Kosovo ne bi trebalo biti u sastavu Srbije

Ademe,kao prvo naslov teme koji si dao je provokacija,a možda i želja.
Drugo,podela Kosova je ideja nekoliko političara koja je data kao neko od rešenja u slučaju nepovoljnog rešenja po Srbiju,pa ajde i podela,ali i sa takvim idejama se baš neslažem.
treće,više puta se čuju glasovi političara i ljudi iz republike Srpske oko Kosova.Šta oni ima da rešavaju pitanja Srbije.U redu podrška i slično ali bi neki želeli da trampe Kosovo za pripajanje republike Srpske Srbiji.Bolje da rešavaju svoj status unutar BIH.

Ademe,kao prvo naslov teme koji si dao je provokacija,a možda i želja.
Drugo,podela Kosova je ideja nekoliko političara koja je data kao neko od rešenja u slučaju nepovoljnog rešenja po Srbiju,pa ajde i podela,ali i sa takvim idejama se baš neslažem.
treće,više puta se čuju glasovi političara i ljudi iz republike Srpske oko Kosova.Šta oni ima da rešavaju pitanja Srbije.U redu podrška i slično ali bi neki želeli da trampe Kosovo za pripajanje republike Srpske Srbiji.Bolje da rešavaju svoj status unutar BIH.

osim primedbe oko naslova, koji je copy-paste, sa ostalim delom se slazem

Najbolje od nacista.... Oni to rade najbolje... Priznajmo, mi smo svi u duši nacisti i najradije bi pobili sve nesrbe, pa onda neistomišljenike....

Kao sto vrlo dobro znas , mi nismo takvi , i od svega toga nema nista .

Da jesmo , ne bi bili mi . A ne bi ni imali ovakve probleme . Prakticno smo, narod , koji nikada nije napravio Genocisd , za razliku od Hrvata , Bugara , Siptara , i jos po nekih , a jedni smo ovde tuzeni za genocid .

Back