kosovka devojka

gost 246390

Buduća legenda
Poruka
38.508
jel se ložite na one momente da kad ste šta znam lupam bolesni ili povređeni ili na bilo koji način primorani da blejite sami na gajbi, da vam se tu nađe neka ženska koja bi vas tetošila i našla vam se, skuvala supicu namestila dekicu bacila drkicu ili vas smaraju tako ti ženski energetski vampiri što bi da napune baterije kad ste u sjebzu, fol da vam se nađu da se osete bitnim potrebnim a u stvari ništa su više od levog smetala i smarača u momentima kad bi radije da sami prođete kroz tu neku muku?

za žene isto pitanje. trudnjače da mi se ne javljaju i ne skreću temu u trol pravcu jer one imaju sva prava da budu poslušne i rade kako im se kaže pošto nose to dete jelte.

Тај гест би ми пријао од само једне особе, али пошто је то немогуће а нисам никад ни болесна или слично, значи не.

- - - - - - - - - -

А ја би бринула тако само о тој истој особи ако би хтео.

pisam se na svaku koja bi u takvim situacijama obracala paznju na moje ili njeno skupljanje bodova tim cinom

pa svaka koja smatra da joj se u vezi ne poklanja dovoljno pažnje ili uopšte jednom rečuju svaka koja bi da se na rang listi mojih prioriteta popne za koji stepenik više će tako da se ponaša... nema to veze sa karakterom od pojedinca do pojedinca, čovek (a pogotovo žene) su takve po prirodi

uopšte mrzim sebe tad...i onda sam nervozan i jako nepodnošljiv

ja mrzim da mi se neko mota tu i skakuće, u noge zapliće kad mi nije dobro

- - - - - - - - - -

Kao vuk sama lizem svoje rane .....kad sam slaba i nemocna ne volim da mi bilo ko bude u blizini ....nervira me to i sve me onda vise iritira nego inace

a ha, e to... to je to

Па то да ја као бринем о неком а он има само повишену температуру нпр, па није толико болестан да ништа не може сам, и шта ја као треба да се мувам ту и глумим нешто, као јел ти добро, јел можеш сам, и тако те сцене из филмова, важи и обрнуто :lol:

Па то да ја као бринем о неком а он има само повишену температуру нпр, па није толико болестан да ништа не може сам, и шта ја као треба да се мувам ту и глумим нешто, као јел ти добро, јел можеш сам, и тако те сцене из филмова важи и обрнуто :lol:

a jel da je bedno nekako? ponižavaš bre čoveka a kao pumpaš sebi ego dobra si potrebna neophodna bla bla

jel se ložite na one momente da kad ste šta znam lupam bolesni ili povređeni ili na bilo koji način primorani da blejite sami na gajbi, da vam se tu nađe neka ženska koja bi vas tetošila i našla vam se, skuvala supicu namestila dekicu bacila drkicu ili vas smaraju tako ti ženski energetski vampiri što bi da napune baterije kad ste u sjebzu, fol da vam se nađu da se osete bitnim potrebnim a u stvari ništa su više od levog smetala i smarača u momentima kad bi radije da sami prođete kroz tu neku muku?

za žene isto pitanje. trudnjače da mi se ne javljaju i ne skreću temu u trol pravcu jer one imaju sva prava da budu poslušne i rade kako im se kaže pošto nose to dete jelte.

Ne treba niko da me žali, sažaljeva, tetoši ili tretira kao bebu...Što bih? I da sam bolesna možda ( kao što jesam) i da sam povređena (kao što više nisam) , opet ne bih očekivala. Jer za ljubav, brigu i istinsku pažnju se ne moli, ne očekuje...To jedostavno ljudi moji "biva" . Znači, ili iam toga - ili nema. Ona lepa briga - da je nekome stalo. Do tebe, kao tebe. Ako nije, brate mili...taman da umirem, nemoj da mi daš da jedem. Ja sam takva. Kada me nešto do te mere uzurpira, povredi, ne treba mi ništa od tebe kao čoveka - taman da je ne znam šta, taman da mi život visi o koncu, ne bih ništa pitala, zatražila, htela niti očekivala ili se nadala.

Ne smaraju me neregteski vampiri - eliminisala sam ih. Više mi ništa i niko ne "pije" krv niti "jede" dušu. Sada i da hoće - nemaju šta. :mrgreen: Sada i da imam sve to - nisam ni ja Jelena od pre baš, da se takvih i tih...ne čuvam.

Ja sma imala jednu takvu drugaricu, koja me je s vremena na vreme zivkala samo kada je njoj bilo teško, rame za plakanje, samo da mi se požali na ovo, na ovo...i jednom mi je doši*dilo i da budem kulturna, pa sam je na kraju ispraznog razgovora, gde je svaka druga reč "ja ovo, ja ono, mi ono, on ovo..." pitala, "Izvini, jel imaš nešto da me pitaš? " Tajac. "Haaaaaaalo, imaš nešto da me pitaš? " "Ne razumem - šta da te pitam? " "Pa, recimo, kako si ti na primer Jelena, šta radiš, jesi li ozdravila, hodaš li, bla, bla..." Opet tajac i muk. "Tako sam i mislila".

Više me nikad nije nazvala. :mrgreen:

S krvopijama i lošim ljudima - samo treba umeti. A, onda se usmere - na nove - parazite - i domaćine. :mrgreen: Ti im dođeš kao ona...Skretnica. :zcepanje:

Usput, šta ti imaš protiv trudnica? Nećemo diskriminaciju širiti. Trudnice su baš fine, nose mala bića. Nemoj tako. :tiganj:

Ja nisam od tih, pa imam puno pravo da budem neposlušna i da ne radim, kako mi se kaže. :mrgreen: :zcepanje:

:hvala:

Па то да ја као бринем о неком а он има само повишену температуру нпр, па није толико болестан да ништа не може сам, и шта ја као треба да се мувам ту и глумим нешто, као јел ти добро, јел можеш сам, и тако те сцене из филмова, важи и обрнуто :lol:
А шта би радила са човеком који нпр. има проблем са преломом тртичне коске? Да ли би ту инвестирала већи степен бриге? :mrgreen:

А шта би радила са човеком који нпр. има проблем са преломом тртичне коске? Да ли би ту инвестирала већи степен бриге? :mrgreen:

Не знам како би могла да помогнем човеку с таквим проблемом, тако да бих позвала хитну помоћ.

Ne volim da me sazaljevaju ili da se samosazaljevam .U ratu sam imao bas gadnu povredu i sam bolnicki
oporavak je trajao nekih devet mjeseci . Poslije bolnice sam odmah obukao uniformu i cak bio komandir
mada sam bio proglasen invalidom 80% . Sad trcim ! Koliko znam , jedini sa takvom povredom i o meni
je ortopedski zavod " Rudo " snimio dokumentarni film za svoje potrebe !

pa posto sam u zivotu inace kao hocu sve sam, ne volim uplitanja, ne volim pomoc nikad je ne trazim, pa ni da mi neko nesto pridrzi dok se snadjem s rukama :lol: , priaju mi ti momenti u tim stanjima kad se prepustim slabosti i prihvatim da sam slabiji i kazem - mazi

ma znas kako ja to lako rešavam: čim prijavi da je bolestan (ali stvarno) ja ugrabim priliku da se nađem sa svojim drustvom a onda nastaje lom .... što bi rekli i bolestan izlazi da me nađe.... :zurka:

Back