Kost ispred vrata.

Džek svih zanata

Veoma poznat
Poruka
14.802
Već izvesno vreme zatičem kost ispred vrata, uglavnom ujutro, kada palim na posao, a bogme i uveče, i bez sumnje je u pitanju neka magija, bajalica, vudu ili sličan mambo-džambo.
Budući da je ovo podforum u kojem se okupljaju razni eksperti, poznavaoci, magovi i veštice, odlučio sam da se ovde raspitam je l' mi to neko radi o glavi ili me neka lepojka mami svojim magijskim zovom da budem njen... kako god, voleo bih ekspertizu da vidim i unapred se stručnjacima zahvaljujem na istoj, a onima kojima je ovo smešno pa bi da odvale nešto, neka sačekaju dok se ispucaju eksperti pa ćemo onda da se zezamo, stvar je urgentne prirode.

Dakle, kost ispred vrata, na otiraču, pileća, dobro oglodana.
Idemo...

Poslednja izmena:
Hm....ajd mož' biti da neka mačka donela kost pa joj fino našla teren za glođenje ispred vrata a ti pomislio nešto drugo.
aa.gif.pagespeed.ce.R08hpsI422.gif

Pa kakva je to mačka koja se penje na treći sprat i ostavlja mi svoju klopu ispred vrata? Mačke to ne rade, a i odakle joj svaki dan kosti sa istog pileta? Ne, ne... to mi se neko natakario sa magijom pa bi voleo da znam šta je i adekvatno kaznim počinioca nekim tupim predmetom po glavi, da vidi astralnu ravan sve u 16.

E znaš kako, moraš da osmisliš da postaviš kanap ispred vrata, i tak kanap povežeš sa čašom jogurta a unutra gromad papira da liči na zvono.
Dakle, kad neko muva ispred vrata nakači se na kanap a kanap ti javlja do jogurta 'zvono' a ti trk do vrata.
Ali samo uveče.

Ne bih se žalio da mi je neko ostavio pečeno pile ispred vrata, ali crna magija ne priznaje pečene piliće, samo kosti.
Raspitao sam se danas i ono što sam saznao mi je uteralo jezu u kosti... elem, vele upućeni ljudi da mi neko ozbiljno radi o glavi. Kada ga dohvatim, izvršiću krivično delo nanošenja teških telesnih povreda tupim predmetom.

O da, opet sam zatekao kost... nadao sam se da je fakat maca ili kuca, u potrazi za utočištem i begom od ledenog kijameta koji vani furnja, ali ne bih rekao.
Prvo ću da se diskretno raspitam u komšiluku, sledi mi niz dosadnih ispijanja kafa... bljak.

Hm,....ne bi bilo loše da dotičnu osobu lepo pozoveš na kafu, na razgovor (ne mora u tvom stanu, negde u kafani) i tako se rešava....ko zna možda ta osoba ima pogrešnu sliku o tebi neko ko mu je servirao lažnu sliku o tebi, pokaži mu da si human čovek, pa će se on zbuniti, omekšati i smiriti.

Odakle ti znaš da sam ja 'uman čo'ek?
Moliću lepo, zato nam i država propada što svako misli o svakome kako mu se ćefne, što bi se sve rešavalo u kafani i što se ljudi bave magijom umesto konstruktivnim i realnim stvarima. A i ko će da plati kafanu, 'oš ti možda? :)

Postoji vajerles kamera, 2250 dinara u win winu

Mnogo je to para kume, za jednokratnu upotrebu.
Imaš ideju kako da se zaštitim od te crne magije? Molio bih bez komentara tipa "obmotaj alu foliju oko glave" jer je očito da me neko ne želi na ovom svetu... mislio sam da slučaj prijavim policiji, ali se bojim da će me ismejati, kontam, nemaju odeljenje za suzbijanje crne magije i zaštitu žrtava iste...

Back