Kosovska istina.

Stvarnost i Iskrenost

Zainteresovan član
Poruka
482
Postovani,svi koji vas zanima Kosovska Metohijska istina,evo jedan dokaz sta se danas desava na Kosmetu,a da o tome svi cute (zato sto moraju)
Selo Silovo kod Gnjilana,danas sam ja i jos nekoliko ljudi obisli ovo SRPSKO selo,verovali ili ne naisli smo na katastrofalno stanje,srbi se bore protiv kvazi srba i kvazi patriota.Naisli smo coveka koji strajkuje gladju vec dva dana(a da o tome drzavna RTS koja ima lokalnu TV u Silovu DTV,NECE DA OBJAVI NISTA),razlog njegov strajka jeste velika pljacka koja se desava na prostoru Kosova i Metohije,a ko to radi???Pa drzavni predstavnici,koji predstavljaju srbe na Kosmetu i clanovi pregovarackog tima,licno i personalno gospodin DR.Milorad Todorovic,ukratko njegova biografija: (trenutni v.d.direktor zdravstvenog centra Gnjilane,bivsi nacelnik Kosovsko-Pomoravskog okruga,sadasnji i bivsi clan pregovarackog tima za Kosovo i Metohiju,.sadasnji savetnik ministra za Kosovo i Metohiju-gospodina Samardzica,bivsi koministar za povratak u Kosovskoj vladi,bivsi koordinator zdravstva ispred privremenih institucija Kosmeta).Covek koji pali i gasi u Kosovskom pomoravlju,koji imenuje sve direktore i koordinatore u Kosovskom pomoravlju,covek koji je clan DSS-a,covek koji ima privatnu bolnicu u Cupriji 600 kvadrata,covek koji ima brdo afera iza sebe,covek koji je ostavio srbe u selu Cernica na milost i nemilost siptarskim ekstremistima (a inace je rodom iz Cernice)i koji prikuplja politicke poene na zrtve iz sela Cernice (ukupno ubijenih sestoro srba,medju kojima je i jedno cetvorogodisnje dete).
Molim sve Srbe koji su na ovom forumu bili oni clanovi DS-a,DSS-a,SRS-a,SPS-a,da pomognu sve srbe u Kosovskom Pomoravlju i na Kosmetu i ovu istinu iznesu svima.
Ja sam se vratio sa kosmetu i recicu svima istinu,a vi hocete li podrzati???

@Stvarnost i Iskrenost

Радо ћу помоћи, али ми требају прецизнији податци од " дешава се пљачка на Космету"!
Покушај да бодеш одређенији: како се та пљачка спроводи, уз помоћ кога... како то регулишу са властима?
Како је тај доктор "оставио Србе на милост и немилост..." па он сигурно није имао наоружане људе са собом који су се повукли!
Не доводим у сумњу то што кажеш, али ми мораш дати прецизније податке да бих и ја деловао озбиљније кад то преносим тамо где треба!

Hajde nešto na temu kosova i partija....

DSS traži da se izbori u srbiji opet okilave i odlažu....
Unmik ili KFOR da bi olakšali sebi su odredili izbore na kosovu , da bi skrenuli pažnju od usaglašavanja i trenutka odluke osamostaljenje ili podela....
A naši političari bi da povuku na svoju stranu i da kasnije kad dignu frku , da ionako teška odluka bude još više raspirujuća dole na kosovu....

Ja stvarno ne vidim razlog da se stalno krši ustav radi neke debilske predstave koju naši političari imaju o mentalnim mogućnostima ovog naroda...

Stvarnost i Iskrenost:
Molim sve Srbe koji su na ovom forumu bili oni clanovi DS-a,DSS-a,SRS-a,SPS-a,da pomognu sve srbe u Kosovskom Pomoravlju i na Kosmetu i ovu istinu iznesu svima.

Саветујем ти да пошаљеш МЕЈЛОВЕ на сајт ДСС-а на Главни одбор, или директно на Владу Србије на канцеларију Премијера Коштунице.

У мејлу немој бити превише опширан и писати милион детаља - него само таксативно наведи ствари а нарочито Имена и места догађаја и замоли за помоћ.........

Stvarnost i Iskrenost:

Саветујем ти да пошаљеш МЕЈЛОВЕ на сајт ДСС-а на Главни одбор, или директно на Владу Србије на канцеларију Премијера Коштунице.

У мејлу немој бити превише опширан и писати милион детаља - него само таксативно наведи негативне појаве а нарочито имена, места догађаја и датуме и замоли за помоћ.........

Pa poznato je da su tzv. predstavnici Srba na Kosovu koje je postavio Beograd velike lopuze i kriminalci koji ne rade nista a primaju ogromne pare iz drzavnog budzeta koje u najvecem delu zavrse u dzepovima par ljudi tzv. vodja Srba severnog Kosova kako vole da se lazno predstavljaju u javnosti.

Back