Косово:Седам пута зато

hehehehe........ali, kad ja budem hteo..... :wink:

46730314744159a7938a440qy.gif

Kill Bill:
Cinjenica jeste, da se shiptari sepure po Evropi sa nasim pasosima.

Tamo rade svakojaka cuda, bave se kriminalom na sve moguce nacine, pretezno drogom i trgovinom ljudima, te i ucenama, otmicama, ubistvima i ostalim najtezim krivicnim delima.

Izmedju ostalog, cuvena je epizoda o grupi shiptara sa Kosova, koji su planirali otmicu sina Davida Beckhama.

Problem je , sto se oni ne vode kao Kosovari, shiptari, ili slicno, vec kao gradjani i drzavljani Srbije.
Time dodatno, uveliko , brukaju srpsku drzavu i potpuno eliminisu sanse Srbije da dodje na sengensku listu, te da njeni gradjani mogu da izadju iz geta , zvanog Srbija.

Po statistikama, preko 89 % kriminalaca , u zapadnoj evropi .poreklom iz Srbije, su shiptari sa Kosova. A sva ta bruka ide na nas racun.

To je samo jedan, ne tako malo vazan segment, zasto se mora sto pre postaviti jasna linija razgranicenja izmedju nas i njih. Nacin na koji ce se to desiti, nije mi poznat, ali kao Srbin, zahtevam od svoje vlade, da mi omoguci putovanje u svet, dostojno coveka, i da jasno napravi razliku izmedju shiptarskih mafijasa,i postenih gradjana Srbije..u ocima evrope, i sveta..
e bravo shiptari vas brukaju kriminalom po Evropi , ubo si ga ko prtsom u dupe.
U zemlji gde ja zhivim najvechi je kriminalac i dan danas arkan(vash heroj) a da ne pricham shta josh i dan danas rade njegovi naslednici(mali hint , sve ono shto si gore naveo) a kad smo vech kof nacionalnog heroja, znash li ti da je on najvishe shurovao sa albancima (dok je boravio na Kosovu) prodavao oruzhje koje je dovlachio iz Bosne .
Dalje kazhesh da vas albanci brukaju po Evropi ..poznajem par srba ovde(ok momci)znash kako odgovaraju kad ih ovi moji domorotci pitaju odakle su?Odgovore iz trecheg puta , jer se prave da nechuju pitanje prva dva puta...toliko o brukama
P.S neche josh dugo da koriste vashe pasoshe...chuo sam da se zhtampaju novi pasoshi nezavisnog Kosova :grin:

Back