Kosovo je srpsko- MILOM ILI SILOM!!!!

I ja sanjam jednog dana, da se ponovi Vidovdan pre 620 godina, da se ponovi dan kada ce Kosovo ponovo biti sveto Srpsko mesto, da se ponovi dan velikih junaka, sledbenika Milosa Obilica, Kneza Lazara, Toplice Milana, da se ponovi veliki dan kada ce nevernici i bezboznici, biti istrebljeni, proterani sa Svetog mesta, kada ce okupiranje srpskog naroda prestati, kada ce se novi Srpski junaci koji su oslobodlili Kosovo pamtiti, kako bih zeleo da i ja budem medju njima, pa makar i tog dana polozio oruzje pred Bogom...

parker 71;bt61710:
oces da kazes, da svi izginemo a iduce godine da ovi porazeni svejedno umarsiraju jer im je izginula jedna armija od xyz...

Srpska Vojska i Srpska deca su sposobni i pravi junaci, veliki borci koji bi Kosovo za tren oka vratili, kada bi sve Srpske Svetinje zapaljene posle UCK, terora 17.marta, Osvecene i ponovo sagradjene, a Pecka Patrijarsija, Gracanica(u kojoj sam i krsten ), Banjska, Zociste, i mnogi drugi Srpski Manastiri i Crkve bile ponovo oslobodjene i okruzene Svetim Srpskim narodom, kada svakoga dana ne bi strepeli od siptarskih terorista, kada bi se Knez Lazar, Milos Obilic i mnogi Srpski junaci sa Neba pogledali Nebeski Srpski narod na Zemlji, na svojoj Zemlji, i kada bi za navek, Srpska Svetinja bila oslobodjena, kada bi sa Neba junaci i knezovi bili srecni i ponosni, i kada bi nas zauvek cuvali. Zivim za taj dan, jer i sam nosim posebne emocije, jer sam rodom sa Kosova, Milos Obilic je macem krenuo na Kosovo, a mi bi danas krenuli sa svime sto raspolazemo, siptari bi i pre dolaska Srba pobegli, ako ih Amerikanci vise ne bi podrzavali, i mozda izveli novu agresiju nad Srbijom. Tesko ce se to desiti, ali ima nade, dok je jod uvek velikih ljudi i boraca u Srbiji, a ima ih, ima nade...

Hvala ostalima, a posebno Spihologu, na lepim komentarima....

z:poz:

To samo kod nas ima, da se slavi najveci poraz i propast carstva kao nesto uzviseno, da ne pricamo koliko je bilo pametno da izgine sve sposobno i doraslo. Turci su kasnije usetali u Srbiju...
Ali mi uvek tako radimo, ne sumnjam da cemo i ubuduce kad se sakupi dovoljan broj takvih koji misle kao ti

A dok je ovakvih, kao dva posta iznad, moci ce da se izivljava i da nas muci ko kako stigne, da nam otima rodjenu Zemlju, da nam ubija bez kazne sunarodnike, da vrsi teror nad nama, da nas saterava u ugao odakle ne mozemo nigde....

Danas je, nazalost, takvih u Srbiji mnogo, ali ipak s ponosom mogu da kazem, i sa dosta pokazanim, da je novih Srpskih junaka, novog Kosovske bitke ovoga puta, za vracanje otete zemlje, koje ce se kad-tad, ali siguran sam, vrlo skoro, desiti, mnogo, i da ce Srpski Knezovi, vitezovi biti ponosni na nas, da ce nas blagosloviti sa Neba, i da kao Nebeski narod necemo ponovo, i nazalost nepravedno, poleteti u Nebo, vec uzeti ono sto je oteto milom sigurno ne, silom kad-tad, jer se zlocini i terori UCK-a i 17.marta moraju platiti, kad-tad, Bog ce nas pogledati i ovakvi ce progledati....

ovo je igra u kojoj je Srbija jedna od najjacih sila ,kako vojno tako i ekonomski u svetu...inace,uskoro dobijamo Kosovo kao nasu teritoriju..trebamo nove igrace,zato vas pozivam da dodjete da nas branite protiv Amerikanaca ,Hrvata i ostalih srpskih i esrpskih neprijatelja..inace,sa nasim saveznicima smo pobedili Ameriku,Poljsku,Hrvatsku,Spaniju,koji zajedno imaju oko 150.000 igraca...TREBAJU NAM NOVI IGRACI! http://www.erepublik.com/en/referrer/MarkoMucko

Back