„Косово да, Европска унија не“, у четвртак 13. децембра 2012.године у 18 часова

• Začetnik teme Začetnik teme DZOS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

DZOS

Veoma poznat
Poruka
13.681
Политика слепе послушности према Западу, коју је спроводио режим Демократске странке 2008–2012, довела је државу на ивицу пропасти а више од половине становништва на ивицу егзистенције. Ако се с том политиком одлучно не прекине, економско пропадање и национална агонија Србије ће се наставити. Запад нуди Србији будућност у којој ће, слаба и изолована, морати да призна Косово као независну државу и прихвати да су Срби искључиви кривци за грађански рат у бившој Југославији.

Последња понижења Србије – срамне ослобађајуће пресуде Готовини, Маркачу и Харадинају у Хагу и предвиђено успостављање границе између Србије и Косова – о томе речито сведоче. Овој наметнутој политици, која Србији као држави не оставља никакву шансу, мора се јавно пружити отпор.

http://webcache.googleusercontent.c...osovo+da+evropska+unija+ne&cd=3&hl=sr&ct=clnk

На трибину вас позивају:

Коста Чавошки, академик;
Слободан Антонић, политички аналитичар;
Данило Баста, филозоф;
Светислав Божић, композитор;
Владимир Вишњић, професор. Принстон;
Јасмина Вујић, професор, Беркли;
Слободан Димитријевић, уметник;
Слободан Ерић, уредник "Геополитике";
Војин Јоксимовић, професро;
Славољуб Качаревић, новинар;
Милош Ковић, професор;
Леон Којен, професор;
Слободан Комазец, професор;
Василије Крестић, академик;
Мило Ломпар, професро;
Рајко Петров Ного, песник;
Бранко Павловић, адвокат;
Драшко Петровић;
Ана Радмиловић, новинар;
Александра Смиљанић, научник;
Милосав Тешић, песник;
Зоран Филиповић;
Жељко Цвијановић, уредник "Новог Стандарда".

Политика слепе послушности према Западу, коју је спроводио режим Демократске странке 2008–2012,
Ajde da se slozimo sa tim da je Demokratska stranka vodila politiku poslusnosti i da su oni krivi za sve od kulina bana do danasnjih dana,u redu nasli smo krivcem,sta cemo sad sa ovim patrJotima poput izjava Aleksandra Vucica da Evropska Unija nema alternativu,da Srbija ne moze preziveti bez Evropske Unije,da slede teski dani i odluke za Kosovo,od izjava Dacica da je Kosovo izgubljeno,od izjave predsednika Nikolica u kampanji da ce ponistiti sve dogovore oko Kosova do precutnog prihvatanja sad zajednicko upravljanje granica prema Kosovu,od patriJote Drecuna u njegovim dokumentarcima da Amerika je najvece zlo na svetu do sadasnjih izjava da je Amerika najveca Ekonomska sila i da Srbija bez Amerike ne moze da opstane...da ne pricam o Vulinu koji i sam ne veruje u sta prica a nas ubedjuje da verujemo njemu a ne svojim ocima i usima da se pravi granica sa Kosmetom i da u stvari oficir za vezu nije to ali je ono..
DOKLE BRE VISE DA SAVIJAMO GLAVU KAO NOJ U PESAK I NE SHVATAMO DA OVI IZ SNS NISU SRS,OVI IZ SPS NISU ONI OD RANIJE,DA VULIN NIJE JUL VEC NEKI NOVI LDP,DA DRECUN NIJE DRECUN VEC IZ NJEGA GOVORI SOROS,DA DINKIC NIJE DINKIC VEC MLADJAN,DA LJAJIC NIJE LJAJIC VEC RASIM,DA KRKOBABIC NIJE KRKOBABIC VEC JOVAN...i dokle ce nam vise biti kriv onaj koji vise ne odlucuje,vec ovi,ovde ne zelim da kazem da bivsa vlast nije kriva,ali bre ovi su preterali u svemu aman za aman!!!

Poslednja izmena:
pa recimo da kazu lepo da su drzavu na ivicu propasti dovele stranke i tajkuni koji izotimase i pokradose narod i drzavu vec 2 decenije,oni su odgovorni a ne"slepa poslusnost zapadu..."

I, kakve sad to veze ima sa tvojim pitanjem "Otkud Leon Kojen sa ovom ekipicom...?"???

Gledam preksinoć Dnevnik u 19.30h na "TV Bastilja" i umirem od smeha kako ovi aktualni političari vešto i perfidno lažu i zamajavaju ovaj narod, što i nije tako teško ako se uzme u obzir da nam stopa nepismenosti varira +/- 50% ( doduše, sad kad se Kosovo odvojilo ta će stopa verovatno biti manja, jer je tamo i bio najveći procenat, kao i na jugu Srbije, a u Vojvodini najmanji ). Elem, šta ja to reče? Kosovo se odvojilo? Da, dragi moji, iako to niko nije zvanično rekao i naglasio, ali Srbija je, tj. njeni predstavnici u liku aktuelnih političkih struktura, priznala Kosovo kao nezavisnu državu. Nisam pravnik, ali sam malo istraživao, a i sam Doktor K. koji je inače stručnjak za medjunarodno pravo, je priznao da pojam "integrisano upravljanje" NE POSTOJI u pravnoj terminologiji. To je izmišljenja reč da bi se ljudima zamazale oči ( i uši ) i da bi ih se lakše "pripremilo" za to da jednog dana shvate i prihvate činjenicu da je Kosovo samostalna država. Zatim se pojavljuje premijer nam silni gospon Dačić i izjavljuje sledeće: " Trebali bi u junu dobiti datum za početak pregovora o pristupanju Evropskoj Uniji, jer smo ispunili zahtev o integrisanom upravljanju na Kosovu i postigli dogovor sa "kosovskim premijerom" ( ako nije priznata država, odakle joj onda premijer? ) gospodinom Tačijem i kosovskim albancima". Šta to opet znači? Znači da je priznavanje Kosova bio jedan od uslova za pristupanje Srbije EU. Dakle, poenta ovoga što sam ovde napisao nije nikakva "borba za Kosovo", jer po mom mišljenju, to Kosovo je davno trebalo da ode, nego samo skretanje pažnje na retoriku "dragih" nam političara i na to kako vešto lažu i obmanjuju ovaj jadni narod ( mada, ja verujem da je većina toga svesna, ali eto, ako ima još neko da nije ).

Политика слепе послушности према Западу, коју је спроводио режим Демократске странке 2008–2012,
Ajde da se slozimo sa tim da je Demokratska stranka vodila politiku poslusnosti i da su oni krivi za sve od kulina bana do danasnjih dana,u redu nasli smo krivcem,sta cemo sad sa ovim patrJotima poput izjava Aleksandra Vucica da Evropska Unija nema alternativu,da Srbija ne moze preziveti bez Evropske Unije,da slede teski dani i odluke za Kosovo,od izjava Dacica da je Kosovo izgubljeno,od izjave predsednika Nikolica u kampanji da ce ponistiti sve dogovore oko Kosova do precutnog prihvatanja sad zajednicko upravljanje granica prema Kosovu,od patriJote Drecuna u njegovim dokumentarcima da Amerika je najvece zlo na svetu do sadasnjih izjava da je Amerika najveca Ekonomska sila i da Srbija bez Amerike ne moze da opstane...da ne pricam o Vulinu koji i sam ne veruje u sta prica a nas ubedjuje da verujemo njemu a ne svojim ocima i usima da se pravi granica sa Kosmetom i da u stvari oficir za vezu nije to ali je ono..
DOKLE BRE VISE DA SAVIJAMO GLAVU KAO NOJ U PESAK I NE SHVATAMO DA OVI IZ SNS NISU SRS,OVI IZ SPS NISU ONI OD RANIJE,DA VULIN NIJE JUL VEC NEKI NOVI LDAP,DA DRECUN NIJE DRECUN VEC IZ NJEGA GOVORI SOROS,DA DINKIC NIJE DINKIC VEC MLADJAN,DA LJAJIC NIJE LJAJIC VEC RASIM,DA KRKOBABIC NIJE KRKOBABIC VEC JOVAN...i dokle ce nam vise biti kriv onaj koji vise ne odlucuje,vec ovi,ovde ne zelim da kazem da bivsa vlast nije kriva,ali bre ovi su preterali u svemu aman za aman!!!

Pa, zato se i odrzava ova tribina! Nije uperena protiv nikoga, nego protiv POLITIKE koja nas vodi bezuslovno u propast. O tome je rec!
Pocela DS sa SPS a nastavljaju ovi sada tj. SNS sa SPS!

Pa, zato se i odrzava ova tribina! Nije uperena protiv nikoga, nego protiv POLITIKE koja nas vodi bezuslovno u propast. O tome je rec!
Onda OK..samo nisam video da si na pocetku stavio i ove patriJote koji su danas na vlasti...samo treba pogeldati izbornu kamapanju SNS,SPS i svima ce biti jasno da politicar ostaje politicar i dosledan sebi do kraj...LAZOV!!!

Počela je sa DOS ,tamo 2000. ,mada je Djindjić još bio i najmanje popustljiv ,pogoto sa obzirom kada se uzme da je proglašen za najvećeg stranog špijuna i agenta zapada , a ako pogledamo tu tzv. nacionalnu politiku tipa Hag,Kosovo,sukob na jugu Srbije tada je najmanje ustupaka uradjeno. Mada je sve jedno i on bio deo te politike , kao i Živković i Koštunica posle njega ,nije sve počelo od 2008.

pitao si sta fali toj ekipi rekao sam sta im fali,da budu malo realni pre svega..
cudi me da je neko kao Kojen na skupu"Kosovo da,EU ne"

Prijatelju, nemoj da se cudis! Sve vise ljudi koji razmisljaju svojom glavom (sto znaci da nisu stranacki pioncici) misli i, sto je najvaznije, glasno ukazuje na pogubnost politike bezuslovnog puta u EU.
Necu biti iznenadjen ako i iz usta Djilasa uskoro cujem nesto slicno.

Onda OK..samo nisam video da si na pocetku stavio i ove patriJote koji su danas na vlasti...samo treba pogeldati izbornu kamapanju SNS,SPS i svima ce biti jasno da politicar ostaje politicar i dosledan sebi do kraj...LAZOV!!!

Nisam ja nikoga stavio vec samo citirao iz poziva. Naravno da je tesiste na kritici poteza SADASNJE vlasti jer od nje zavisi dalja propsat ili oporavak. Da nisu krenuli u dalju propast, tribina ne bi imala smisao!

Nisam ja nikoga stavio vec samo citirao iz poziva. Naravno da je tesiste na kritici poteza SADASNJE vlasti jer od nje zavisi dalja propsat ili oporavak. Da nisu krenuli u dalju propast, tribina ne bi imala smisao!
:hahaha::hahaha::hahaha:
Ma stavim ih ja onda...ovo je zemlja Stradija...i jos uvek nikako da nauce politicari da moraju bar malo manje da lazu...kamapnja i polse vlast je totalna suprotnost...

Sto se tice Kosova to je jednako verovanju/nadanju u Deda mraza !

Ti ili nista ne razumes ili se pretvaras. Covece, rec je o propadanju Srbije ako se nastavi politika da EU nema alternativu.

Počela je sa DOS ,tamo 2000. ,mada je Djindjić još bio i najmanje popustljiv ,pogoto sa obzirom kada se uzme da je proglašen za najvećeg stranog špijuna i agenta zapada , a ako pogledamo tu tzv. nacionalnu politiku tipa Hag,Kosovo,sukob na jugu Srbije tada je najmanje ustupaka uradjeno. Mada je sve jedno i on bio deo te politike , kao i Živković i Koštunica posle njega ,nije sve počelo od 2008.

Ne sporim nista i ocekujem da na ovom skupu eminentnih nestranackih intelektualaca cujemo svestranu analizu ali i naznake kuda i kako dalje. Bazno je da se bude i oslobadjaju ovakvi ljudi da ukazu kako oni sve vide. Svako od nas ce uvaziti ili ne u zavisnosti koliko ciji argumenti budu jaki.

Super da se odrzava ta tribina ! :ok:

Recimo istorijsko ,,NE ,, nacistickoj i bankrotiranoj EU ! :D

лепо је то боро само трибинама се ИЗДАЈНИЦИ НЕЋЕ ОТЕРАТИ СА ВЛАСТИ-ЕУРОРУПЧАГАСТО-НАТОВСКИ СКОТОВИ

Nije mi jasno cemu trpanje Kosova u svaku pricu ?

Zbog toga sto je to 15% teritorije Srbije,zbog toga sto je na Kosovu i Metohiji veliko rudno bogatsvo,zbog toga sto se oteta imovina Srbije i Srba procenjuje na oko 500 milijarde dolara,zbog toga sto nam niko nece dati ni 1% para koliko vredi sve oteto na Kosmetu,zbog toga sto je na Kosovu i Metohiji stradalo na destine hiljade Srba u istoriji,zbog toga sto je "milosrdni andjeo" bio zli djavo za Srbe,zbog toga sto neko hoce da napravi veliku Albaniju,zbog toga sto je spaljeno na stotine Manastira i crkava,zbog toga sto se u srcu Srbije i balkana pravi narko-mafijaska drzava,koja i kao sused nije dobra,zbog toga sto ne shvatas da imamo li teze i bolnije i iskrenije teme od Kosova i Metohije..iz bog toga zaobidji temu ako te ne zanima.....

Zbog toga sto je to 15% teritorije Srbije,zbog toga sto je na Kosovu i Metohiji veliko rudno bogatsvo,zbog toga sto se oteta imovina Srbije i Srba procenjuje na oko 500 milijarde dolara,zbog toga sto nam niko nece dati ni 1% para koliko vredi sve oteto na Kosmetu,zbog toga sto je na Kosovu i Metohiji stradalo na destine hiljade Srba u istoriji,zbog toga sto je "milosrdni andjeo" bio zli djavo za Srbe,zbog toga sto neko hoce da napravi veliku Albaniju,zbog toga sto je spaljeno na stotine Manastira i crkava,zbog toga sto se u srcu Srbije i balkana pravi narko-mafijaska drzava,koja i kao sused nije dobra,zbog toga sto ne shvatas da imamo li teze i bolnije i iskrenije teme od Kosova i Metohije..iz bog toga zaobidji temu ako te ne zanima.....

Ne zanimaju me bajke Kostunice Dr. VoJislava

I, kakve sad to veze ima sa tvojim pitanjem "Otkud Leon Kojen sa ovom ekipicom...?"???

Bio je savetnik bivseg predsednika Srbije, koliko ja znam on se preziva(o) Koen, to J je dodao ne znam iz kojih razloga. Inace je Jevrej, sad predaje na Filozofskom fakultetu, cini mi se, ne znam, nesto dugo nisam o njemu nista cula. Doduse govorkalo se da je navodno presao u SNS sto je demantovala i SNS i Ko(j)en...

Back