Косово 1987 исто као и 2008

Demokrate jeste da vole da prodaju.., ali nikako nisu oni prodali Srbe sa Kosmeta. Njihovo "prodavanje' je pocelo jos 1918 pa sve do danas ne prestaje. I dok ima i jednog Srbina tamo "prodaja" ce na zalost uvek biti prisutna, ko god bio i dosao na vlasti....

"Prodaja" ce prestati kada pocnemo da se ujedinjujemo oko istih i jedinih stvari i kada ova nasa drzava jednom krene pravim putem, bez osvrtanja u proslost, i bez onih i onakvih koji su imali i malo udela u poslednjih 20 godina katastrofalne politike....

meni se kod demokrata najvise gadi njihov mentalni sklop tj spremnost da izdaju i prodaju bliznjeg svog ( u ovom slucaju Srbe sa Kosmeta) da bi oni lepse i bolje ziveli. .

ta spremnost za izdaju bliznjega svoga da bi tebi bilo lepo mislim da ne dobija pozitivnu ocenu ni u jednom narodu na svetu pa tako ne moze ni kod mene.
Ah, ta vaša večita žvaka o "izdajnicima"... Ama, tvoji su mnogo veći izdajnici, šteta je što ti to ne uočavaš. Izdajnici, upravo su oni odradili sve za taj "zapad". (ne kažem, u poslednje vreme naročito, ponešto rade i za "istok"), ali u onom najvažnijem dobu, početka devedesetih, kad se trebalo boriti za srpske interese, oni su bili na vlasti, i umesto da istinski odbrane srpske interese, uradili sve što su srpski neprijatelji hteli. A da li da pomenem i ono, da je vaš šef zdušno podržao invaziju '91. Amera na Irak, nudio dobrovoljce...

U vreme kad su ovde na vlast došli kako ih ti zoveš "žuti", Kosmet je već bio pod stranom okupacijom, tako da oni nisu ni mogli tamo sprovoditi faktičku vlast. Jasno je da oni ne mogu ni zašta u vezi s tim odgovorni. Nego, u vreme dok je faktička vlast Srbije vlast postojala, a vladao Zlobodan, on je nije iskoristio da suštinski sredi stvari tamo, već naprotiv, nizom pogrešnih i glupih poteza doprineo da se Albanci još više udalje od Srba. '99, kad se, možda nečeg i setio, bilo je isuviše kasno. I, ne može se generalno neki narod nazivati "stokom", to je šovinizam, teroriste i zločince treba hapsiti, a, kad ne može drugačije, i ubijati, ali ne čitav narod proglašavati neprijateljem. Treba stvarati lojalne, da je barem deo Albanaca Zlobodan pridobio, podelio ih, a to se moglo, to se uvek može, kad se hoće i ume.

Lojalan siptar :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Blago tebi :shock:
Samo napred!!!!!!!!!
Da li su ti javili da nema vise Tite? :P

Steta sto svaki 11 Amerikanac cita dnevnu stampu, dok ostali svakodnevno dobijaju doze propagande od CNNa, Sky newsa i slicnih...

Nikada zagojena i zaglupljena nacija nece nauciti da misli svojom glavom!

fat.jpg

Lojalan siptar :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Blago tebi :shock:
Samo napred!!!!!!!!!
Da li su ti javili da nema vise Tite? :P

Blago tebi, kad očito ne shvataš, ili ne čitaš pažljivo. Naravno da se može stvoriti lojalan. Nego, vredi li polemisati s vašim stavovima, kad unapred diskvalifikujete sve, na šovinističkoj osnovi? I , kakve to veze ima s Titom, i sa mnom? Titov ustav iz '74 je dao prevelika prava Albancima, sdžeb'o Srbiju, kao, uostalom, i mnoge druge njegove odluke, još od '45. Ali, Zlobodan, nakon svega toga, "vratio Srbiju iz tri dela da bude cela", jeste, to je tačno, ali posle, kako sam već napisala - pogrešnim, katastrofalnim potezima, totalno uprskao stvar.

Blago tebi, kad očito ne shvataš, ili ne čitaš pažljivo. Naravno da se može stvoriti lojalan. Nego, vredi li polemisati s vašim stavovima, kad unapred diskvalifikujete sve, na šovinističkoj osnovi? I , kakve to veze ima s Titom, i sa mnom? Titov ustav iz '74 je dao prevelika prava Albancima, sdžeb'o Srbiju, kao, uostalom, i mnoge druge njegove odluke, još od '45. Ali, Zlobodan, nakon svega toga, "vratio Srbiju iz tri dela da bude cela", jeste, to je tačno, ali posle, kako sam već napisala - pogrešnim, katastrofalnim potezima, totalno uprskao stvar.
Ja sam te vec pitao da navedes primer politike koja je uspela da radikalnu nacionalnu manjinu(bilo gde u svetu?) "napravi" lojalnom bez upotrebe sile?????????????
Sve ovo sto si navela je Titova demagogija sa Milosevicevim potpisom,podvuceno zutim!!!!!!!

Ja sam te vec pitao da navedes primer politike koja je uspela da radikalnu nacionalnu manjinu(bilo gde u svetu?) "napravi" lojalnom bez upotrebe sile?????????????
Sve ovo sto si navela je Titova demagogija sa Milosevicevim potpisom,podvuceno zutim!!!!!!!
A kad sam rekla da, u nekim trenucima , nije trebalo upotrebiti I silu. Ali, samo kao jednu od mera u složenom "paketu" i vrlo oprezno?
A, bez podele, unošenja razdora u radikalnu grupu, manjinu, ili šta već, svejedno, princip je isti, nema uspeha. Ako ih sve okreneš protiv sebe, imaš mnogo manje šanse.
Drugo, opet, vi drugome imputirate. "Titova demagogija s Miloševićevim potpisom" je tako tipična upravo za - radikale.

A kad sam rekla da, u nekim trenucima , nije trebalo upotrebiti I silu. Ali, samo kao jednu od mera u složenom "paketu" i vrlo oprezno?
A, bez podele, unošenja razdora u radikalnu grupu, manjinu, ili šta već, svejedno, princip je isti, nema uspeha. Ako ih sve okreneš protiv sebe, imaš mnogo manje šanse.
Drugo, opet, vi drugome imputirate. "Titova demagogija s Miloševićevim potpisom" je tako tipična upravo za - radikale.
Pa dobro,bre;jesi li ti slepa????????????????????
Primer navediiiiii

Španija. Katalonci. Da sad ne dužim, i uprostiću, kroz istoriju svačega je tu bilo, mešano, i "motke", i "šargarepe"... Bitno, da je rezultat, danas, sem ekstremnih separatista, imaš i šranskoj državi lojalne Katalonce.

Španija. Katalonci. Da sad ne dužim, i uprostiću, kroz istoriju svačega je tu bilo, mešano, i "motke", i "šargarepe"... Bitno, da je rezultat, danas, sem ekstremnih separatista, imaš i šranskoj državi lojalne Katalonce.

A gradjanski rat i Franko?
Da li si ikada pricala sa jednim Kataloncem?
Koje su slicnosti Katalonaca i sipaca a koje razlike?
Mozda mislis na Baske?

A gradjanski rat i Franko?
Da li si ikada pricala sa jednim Kataloncem?
Koje su slicnosti Katalonaca i sipaca a koje razlike?
Mozda mislis na Baske?
Da sad ne idemo šire... Postoje Baski, (Baskija autonomna oblast,) i postoje Katalonci. (Katalonija, takođe autonomna oblast, Barselona...). Ima razlika, normalno, ali i sličnosti, principijelno, naročito u smislu ovog što sam pominjala ranije. U svakom slučaju, deo Baska i Katalonaca lojalnih Kraljevini Španiji.

Bit ce ,a mozda i nece bit :mrgreen: hebote em bosancic, em gastos u zemlji koja je priznala Kosovo takvi su stvarno najkompetentniji da pricaju o stanju u Srbiji i stidu :)

Pre ces ti biti siptar nego ja bosanac :D a jesam li ti milion puta objasnio znacenje reci "gastos" :P ali sa tobom treba polako i strpljivo ;) nisi ti bas sav svoj :D

Sto se tice ko je kompetentan a ko ne, za to se zali predsedniku drzave i stranke :) ups. pa i on je "boske" iz Rajvosa :P lol ... crnogorac poreklom, predsednik skupstine hrvat ... ne znam stvarno, ne mogu da ti pomognem :D ae pali, poceli su ti teletabisi :)

Back