Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
nadam se da sam i tebe nasmejao... makar na trenutak
i jos jedan i necu vise... odoh da odigram neku partiju saha, dosao jedan iz nemacke pa se pravi vazan
Ademe, a što se vi toliko bavite ovim "Kosovo je Srbija"...
Zar niste rekli da će vas do leta priznati 100 država sveta i da će nakon donošenja ustava krenuti masovna priznanja "Kosova RepubLJik"...
Zar niste rekli da će vas do leta priznati 100 država sveta i da će nakon donošenja ustava krenuti masovna priznanja "Kosova RepubLJik"...
sta ce im priznanje kada je ocigledno da su siptari najstariji i jedini narod na svetu
tome u prilog ide i siptarsko-ilirska istorija koja daje odgovore na sva pitanja koja mozes da postavis. a to nepriznavanje, cist inat od strane pacenika
mozda ti je promaklo, ali ja samo prenosim slike koje su srbi napravili, i koje zaista zasluzuju da se vide. inace cujem da ih neke novine reprodukuju i sl. znaci ne bavimo se mi time.
da se mi bavimo time, one bi bile mahom patrijotske i ja ih sigurno ne bih postovao.
a sto se priznanja tice, pa nije da ide kao sto smo ocekivali... a sta to pa danas ide kako neko ocekuje.