Pa shta onda kukash za penzije?
A za ovo shto na njoj zive...kazi to za Srpsku Krajinu u Hrvatskoj.....![]()
Sta je to srpska krajina u Hrvatskoj ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa shta onda kukash za penzije?
A za ovo shto na njoj zive...kazi to za Srpsku Krajinu u Hrvatskoj.....![]()
Ček a ako Kosovo neće da snabdeva srpske sredine onda će nam Srbi ostati bez struje? A kako da plate kad ne mogu da nađu posao na Kosovu?
Sta je to srpska krajina u Hrvatskoj ?
Pa neko treba da plati.Ako treba da se pomogne nemoj uvek po onoj "sto ljudi ne pomognu" nego svojim primerom pokazi se pa pochni prvi da doprinosis.Daj koju kintu pa ce ostali za tobom.
Dobicesh jedan veliki masni shipak....a mi cemo svojima poslati agregate.![]()
Dobicesh jedan veliki masni shipak....a mi cemo svojima poslati agregate.![]()
Jel kao sto si im slao do sada ??? A ako posaljes agregate posalji i pare za benzin jer oni ne rade na tvoja obecanja.
Ne morash ti sve da znash...cuti tu i ori....dok josh mozzesh.![]()
Orem ja orem i to duboko do temelja tako da gde ja orem sve se rusi.
Jel kao sto si im slao do sada ??? A ako posaljes agregate posalji i pare za benzin jer oni ne rade na tvoja obecanja.
Добро си научио српски, ти си старија генерација ?
Evidencija postoji sigurno i slobodno neka je dostave i treba da se poravnaju rachuni ali ne samo za struju nego i za sve fondove koje ste unistili i oduzeli pochevsi od fonda penzionera pa do preduzeca koja su unistili sa prinudnim direktorima sa osnovnom skolom i VKV majstorima.A nikako ne zaboraviti odstetu za stotine hiljada zapaljenih kuca i muke milion proteranih ljudi,destine hiljada ubijenih a posebno treba platiti odstetu porodicama onih chiji se najmiliji jos vode kao nestali i nalaze se po grobnicama u srbiji ili su spaljeni u raznim topionicama(ovde ne izuzimam ni srbe koji su doziveli istu sudbinu)
A do tada ono sto se trosi ima da se placa pocevsi od prodavnice do struje.
''***** вам мајку свима почевши од Ханса Холцијуса па надаље..И сви ви секретари Хашког трибунала можете само да ми попушите quac.''
Pusite ga i pusite i jos vam dim kroz usi izlazi a tesite se ovakvim stvarima.
Isključite im struju i kaznite muju,ne mogu vjerovati da im još šaljete elektrčnu energiju a oni vam preoteli Kosovo.