Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba raspisati referendum i pitati narod sta da se radi sa Kosovom.
Као што видиш никога није брига за Косово, а Метохију нико и не помиње!![]()
Ima Srbija vecih problema nego sto je Kosovo.
Као што видиш никога није брига за Косово, а Метохију нико и не помиње!![]()
Kosovo je izgubljeno onda kada se iz zvanicnog naziva izbacila Metohija...simbolicno, ali izmedju redova najznacajnije.
"Hoćemo Kosovo priznati pre ili posle Nove godine".А шта би по теби требало да буде референдумско питање ?
"Hoćemo Kosovo priznati pre ili posle Nove godine".![]()
За Србију не би требало да постоји већи проблем од Косова и Метохије, али баш зато што га не сматра највећим проблемом и остасмо без Свете земље...
A kada je dobilo naziv/dodatak Metohija jel zna neko ?
Албанци нису народ у Србији већ национална мањина!Kako je to izvodljivo ? Znaci ako se izglasa referendum ZA ili NE onda Albanci kao vecinski narod na Kosovu moraju da to uvaze ! Logika ?!
Албанци нису народ у Србији већ национална мањина!
А дискриминација се огледа у чему ?I u cemu je razlika?Izuzev onoga da su pozitivno diskriminisani...
А дискриминација се огледа у чему ?
Али на ово питање са аргументима да ми одговориш а не флоскулама !
Пре варварске агресије НАТО пакта на СР Југославију '99. албанска национална мањина у Републици Србији уживала је права као ни једна национална мањина у земљама Европске уније и то је непобитно.
Значи стандарди су били већи што се тиче мањинских права него што су у земљама Европске уније.
Дај конретан пример прекомерне употребе силе од стране полиције према албанској националној мањини и да је то урађено због националне различитости?Napsao sam 'pozitivno diskriminisani' i mislio sam na odredjene zakone. Kako li si ti iz toga iskonstruisao da sam to rekao (mada, naravno albanska nacinlna manjina je pod Cobijem imala pravo da nekog Albanca pretuce pandur u policijskoj stanici, samo zato sto ga je ovaj popreko pogledao preko ulice, ali to uopste nije bila poenta posta, za to znam da nikada neces biti u stanju da priznas i shvatis). Vec sam te pitao da nam pojasnis tu razliku izmedju naroda i nacionalne manjine, i sta ona znaci?
Дај конретан пример прекомерне употребе силе од стране полиције према албанској националној мањини и да је то урађено због националне различитости?
Наравно аргументовано ?