kosovo-hocemo li opet ispasti budale?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
POBEDNICI PISU ISTORIJU (i diktiraju uslove)....sve dok mi ne dobijemo rat, nas ce da yebu kako hoce i uslovaljavaju nas sa ovim i onim, dok ne ispunimo ovo ili ono.

Prema tome, sve dok se mi ne naybemo mile majke siptarima, koji ce se onda setiti Slobodana koji ih je samo "proterao", ali bit ce kasno.......nas ce da drk@ju i uslovljavaju dok od nas nista ne ostane.

Ja znam da ce biti sranya uskoro, i da su ga siptari nayebali samo tako :D ali i komsija srbin izdajnik ce prvi u zemlju :P tek da mi g0vna ne "cuvaju" ledja :D hehe

serb_pagan:
kosovo ce biti nezavisno i to je valjda svakome jasno..

A za tebe, citat iz Ustava Srbije:

Надлежност Републике Србије

Члан 97.

Република Србија уређује и обезбеђује:

1. сувереност, независност, територијалну целовитост и безбедност Републике Србије, њен међународни положај и односе са другим државама и међународним организацијама

eremita:
Бубобубо, постоје људи које ја од миља називам "машине за гов*а" - они само једу и серу и живе најмање по 80 година, углавном се ти комунисти и њихови потомци не размножавају. То је велики проблем нашег друштва. Некад помислим да би требало вратити наш многобожачки обичај, оно ЛАПОТ сине, оно ставиш му хлеб на главу - па секиром опичиш и ондаК га однесеш на вр' планине да га покљуцају орлови.........а пре тога изговориш НЕ УБИЈАМ ТЕ ЈА - НЕГО ОВАЈ ХЛЕБ !!!!

Е свака ти част за овај предлог.
Само имао је Зоран Радмиловић паметнији предлог. Изведеш деду на аутопут, пустиш кокошку, па кажеш
"Ајд ухвати деда кокошку"
Како се овај Паганини сналази у простору (и логици) могли би смо с њим извести исто :wink:

filatelista:
Ovo se ja ne mogu ovome pridružiti
zašto?
A ko nama garantuje da će se ovo obistiniti. mislim, nismo ni mi ovce za šišanje, pa kako se ko sjati u Bg obeća doglednu evropsku perspektivu...Nema perspektive dok se ne donese Ustav EU ili bilo kakav dokument koji je tome sličan. Znači, svako obećanje je ludom radovanje, a da ne govorim da bi nam ulazak za godinu dana uništio kompletnu zemlju jer smo i zakonodavno i društveno i kulturno i ekonomski nepripremljeni.
To mi zvuči kao ono, ma Srbe nisu osudili za genocid, da bi pustili Kosmet! I šta sad, mi ne pustimo Kosmet i šta, baba Higins zove u svoju šupu ostalih 14 da glasaju ponovo??
Sad samo 13:2 ali u BIH korist!
Što će reći, mi smo nasankani od zapada mnogo u zadnjih 15 godina, najviše zbog glupe Miloševićeve politike, ali ne može jedan narod da ispašta na taj način.
Problem Kosmeta je složen, naši velikaši nisu predstavili ništa konkretno, što će reći, ponudili su glupu floskulu "više od autonomije, manje od nezavisnosti" koja je potpuno nedorečena i nejasna.
Sa druge strane šta je u pitanju, da li Rusi i sad na mala vrata uvučeni Kinezi brane povelju UN i međunarodno pravo koje je više puta krepalo i doživelo kao takvo i nekrofiliju ili su u pitanju ucene. Šta ima Rusija od toga što Srbija neće ući u EU? Ajde da i pristanemo da ne uđemo u NATO, jeb.š NATO niti mi treba, niti žudim za njim...kad u Srbiju uđe milijarde američkih $ sa zapada nikad više nećemo biti bombardovani i podvrgnuti sankcijama i izolaciji...što će reći, u nekoj doglednoj računici, više ćemo izdvajati za vojsku po BDP ako nismo članice, ali podnećemo to, ako je zbog Kosmeta, vredi.
Ali koji je interes da ne uđemo u EU? Ne vidim ni jedan. Sve države koje su oko nas su u EU ili svim silama tome teže...sve zemlje oko Rusije su u istoj...što će reći to je jedna obična glupost i podvala nekih, koji pokušavaju da proguraju tezu ili EU ili Kosmet.
Stvar je principa i morala, jer je 15% ipak deo jedne međunarodno priznate države i kao takva treba i da ostane.

Princip i moral ne postoje u savremenoj politici, postojali su do pocetka I sv. rata, posle toga nestaju u politici i sve se svodi na interes. Ako ces ostvariti nesto gazece sopstveni princip, sasvim logicna je stvar da ces tako i uraditi. Jer kao sto je opstepoznato "politika je *****". E sad cilj Rusije da Srbija ne udje u EU je taj da mogu uvek imati monetu za potkusurivanje i da mogu imati nekog u srcu EU. BIH to ne moze, Makedonija ne moze, Albanija ne moze jer su sve one duboko ogrezle u NATO. Ostala je samo Srbija koja jos uvek peva pesme o Majci Rusiji. Prijem u Partnerstvo za mir mislis da je bio slucajan? Da su se tako expresno predomislili za 3 dana razgovora i odustali od ideje koju su promovisali 6 godina? :wink: Kao sto rekoh ovo je zadnja raskrsnica za vas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back