KOSOVO JE SRCE SRBIJE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e vidi se da nema nishta od tebe,kad hoqesh da dogjesh dogjesh odmah a ne zafrkancije qekam proleqe posle qekam zimu. i ****** svake godine 100 hilada shkavella manje,50 hilada manje zbog mortaliteta i 50 hilada idu po europi

GDE TI JE BRAT ......
U BUNAR ILI U BATAJNICI ?

DAJ MI SESTRU PA ĆU DA TI OTKRIJEM TAJNU , ALI PRE TOGA I TEBE DA NABIJEM NA

TASHAK - SARMU ...ps. to samo on zna šta znači braćo SRBI i njegova sestra željna SRPSKOG ***** ......

cuvaj ti svoj pashaluk. Mi idemo pravac WEST. pa mi smo vech u WEST!!!!!

I bracha rusi ostavili vas u govna, i kinezi i.... pa vi niste imali drugih priatelja.

Ko shto je Thaci rekao srbima u bechu, "Srbija se sahrani sa Miloshevichem", najvechim zlochincu svih vremena.

Arrividerchi Srbijo

gormilo:
cuvaj ti svoj pashaluk. Mi idemo pravac WEST. pa mi smo vech u WEST!!!!!

I bracha rusi ostavili vas u govna, i kinezi i.... pa vi niste imali drugih priatelja.

Ko shto je Thaci rekao srbima u bechu, "Srbija se sahrani sa Miloshevichem", najvechim zlochincu svih vremena.

Arrividerchi Srbijo

Momcino pa i ti zivis u Srbiji koliko ja znam :lol: :lol: :lol: ....... !!!! Dovidjenja i tebi ! 8-)

gormilo:
crkni pukni ljudozhderu

Ja zhivim u USA(United States of ALBANIA)

Bronhi...... lakshe se dishe

Pozzz.

Zemi sei brnohi ne .... lakse se dise se pise !!!! :) pa ni hrvatski ne znas .... pa kojim ti jezikom govoris :))))))) .

USA ....... United States of America , Albania ti nije ni blizu : , nekaj si se decko malo zafrknuo , nema te zemlje u Srbiji ... prouci si malo zemljopis , pa si onda skrabaj , razmes , prostak jedan :))))) !!!!

whitenicky:
Zemi sei brnohi ne .... lakse se dise se pise !!!! :) pa ni hrvatski ne znas .... pa kojim ti jezikom govoris :))))))) .

USA ....... United States of America , Albania ti nije ni blizu : , nekaj si se decko malo zafrknuo , nema te zemlje u Srbiji ... prouci si malo zemljopis , pa si onda skrabaj , razmes , prostak jedan :))))) !!!!

razumesh me ti gade vrlo dobro i dobro ti znash o kojoj drzhavi pricham

crkni gade!

Bronhi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back