„Косово је срце Србије, а Крим је Русија“

jesi li ti nekada bio na krimu? tamo žive samo rusi i krim je skoro nezavistan od ukrajine. namerno niko tamo neće da uči ukrajinski iako ga imaju u školama, ukrajinci čine 2% stanovništva, a u crnomorsku flotu na krimu odlaze skoro samo rusi iz ukrajine.

Nisam , prolazio sam kroz Ukrajinu , a najbliže Krimu sam bio u Sočiju ...
Pa ako je tako kao što ti kažeš koji je problem da Krim dobije nezavisnost i pripoji se matici ,ako je već Hruščov načinio tu istorijsku nepravdu .
Nezavisnost Krima je jedino moguća uz veliki građanski rat u Ukrajini ...

Ukrajinci i Rusi se mrze jednako kao i mi i Hrvati , jedino što ih veže to je da su pravoslavci i imaju ćirilično pismo ...

Bravo Ukrajinci!!! Ukrajinci su nasa braca!!! Pravoslavni Ukrajinci i Srbi su braca!

Ne trebaju nam takva braća ...
Ukrajinci su fašisti i genocidna nacija , njihove jedinice u II sv. ratu su bili specijalisti za istrebljivanje Jevreja , pamti se pokolj u Babjem Jaru ...

Nisam , prolazio sam kroz Ukrajinu , a najbliže Krimu sam bio u Sočiju ...
Pa ako je tako kao što ti kažeš koji je problem da Krim dobije nezavisnost i pripoji se matici ,ako je već Hruščov načinio tu istorijsku nepravdu .
Nezavisnost Krima je jedino moguća uz veliki građanski rat u Ukrajini ...

Ukrajinci i Rusi se mrze jednako kao i mi i Hrvati , jedino što ih veže to je da su pravoslavci i imaju ćirilično pismo ...

Ne trebaju nam takva braća ...
Ukrajinci su fašisti i genocidna nacija , njihove jedinice u II sv. ratu su bili specijalisti za istrebljivanje Jevreja , pamti se pokolj u Babjem Jaru ...

objasnila već ovde.

Pa ako su fasisti kako to onda da su 50% proruski i 70% antiNATO?
Eto visis u ovim oblastima na istoku Ukrajine ima samo 20-30% Rusa a za proruskog Janukovica je u tim oblastima glasalo 80-90% stanovnika na predsednicim izborima. Uporedi ove dve slike:

Rusi u Ukrajini:
800px-Russians_Ukraine_2001.PNG

Proruski kandidat u Ukrajini:
500px-Ukraine_ElectionsMap_Nov2004.png

Fasisticka gamad su oni sa zapada Ukrajine katolici i unijati i sledbenici papske jeresi, ali su i najveca sirotinja u Ukrajini sto mi je drago.

Pa ako su fasisti kako to onda da su 50% proruski i 70% antiNATO?
Eto visis u ovim oblastima na istoku Ukrajine ima samo 20-30% Rusa a za proruskog Janukovica je u tim oblastima glasalo 80-90% stanovnika na predsednicim izborima. Uporedi ove dve slike:

Rusi u Ukrajini:
800px-Russians_Ukraine_2001.PNG

Proruski kandidat u Ukrajini:
500px-Ukraine_ElectionsMap_Nov2004.png

Fasisticka gamad su oni sa zapada Ukrajine katolici i unijati i sledbenici papske jeresi, ali su i najveca sirotinja u Ukrajini sto mi je drago.

Te sa zapada je Staljin pripojio Ukrajini nakon podele Poljske, septembra 1939.
Upoznao sam neke od njih... Ne mogu da smisle Ruse...
Jako popularna parola im je neka : "Muskovite na nozh" ili tako neshto...

Poslednja izmena:

Back