Kосовски снајперисти завршили обуку

Poruka
9.345
****SPREMAJU SE! NAORUŽAVAJU!*****
MI?! VODIMO STRANAČKE POLITIČKE MEDJUSOBNE BORBE, VEĆ....PA 200 GODINA?!

NAŠOJ DRŽAVI JE NAJBITNIJE DA SU TO TAKOZVANI A NE BRINE IH ŠTO NAŠI SNAJPERI NE DOBACUJU NI 2KM!?
A U SVETU VEĆ POSTOJE SNAJPERSKE PUŠKE KOJE UBIJAJU NA 5-7KM! A TO VAM JE 10-12KM PUTEM RECIMO

A ZAŠTO NEMAMO?! PA NEMAMO JER DRŽAVNI VRH IMA PARANOJU OD SNAJPERISTA ETO ZATO
NI JNA NIJE IMALA SNAJPERISTE VEĆ SU SLOVENCI I HRVATI SAMI VEŽBALI PRED RAT....

SREĆNO VAM SVIMA STRANAČKO BOTOVANJE!
ZAPRAVO TO I NIJE VIŠE STRANAČKO SADA SE BOTUJE ZA ZLATNU MILIJARDU I DRŽAVU PROROKA...

https://www.politika.rs/scc/clanak/542162/kosmet-snajperisti-obuka#

Такозвани косовски снајперисти завршили обуку​

677z381_677z381_snajper.jpg

(Фото: Pixabay)
Министар одбране тзв. Косова Арменд Мехај саопштио је да су у Команди за доктрину и обуку нови снајперисти тзв. Косовских безбедносних снага успешно завршили обуку.
„На овој обуци, наши снајперисти се припремају за гађање на великим даљинама са високом прецизношћу, као и за осматрање и прикупљање информација на бојном пољу”, написао је Мехај на Фејсбуку.

„Настављамо са успесима”, додао је косовски министар одбране.
Припадници КБС се иначе обучавају за снајперисте у Јордану и НАТО базама у Немачкој, као и на Космету.

pa i predsednik ovde najavljuje nabavku dronova,teških oklopnih vozila a najavljuje da će da mami nove specijalce sa visokim platama itd

mi najavljujemo, a oni već završavaju, šiftari idu kosovsku* vojsku jer vole kosovo*
a naši zbog visokih plata?
posle nabavke, ide obuka rukovalaca dronovima, a prvo treba raspisati nabavku
to neće biti trupno raspoloživo za dejstva pre 2025, u najboljem slučaju...
rusi su doveli persijance da im upravljaju dronovima, nisu hteli da gube vreme, nije to tek tako.
a Albanija je iznajmila SATELIT, znači imaće sve ciljeve ko na dlanu, a mi imamo ŽELJKA MITROVIĆA!

posle košarskih junaka, generala pavkovića i lazarevića, jedan KLIPAN se drznuo da se bavi vojskom!

mi najavljujemo, a oni već završavaju, šiftari idu kosovsku* vojsku jer vole kosovo*
a naši zbog visokih plata?
posle nabavke, ide obuka rukovalaca dronovima, a prvo treba raspisati nabavku
to neće biti trupno raspoloživo za dejstva pre 2025, u najboljem slučaju...
rusi su doveli persijance da im upravljaju dronovima, nisu hteli da gube vreme, nije to tek tako.
a Albanija je iznajmila SATELIT, znači imaće sve ciljeve ko na dlanu, a mi imamo ŽELJKA MITROVIĆA!

posle košarskih junaka, generala pavkovića i lazarevića, jedan KLIPAN se drznuo da se bavi vojskom!
Ne dramiti i ne paničiti, Srbija je najmanja zemlja (u svetskim okvirima) od svih koji imaju iole ozbiljnu vojnu industriju i proizvodnju. Bez pomoći Zapada bi mogli samo da se predaju ili da beže, toliko su opaki.

pa i predsednik ovde najavljuje nabavku dronova,teških oklopnih vozila a najavljuje da će da mami nove specijalce sa visokim platama itd
precednik najavljuje dok siptari po Srbiji (ne pricam za kosovo) redovno vezbaju drop shotove sa dronovima od 2000 evra i frtaljima cige.
dzaba nam milos i lazar kada ga meli adem sjebne sa home made granatom i dronom za decu

a vezbaju svaki dan po poljanama, kao igraju se omladinci

ova srbadija jos uvek mantra onu staru: ima da proteramo kozojebe za 2 dana kada budemo krenuli..

malo prc, ovo nisu isti kozojebi kao pre 30 godina

uzmi u obzir, da su oni pre 30 godina na magarcima vukli minobacače,
ovi sad dobijaju oružje auto putem na šlepere....
i neko mi kaže posle NE DRAMI!?!

dobijaju nato naoruzanje, nato obuku i mafija pare
(u poslednjih 5 godina je scipetarska mafija preuzela evropu, izgurali sve ostale, mnogo bitna stavka)

dobijaju nato naoruzanje, nato obuku i mafija pare
(u poslednjih 5 godina je scipetarska mafija preuzela evropu, izgurali sve ostale, mnogo bitna stavka)

samo PLAĆENIKA mogu dovesti 2000-3000! a možda i više!
plaćenički dan, osnovni je dosta jeftin ako dolaziš sam, bez opreme, samo kao pojedinac
ratuju za 2000-3000USD pa i manje! crnci, arapi, avgani...

plaćenički dan, osnovni je dosta jeftin ako dolaziš sam, bez opreme, samo kao pojedinac
tu se obrcu milijarde evra na mesecnom nivou, sa sve procentom koji se salje za zajednicki cilj velike albanije

dok se mi jebbemo po bausteli, i u slobodno vreme srbujemo po kafani uz prasetinu,albanci valjaju milijarde evra sa sve logistikom, naoruzanjem i klanskim pristupom

tu se obrcu milijarde evra na mesecnom nivou, sa sve procentom koji se salje za zajednicki cilj velike albanije

dok se mi jebbemo po bausteli, i u slobodno vreme srbujemo po kafani uz prasetinu,albanci valjaju milijarde evra sa sve logistikom, naoruzanjem i klanskim pristupom

mi pravimo POKRET za državu a oni prave VOJSKU za državu!

Preslabi su, štampa diže dreku. Naravno da ze treba mnoooogo ozbiljnije pripremati i naoružavati, ali bez svojih sponzora bi mogli samo da beže - bio sam tamo ‘99., uprkos onolikoj podršci američke avijacije nisu ostavili Bog zna kakav utisak.

najbolja obuka je svakodnevno pucanje

da strelac ukapira uticaj vremenskih prilika na putanju metka

zato vojska treba da bude profesionalna , da dobro uvezbaju svoj posao , jedno 50 hilj specijalaca

ali i pored toga , nama okruzenim nato zemljama najbolja odbrana ostaje politika
To sa pucanjem iz pušaka je mnogog avanturistu i igrača Counter Strike dovelo u Ukrajinu, pravo pod rusku artiljeriju. Kako su posle izgledali prevazilazi svako horor

Tzv “Kosovo”’postoji samo zato što Amerika tako hoće.

...i opet lupetaš, ako nešto želiš da napišeš, prvo se dooobro informiši kako to izgleda sa plaćenicima. Protiv takvih sam se borio od 91 - 99, nisu prošli dobro, a i nisu bili neki ratnici. Zelen si i neiskusan pa zato dižeš frku

Ево како је било мање од годину дана пре доласка Вучића на власт.

У време док је Борис Тадић био председник (2011)

Preminuo ranjeni pripadnik ROSU​

Priština -- Pripadnik specijalne jedinice policije Kosova, ranjen snajperom u glavu u blizini prelaza Brnjak, umro večeras posle 22 časa, javila televizija Klan Kosova.
IZVOR: BETA UTORAK, 26.07.2011. | 22:50

Tweet
Podeli
Ranjeni policajac Enver Zumberi prebačen je u Urgentni centar Kliničkog centra Priština oko 18 časova, ali zbog teškog stanja nije mogao da bude operisan.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=07&dd=26&nav_category=640&nav_id=528007

To sa pucanjem iz pušaka je mnogog avanturistu i igrača Counter Strike dovelo u Ukrajinu, pravo pod rusku artiljeriju. Kako su posle izgledali prevazilazi svako horor

Tzv “Kosovo”’postoji samo zato što Amerika tako hoće.
bolje i pucati nego ne pucati

ja sam za god u vojsci imao 2-3 bojeva gadjanja , ne secam se ali mi se cini da nisam ispalio vise od 40 metaka

sta sam ja te god radio? - slagao krevet , vezbao strojev korak , prolazio kroz emotivne manipulacije

koja je korist od toga u ratu?

Back