks92 Stara legenda Moderator Poruka 90.697 21.09.2019. u 21:02 - Koštunica: Imao sam rešenje za Kosovo, da bude kao Hongkong #54 radeta62: A jes mu resenje.... vidi li on sta se danas desava u Hong Kongu ima li on oci ako mu ih macka nije izvadila. Kliknite za proširenje... Pa on uvek nije obavešten, predlaže Hong Kong rešenje i to baš sada kada je tamo skočila na pobunu i kurta i murta.
radeta62: A jes mu resenje.... vidi li on sta se danas desava u Hong Kongu ima li on oci ako mu ih macka nije izvadila. Kliknite za proširenje... Pa on uvek nije obavešten, predlaže Hong Kong rešenje i to baš sada kada je tamo skočila na pobunu i kurta i murta.
radeta62 Buduća legenda Poruka 43.063 21.09.2019. u 21:03 - Koštunica: Imao sam rešenje za Kosovo, da bude kao Hongkong #55 Straks92: Pa on uvek nije obavešten, predlaže Hong Kong rešenje i to baš sada kada je tamo skočila na pobunu i kurta i murta. Kliknite za proširenje... Uvatilo ga suntavilo.
Straks92: Pa on uvek nije obavešten, predlaže Hong Kong rešenje i to baš sada kada je tamo skočila na pobunu i kurta i murta. Kliknite za proširenje... Uvatilo ga suntavilo.
Straks92 Stara legenda Moderator Poruka 90.697 21.09.2019. u 21:05 - Koštunica: Imao sam rešenje za Kosovo, da bude kao Hongkong #56 Predložiće kiparski model ali kada tamo izbije rat.
Обилић Elita Banovan Poruka 17.234 23.09.2019. u 05:32 - Koštunica: Imao sam rešenje za Kosovo, da bude kao Hongkong #57 Обилић: ... Pogledajte prilog 595062 Kliknite za proširenje... У овом нашем делу тежак земљотрес, треба да инсистирамо да га обнове како треба, па и да помогнемо у томе! Скипи треба да престану да нас посматрају као богату кућу из које је згодно красти, већ да схвате да ми доносимо мир и решења.
Обилић: ... Pogledajte prilog 595062 Kliknite za proširenje... У овом нашем делу тежак земљотрес, треба да инсистирамо да га обнове како треба, па и да помогнемо у томе! Скипи треба да престану да нас посматрају као богату кућу из које је згодно красти, већ да схвате да ми доносимо мир и решења.