Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
Najpametniji su ono koji ih placaju da pishu one notorne gluposti![]()
Ma nema vise dvoumljenja my lov is finally found

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najpametniji su ono koji ih placaju da pishu one notorne gluposti![]()
Ma nema vise dvoumljenja my lov is finally found![]()
How you envy, you accomplish the mission in this forum![]()
![]()
ŠTRPCE - U noći pred Svetog Savu, u centru Štrpca, srpske enklave na Brezovici, nasred ulice potukli su se odbornici DS i DSS.
http://www.kurir-info.rs/clanak/vesti/kurir-29-01-2009/srpska-sloga
Zagrevanje pred prestojecu sednicu parlamenta u severnom delu Kosovske Mitrovice.
E Mujo,Mujo-albundi-mozes kosu osisati ali ludu pamet jado ne mozes promeniti.Nivo ti je svaka cast-ovo je tvoja rodoljubiva pesma.Pa to samo majka moze da voli.Nije ti lako.
Emotivno NE samo po zakonu prirode i iznedravanja..............zna se i koren čudom čuditi ..sem ako nije ona narodna.............NEĆE IVER DALJE OD KLADE............odgovor *osmišljenog* i od za njega značaja datog mu u pesmi o SISALA MAJKA MUJU NA STRUJU........ zna samo ONAJ GORE i OVAJ DOLE što ironiju postiranog naziva kao i pesme ni sam nerazumno razume ..................a i zanimljivo je samo ako posmatramo zanimljivost kao relaks u čuđenju ćudu...........bilo koje opcije..................valjda je shvaćeno a ne mora biti prihvaćeno.........od potpisnika navedene pesme....koliko bi me radovalo dva puta više bi me čudilo................ajd neka se snalazi ako se snašao ili našao nije.................pozdrav.
Ljudi, jel neko razume ovoga, sta on pise?
...da nije mozda Zika Obretkovic iza ovog nika![]()
ma kakvi samo je malo preterivao sa psihoaktivnom suptancama u mladosti pa mu ostalo ,znam ja jednog ludaka iz kraja sto je picio lepak 10 godina , potpuno isti nacin ophodjenja i sklop recenica , jos mislio da se on prikacio na Krstu pod tim nikom koliko lice , al posle saznah da nema komp , ovo je znaci nego drugi kolega od iste fele
a znala si da uzivas u tamburama , a sada se tu pravis pametnaal nista ne vredi,snimljena si
![]()
...to se zove bdenije![]()
Kosovski zavet je i ovo.Sa ovim zavetom su isli goloruki protiv visestruko bolje naoruzhanih.ide ovako:
Besa bese,besen ta kame dhene per Kosove jeten kam me dhane ............ uostalom poslushajte lepo zvuchi
Kosovski zavet je i ovo.Sa ovim zavetom su isli goloruki protiv visestruko bolje naoruzhanih.ide ovako:
Besa bese,besen ta kame dhene per Kosove jeten kam me dhane ............ uostalom poslushajte lepo zvuchi