Kosovo

Mislim da narod, vecina naroda, ima misljenje nesto tipa:
Borimo se za kosovo, kojim merama mozemo, polako, ali ako ne uradite nesto normalno za ekonomiju,zdravstvo,obrazovanje,privredu, pockracemo gladni. Sredite ostalo, pa se bacite na Kosovo.

Treba raspisati referendum i pitati narod sta da se radi sa Kosovom.
Tri_prsta.jpg

:D
:D

За Србију не би требало да постоји већи проблем од Косова и Метохије, али баш зато што га не сматра највећим проблемом и остасмо без Свете земље...

Svakodnevno ludim od ovakvih poruka. Kad cete bre da shvatite da nam je ekonomija u rasulu, da ima mnogo nezaposlenih, da i oni koji rade ili primaju malo, ili neredovno, da vlada korupcija... Briga me bre za parce zemlje, daj da se mi stabilizujemo prvo. Pomoci tim ljudima tamo koliko je moguce, a ne za zemlju.

Citam sad na fudbalskoj temi, na marakani koncert za pomoc ljudima s Kosova. Svaka cast, ali kada ce se organizovati nesto za pomoc ovim ljudima ovde?! Na vestima malo malo pa osvane neka informacija kako deca pesace po 10 kilometara do skole, kako bolesna samohrana majka izdrzava 3 deteta... Ko ce njima da pomogne?

Против сам референдума, из разлога што просечан грађанин било које државе на свету, нема довољно образовања и способности да изабере правац којим земља треба да иде.

I u cemu je razlika?:think: Izuzev onoga da su pozitivno diskriminisani...
А дискриминација се огледа у чему ?
Али на ово питање са аргументима да ми одговориш а не флоскулама !
Пре варварске агресије НАТО пакта на СР Југославију '99. албанска национална мањина у Републици Србији уживала је права као ни једна национална мањина у земљама Европске уније и то је непобитно.
Значи стандарди су били већи што се тиче мањинских права него што су у земљама Европске уније.

А дискриминација се огледа у чему ?
Али на ово питање са аргументима да ми одговориш а не флоскулама !
Пре варварске агресије НАТО пакта на СР Југославију '99. албанска национална мањина у Републици Србији уживала је права као ни једна национална мањина у земљама Европске уније и то је непобитно.
Значи стандарди су били већи што се тиче мањинских права него што су у земљама Европске уније.

:eek::eek::eek: Napsao sam 'pozitivno diskriminisani' i mislio sam na odredjene zakone. Kako li si ti iz toga iskonstruisao da sam to rekao (mada, naravno albanska nacinlna manjina je pod Cobijem imala pravo da nekog Albanca pretuce pandur u policijskoj stanici, samo zato sto ga je ovaj popreko pogledao preko ulice, ali to uopste nije bila poenta posta, za to znam da nikada neces biti u stanju da priznas i shvatis). Vec sam te pitao da nam pojasnis tu razliku izmedju naroda i nacionalne manjine, i sta ona znaci?

:eek::eek::eek: Napsao sam 'pozitivno diskriminisani' i mislio sam na odredjene zakone. Kako li si ti iz toga iskonstruisao da sam to rekao (mada, naravno albanska nacinlna manjina je pod Cobijem imala pravo da nekog Albanca pretuce pandur u policijskoj stanici, samo zato sto ga je ovaj popreko pogledao preko ulice, ali to uopste nije bila poenta posta, za to znam da nikada neces biti u stanju da priznas i shvatis). Vec sam te pitao da nam pojasnis tu razliku izmedju naroda i nacionalne manjine, i sta ona znaci?
Дај конретан пример прекомерне употребе силе од стране полиције према албанској националној мањини и да је то урађено због националне различитости?
Наравно аргументовано ?

Дај конретан пример прекомерне употребе силе од стране полиције према албанској националној мањини и да је то урађено због националне различитости?
Наравно аргументовано ?

:roll::roll::roll:Strasno.

Back