kosovo ostaje u srbiji

eremita:
Не обраћај пажњу..... сигурно да сам ОН, али дотични ујка ми се
непрекидно врти око гаћа - док га не буде добиЈо у чело, онда ће се
вероватно смирити..... :lol: :lol: :lol:

OK. inace ne volim "protureciti" ONA ma

adem_ks:
nesto "racunam"... ako MZ kaze srbiji "...evo vam kosova, radite sta "hocete",[ uslovno receno] ali ako se posmatraci MZ zale da ne postujete demokratska nacela, automatski vam se oduzima i ...." i sada ... vi se vracate na kosovo, mi vas smatramo okupatorom, neki 5 - 10 % nasih "SRSovaca" tu i tamo izvrsi neki "akt" sa kojim se vecina Albanaca ne slaze iako zele slobodu, ali niti ih osudjuje, mislim javno [citaj "otkucava"] a vi ne smete nevine da kaznjavate, cena demokratije sta ces, baska sto morate da brinete o svim gradjanima kosova, voleli vas oni ili ne. i sta dalje... znaci koja vam demokratska sredstva stoje na raspolaganju a da vama vas narod ne kaze nakon kraceg vremena DOSTA BRE bas me interesuje kako cete "voditi" kosovo... ja mislim nikako
ps. malo ozbiljnosti bi dobrodoslo

Vid' sad ovoga?
Hoćeš da čuješ šta bi PRAVEDNO TREBALO uraditi, a ne šta BI URADILI ovi koji se sada pitaju?
1. Zajedno sa MZ uraditi POTPUNU demilitarizaciju KiM. Brutalno i bespoštedno oduzeti SVAKI komad oružja SVIMA, a vlasnike nelegalnog oružja, koji ne predaju oružje na vreme, DRAKONSKI kazniti višegodišnjom robijom. Strana koja se suprotstavi - nayebaće.
2. Granicu prema Albaniji, Makedoniji i Centralnom Grejanju obezbediti mešovitim snagama MZ uz podršku specijalnih jedinica za borbu protiv droge. Zajedničku komandu bi činili dva predstavnika MZ + jedan iz Srbije i jedan sa KiM.
3. Primeniti švajcarski sistem autonomije kantonizacijom i uspostaviti regionalne organe vlasti. NE CENTRALIZOVATI vlast ni u Prištini ni u Beogradu!

Za dalje, mrzi me sada da pišem...

adem_ks:
nesto "racunam"... ako MZ kaze srbiji "...evo vam kosova, radite sta "hocete",[ uslovno receno] ali ako se posmatraci MZ zale da ne postujete demokratska nacela, automatski vam se oduzima i ...." i sada ... vi se vracate na kosovo, mi vas smatramo okupatorom, neki 5 - 10 % nasih "SRSovaca" tu i tamo izvrsi neki "akt" sa kojim se vecina Albanaca ne slaze iako zele slobodu, ali niti ih osudjuje, mislim javno [citaj "otkucava"] a vi ne smete nevine da kaznjavate, cena demokratije sta ces, baska sto morate da brinete o svim gradjanima kosova, voleli vas oni ili ne. i sta dalje... znaci koja vam demokratska sredstva stoje na raspolaganju a da vama vas narod ne kaze nakon kraceg vremena DOSTA BRE bas me interesuje kako cete "voditi" kosovo... ja mislim nikako
ps. malo ozbiljnosti bi dobrodoslo
Veoma jednostavno.Prvo se donese zakon u skupshtini Srbije o deportaciji svih stanovnika Kosova i njihovih potomaka koji su se u nelegalno naselili na njemu u proteklih 30-ak i vishe godina,da se deportuju u matichnu drzavu(citaj:Albaniju) ,onda se uradi popis,da se konachno STVARNO utvrdi koliko ima Albanaca.Podignu se optuznice za celu trenutnu politichku albansku vrhushku za ucheshtje u teroristichkoj organizaciji OVK,krivichno se gone svi koji su doveli de egzodusa Srba 1999. i pre dve godine,svi koji su ubijali pripadnike manjina u proteklih 8 godina,uz nashe vojno prisustvo vrate proterani..itd.itd.,...
Naravno,nazalost nishta odo ovgoa nece se desiti jer nema shanse da vam oni ne daju nezavisnost a tek nikakve da vrate pod nashu upravu Kosovo,tachnije omoguce nashoj vojsci da se obrachuna sa teroristichkom organzacijom OVK i njenim politichkim exponentom.

=Enfroz2891Veoma jednostavno.Prvo se donese zakon u skupshtini Srbije o deportaciji svih stanovnika Kosova i njihovih potomaka koji su se u nelegalno naselili na njemu u proteklih 30-ak i vishe godina,da se deportuju u matichnu drzavu(citaj:Albaniju) ,onda se uradi popis,da se konachno STVARNO utvrdi koliko ima Albanaca.Podignu se optuznice za celu trenutnu politichku albansku vrhushku za ucheshtje u teroristichkoj organizaciji OVK,krivichno se gone svi koji su doveli de egzodusa Srba 1999. i pre dve godine,svi koji su ubijali pripadnike manjina u proteklih 8 godina,uz nashe vojno prisustvo vrate proterani..itd.itd.,...
QUOTE]
a ako neko od nas ostane, da li imamo pravo sudjenje ili ono "ratno": sta je? albanac - kriv je, pa normalno...

eremita:
Не обраћај пажњу..... сигурно да сам ОН, али дотични ујка ми се
непрекидно врти око гаћа - док га не буде добиЈо у чело, онда ће се
вероватно смирити..... :lol: :lol: :lol:

ha ha ha

eremita je riječ ženskog roda pa te zato u ženskom rodu oslovljavam

ova eremita

kako bi bilo da kažem ovaj eremita (smiješno)

adem_ks:
a ako neko od nas ostane, da li imamo pravo sudjenje ili ono "ratno": sta je? albanac - kriv je, pa normalno...
Samo se ti pravi blesav,ja sam lepo napisao-ako je neko nelegalno doshao iz druge drzave i naselio se na Kosovu pod patronatom Albanskih Komunista u to vreme,to je nezakonito.On je strani drzavljanin.
OVK je teroristichka organizacija bila i po Amerikancima,a celo danashnje Kosovsko politichko rukovodstvo vuche korene iz OVK.
Shta nije jasno?

adem_ks:
ok. u "pravu" si. e sada, kako bi ti resio taj problem????????????
Pa ajde da usaglasimo barem stavove oko istorije,za pocetak.Sada na Kosovu uce decu kako je to njihova *tisucljetna* teritorija koju su *prljavi* Srbi okupirali pa ste je eto vi sada oslobodili..Da li je to istina sa kojom se izlazi na pregovor sa Srbijom.?Kako sa takvim isklucivim tumacenjem istorije i svega sto se desavalo mislite da ce odnosi da se stabilizuju?Da Srbi koji zive na severu Albanije uopste pomisle da otcepe taj deo teritorije od iste,sta mislis kako bi prosli?I da li ce takvo nakaradno ucenje dece danas imati jos gore posledice u buducnosti?

jeremijabg:
Pa ajde da usaglasimo barem stavove oko istorije,za pocetak.Sada na Kosovu uce decu kako je to njihova *tisucljetna* teritorija koju su *prljavi* Srbi okupirali pa ste je eto vi sada oslobodili..Da li je to istina sa kojom se izlazi na pregovor sa Srbijom.?Kako sa takvim isklucivim tumacenjem istorije i svega sto se desavalo mislite da ce odnosi da se stabilizuju?Da Srbi koji zive na severu Albanije uopste pomisle da otcepe taj deo teritorije od iste,sta mislis kako bi prosli?I da li ce takvo nakaradno ucenje dece danas imati jos gore posledice u buducnosti?
vidi jeremijo, ovako, nije bitno ko je kada dosao na kosovo, vec ko je sada tu i kako se moze nastaviti zivot na tom kosovu, kakvi su uslovi srba da zive na nezavisnom kosovu, ili da li postoje uslovi da kosovo ostane u sastavu srbije itd. itd. zatim koje su sanse da se odcepi kosovo, tj. da srbi dobiju neku "siru" autonomiju u sastavu kosova isl. znaci to pocetne tacke ....

adem_ks:
vidi jeremijo, ovako, nije bitno ko je kada dosao na kosovo, vec ko je sada tu i kako se moze nastaviti zivot na tom kosovu, kakvi su uslovi srba da zive na nezavisnom kosovu, ili da li postoje uslovi da kosovo ostane u sastavu srbije itd. itd. zatim koje su sanse da se odcepi kosovo, tj. da srbi dobiju neku "siru" autonomiju u sastavu kosova isl. znaci to pocetne tacke ....
Hoces da kazes u prevodu *mi smo sada jaci i ima nas mnogo i mozemo da otcepimo Kosovo od Srbije a da vi tu nista ne mozete*Kakvu to Srbi treba da dobiju autonomiju na Kosovu koje je oduvek bilo deo Srbije?Ko je jaci ima na to pravo?Ne mogu takve stvari da izadju na dobro...Kosovo je vec realno 7 godina nezavisno od Srbije...I sta ste napravili od njega?Sta su vam Srbi smetali da napravite demokratski, pravnu i prosperitetnu drzavu za ovo vreme??I cak i da ceo svet prizna nezavisno Kosovo,Srbija to nece uraditi...I gde smo onda?

Opet ovaj...Pa da,bas sam se pitao cije je Kosovo bilo u doba Hamurabija,kad ono-srpsko!

Neko treba da konacno nauci nase politicare da je osnovni element drzave,osim teritorije i suverene vlasti-narod koji zivi na toj teritoriji.Bez tog naroda nema ni drzave,a te gluposti oko toga da se prave granice podele naroda na Kosovu koje ostaje srpsko je besmislica nad besmislicamna...Pa toga bre nema ni u Indiji gde jos uvek vazi kastinski sistem.

ako se dvojica ne mogu dogovoriti oko neke podele, onda se obicno pozovo treca strana, koja je "pametnija" i ona odlucuje ... a koliko vidim mi se necemo nikada dogovoriti, i mislim da je jedino strana arbitraza kakvo takvo resenje

Back