- Poruka
- 287
Soulreaper:A zašto onda Srbija ne protjera sve Albance sa Kosova, par ljudi se potom preda Hagu i onda 95% stanovnika Kosova želi da ostane u Srbiji?
Nema te čim protjerat,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Soulreaper:A zašto onda Srbija ne protjera sve Albance sa Kosova, par ljudi se potom preda Hagu i onda 95% stanovnika Kosova želi da ostane u Srbiji?
Dobro bre idiot, da li je ovde u pitanju jedan te isti ustasa-provokator, ili ste svi uzasno nepismeni?idot:Nema te čim protjerat,
sto kazes coveku idiotSalvantis:Dobro bre idiot, da li je ovde u pitanju jedan te isti ustasa-provokator, ili ste svi uzasno nepismeni?
Pise se "NEMATE" ('ne posedujete'), a ne "NEMA TE" (u smislu: 'nisi prisutan' ili ' ne postojis').
Jel moguce da neko pravi takve greske?!
Salvantis:Dobro bre idiot, da li je ovde u pitanju jedan te isti ustasa-provokator, ili ste svi uzasno nepismeni?
Pise se "NEMATE" ('ne posedujete'), a ne "NEMA TE" (u smislu: 'nisi prisutan' ili ' ne postojis').
Jel moguce da neko pravi takve greske?!
adem_ks:sto kazes coveku idiot![]()
![]()
![]()
idot:Vid seljobera, kad nekom kažeš: npr. nema te gdje si?, nečeš reći valjda nemate gdje si?,
Vidim, bas citam tvoj post......idot:Vid seljobera
idiot, dal je moguce da ti ne uvidjas razliku izmadju ' VI NEMATE CIME' i 'NEMA TE(be) OVDE' ???idot:kad nekom kažeš: npr. nema te gdje si?, nečeš reći valjda reći nemate gdje si?,
idot:Pa dobro ajde ti si u pravu si tim nemate i nema te.
idot:a dali se piše Michael Jordan ili Majkl Đordan?
Salvantis:
Pa naravno da sam u pravu ... samo je smesno sto si ti juce tvrdio kako si "zavrsio gimnaziju sa odlicnim, i da si pri kraju Pravnog fakulteta" ?!
E sad ako je to istina, onda je hrvatsko skolstvo u takvim go., ovaj, problemima da ce im trebati narednih miliJon godina da nas sustignu (da, znam da pises 'miliJon')
Naciona|demokrata:Evo vam odgovora na sva vasa pitanja. Zasto Kosovo nikad nece dobiti samostalnost, zasto nema potrebe da Srbija ratuje za Kosovo i zasto ni Amerika ni citav zapadni svet ne mogu otudjiti Kosovo na silu od Srbije.
http://glas-javnosti.co.yu/danas/srpski/P07052001.shtml
Covek vam je sve lepo objasnio sa pravne osnove, i zato oni toliko ucenjuju Srbiju da mi pristanemo na nezavisno Kosovo, jer znaju da ga drugacije niko i nikad nece priznati.
p.s. jedini je problem sto siptarski divljaci mogu da pokrenu ratne sukobe, ali ni to im ne garantuje nezavisnost, sve da Srbija odluci da udje ili ne udje u novi sukob sa njima.
KOSOVO je Srbija, sve dok mi ne kazemo drugacije !!!
http://glas-javnosti.co.yu/danas/srpski/P07052001.shtml
idot:a dali se piše Michael Jordan ili Majkl Đordan?
Andreavk:...pa mi pismeni znamo i latinicu i cirilicu i engleski i nemacki i spanski i skoro sve balkanske jezike....jel` ti krivo![]()
Salvantis:
Pa naravno da sam u pravu ... samo je smesno sto si ti juce tvrdio kako si "zavrsio gimnaziju sa odlicnim, i da si pri kraju Pravnog fakulteta" ?!
E sad ako je to istina, onda je hrvatsko skolstvo u takvim go., ovaj, problemima da ce im trebati narednih miliJon godina da nas sustignu (da, znam da pises 'miliJon')
Andreavk:...pa mi pismeni znamo i latinicu i cirilicu i engleski i nemacki i spanski i skoro sve balkanske jezike....jel` ti krivo![]()
Naciona|demokrata:Pise se Michael Jordan ili Мајкл Џордан. Ajde sada lepo pali na temu o pravopisu, a nije ni cudo sto ste ovde dosli da se obrazujete kakve budale vam pisu (novi) jezik. Dobro se ikako razumete i medjusobno.