"Kosovo je Srbija"

Ama ima šovinizma, čoveče, al nema samo u Srbiji. Glupo je to reći.

Vidi, nerapravnost spolova se još uvijek provlači svugdje u svijetu (više-manje).
Ali mi smo na pdf Politika i raspravljamo o politici. Nisam mislio na uopštenu pojavu muškog šovinizma, nego na tu pojavu vezano za sferu politike.
Bit će da se nismo razumjeli. :D

Elem, opet sam uključila tv da uz kaficu pogledam šta se dešava u Skupštini i opet sam doživela šok.

Nisam slučajno odabrala naslov za svoju temu već sam ga doslovce prepisala sa
majice Aleksandre Janković, vatrenog patrijote iz Veljine stranke.

E sada, mnogima neće biti ništa čudno u tom naslovu, možda će samo ovlaš preći preko toga, ali ja ne mogu nikako.
Svi znamo na kojoj se televiziji stalno vrti ime Kosovo pa Kosovo i opet Kosovo i samo Kosovo, na B92 naravno i sada da sam zlurada kazala bi da je gospođa Janković potpala
pod uticaj imenovane televizije pošto ista ne poznaje ustavnu reč Metohija.

Elem, gospođo Janković, kome ste ostavili Metohiju ako je Kosovo Srbija?

Nemoj ti, molim te, da nam pričaš o Metohiji, ti koja Kosovo u životu nisi videla. I sad si ti našla da braniš patriotizam i KiM demagoškim frazama. I zašto je Aleksandra Janković patriJota ? Zašto je tako zoveš ? Pa ona je 100 puta veći patriota od tebe i tebi sličnih. Pazi, terminološki si u pravu ali kad je namera u pitanju nisi. A AKO VEĆ TOLIKO MISLIŠ NA KOSOVO I METOHIJU ZAŠTO SE TI NE POJAVIŠ NA NEKOM (BILO KOM) JAVNOM SKUPU U MAJICI "KOSOVO I METOHIJA JE SRBIJA" ? Ili makar na radnom mestu ili u GSP-u ako ništa drugo ? Tek kad TAKO NEŠTO uradiš skinuću ti kapu (a možda i nešto drugo :per:) a ovako, to što ti pišeš su samo PRAZNE PRIČE I PUKA DEMAGOGIJA !

I pogrešila si što si napisala Kosovo je Srbija sa navodnicima.

Metohiju može da stavi na d.upe i rešili smo problem :lol:

SRAM TE BILO !!! :evil: Kako te samo nije sramota da pišeš ovako nešto ?

Koliko ja vidim po ovoj temi, Srbija nema samo problem Kosmeta, nego i muškog šovinizma.
Primjećujem prilično ružno obraćanje kolegicama forumašicama. :thumbdown:

Nemoj samo ti da ih braniš, molim te ! Hrvat našao da nam priča o šovinizmu. SVAŠTA ! :roll:

Nemoj ti, molim te, da nam pričaš o Metohiji, ti koja Kosovo u životu nisi videla. I sad si ti našla da braniš patriotizam i KiM demagoškim frazama. I zašto je Aleksandra Janković patriJota ? Zašto je tako zoveš ? Pa ona je 100 puta veći patriota od tebe i tebi sličnih. Pazi, terminološki si u pravu ali kad je namera u pitanju nisi. A AKO VEĆ TOLIKO MISLIŠ NA KOSOVO I METOHIJU ZAŠTO SE TI NE POJAVIŠ NA NEKOM (BILO KOM) JAVNOM SKUPU U MAJICI "KOSOVO I METOHIJA JE SRBIJA" ? Ili makar na radnom mestu ili u GSP-u ako ništa drugo ? Tek kad TAKO NEŠTO uradiš skinuću ti kapu (a možda i nešto drugo :per:) a ovako, to što ti pišeš su samo PRAZNE PRIČE I PUKA DEMAGOGIJA !

I pogrešila si što si napisala Kosovo je Srbija sa navodnicima.

SRAM TE BILO !!! :evil: Kako te samo nije sramota da pišeš ovako nešto ?

Nemoj samo ti da ih braniš, molim te ! Hrvat našao da nam priča o šovinizmu. SVAŠTA ! :roll:

Pogledaj svoj post i ajde u ćošak i stidi se najmanje 5 minuta!
To što si ti napisao nije više ni šovinizam, nego bullying!
Zlostavljanje na psihičkoj bazi!

A ovaj dio što si meni uputio spada u sferu nacizma!

Pa ti vidi. :cool:

SRAM TE BILO !!! Kako te samo nije sramota da pišeš ovako nešto ?

Što bi me bilo? Kako nije nju sramota da na taj način skuplja političke poene? Bolje neka pomogne onim ljudima dole nego što šeta majičicu po Skupštini i misli da je mnogo pametna ...... ustvari bolje neka prvo sebi pomogne a za ostali će se snaći i bez nje.

A šta si TI uradila za te ljude dole kad se već toliko deklarativno brineš za njih ?

Ništa - i ne primam za to ni platu ni dnevnice niti javno imam patetične ispade niti nosim majicu za fizičko sa natpisom Kosovo (bez Metohije) je Srbija, za razliku od gospođe Janković koja sve to radi. Da je ona iole dobra i fina prvo joj se ne bi ubila ćerka a onda i sve ostalo ... :roll: Neka se vrati Saborniku, bila je zanimljivija ;)

Ništa - i ne primam za to ni platu ni dnevnice niti javno imam patetične ispade niti nosim majicu za fizičko sa natpisom Kosovo (bez Metohije) je Srbija, za razliku od gospođe Janković koja sve to radi. Da je ona iole dobra i fina prvo joj se ne bi ubila ćerka a onda i sve ostalo ... :roll: Neka se vrati Saborniku, bila je zanimljivija ;)

Pa ako NIŠTA nisi uradila za te ljude nemoj da trućkaš tu po forumu bezveze, nemoj da se samo DEKLARATIVNO zalažeš za ljude na Kosmetu i da tražiš terminološke začkoljice u vezi Metohije a sama si napisala da Metohiju treba staviti na DUPE !

A ona i ne prima platu za nošenje majice nego za RAD u skupštini što na osnovu TV prenosa, vidim i da radi za razliku od ovih tvojih ZEC-ovaca koji uopšte i ne dolaze na skupštinska zasedanja a ne mogu ni pristojan kvorum da obezbede već poslaničke kartice to rade umesto njih dok se oni tove u skupštinskom ili ko zna kom drugom restoranu što znači da za razliku od Jankovićke primaju ogromne plate ZA DŽABE !

Pa ako NIŠTA nisi uradila za te ljude nemoj da trućkaš tu po forumu bezveze, nemoj da se samo DEKLARATIVNO zalažeš za ljude na Kosmetu i da tražiš terminološke začkoljice u vezi Metohije a sama si napisala da Metohiju treba staviti na DUPE !

A ona i ne prima platu za nošenje majice nego za RAD u skupštini što na osnovu TV prenosa, vidim i da radi za razliku od ovih tvojih ZEC-ovaca koji uopšte i ne dolaze na skupštinska zasedanja a ne mogu ni pristojan kvorum da obezbede već poslaničke kartice to rade umesto njih dok se oni tove u skupštinskom ili ko zna kom drugom restoranu što znači da za razliku od Jankovićke primaju ogromne plate ZA DŽABE !

1. Koji rad u Skupštini? Šta to ona radi i koliko ona uopšte redovno dolazi?
2. ZESovci nisu moji, idući put se bolje potrudi da mi pogodiš političko opredeljenje ;)
3. Kad smo kod tovljenja u skupštinskom restoranu obrati pažnju na Radetu ...
4. Ti imaš tvoje mišljenje, ja imam moje i to je sasvim u redu ;) Mislim da podrška koju ima Jankovićka i Nova Srbija pokazuje stav većine :D

1. Koji rad u Skupštini? Šta to ona radi i koliko ona uopšte redovno dolazi?
2. ZESovci nisu moji, idući put se bolje potrudi da mi pogodiš političko opredeljenje ;)
3. Kad smo kod tovljenja u skupštinskom restoranu obrati pažnju na Radetu ...
4. Ti imaš tvoje mišljenje, ja imam moje i to je sasvim u redu ;) Mislim da podrška koju ima Jankovićka i Nova Srbija pokazuje stav većine :D

A ti si beše za lepog Čedicu, a ? :rotf: Pa vidim kakvu on podršku ima. Sve njegovi poslanici u skupštini. :lol:

Ma daj, šta ti je, Vjeverica se ne tovi da bi se ugojila nego da bi NAMA bilo bolje ! :hahaha:

Back