jel se ložite na one momente da kad ste šta znam lupam bolesni ili povređeni ili na bilo koji način primorani da blejite sami na gajbi, da vam se tu nađe neka ženska koja bi vas tetošila i našla vam se, skuvala supicu namestila dekicu bacila drkicu ili vas smaraju tako ti ženski energetski vampiri što bi da napune baterije kad ste u sjebzu, fol da vam se nađu da se osete bitnim potrebnim a u stvari ništa su više od levog smetala i smarača u momentima kad bi radije da sami prođete kroz tu neku muku?
za žene isto pitanje. trudnjače da mi se ne javljaju i ne skreću temu u trol pravcu jer one imaju sva prava da budu poslušne i rade kako im se kaže pošto nose to dete jelte.
Ne treba niko da me žali, sažaljeva, tetoši ili tretira kao bebu...Što bih? I da sam bolesna možda ( kao što jesam) i da sam povređena (kao što više nisam) , opet ne bih očekivala. Jer za ljubav, brigu i istinsku pažnju se ne moli, ne očekuje...To jedostavno ljudi moji "biva" . Znači, ili iam toga - ili nema. Ona lepa briga - da je nekome stalo. Do tebe, kao tebe. Ako nije, brate mili...taman da umirem, nemoj da mi daš da jedem. Ja sam takva. Kada me nešto do te mere uzurpira, povredi, ne treba mi ništa od tebe kao čoveka - taman da je ne znam šta, taman da mi život visi o koncu, ne bih ništa pitala, zatražila, htela niti očekivala ili se nadala.
Ne smaraju me neregteski vampiri - eliminisala sam ih. Više mi ništa i niko ne "pije" krv niti "jede" dušu. Sada i da hoće - nemaju šta.

Sada i da imam sve to - nisam ni ja Jelena od pre baš, da se takvih i tih...ne čuvam.
Ja sma imala jednu takvu drugaricu, koja me je s vremena na vreme zivkala samo kada je njoj bilo teško, rame za plakanje, samo da mi se požali na ovo, na ovo...i jednom mi je doši*dilo i da budem kulturna, pa sam je na kraju ispraznog razgovora, gde je svaka druga reč "ja ovo, ja ono, mi ono, on ovo..." pitala, "Izvini, jel imaš nešto da me pitaš? " Tajac. "Haaaaaaalo, imaš nešto da me pitaš? " "Ne razumem - šta da te pitam? " "Pa, recimo, kako si ti na primer Jelena, šta radiš, jesi li ozdravila, hodaš li, bla, bla..." Opet tajac i muk. "Tako sam i mislila".
Više me nikad nije nazvala.
S krvopijama i lošim ljudima - samo treba umeti. A, onda se usmere - na nove - parazite - i domaćine.

Ti im dođeš kao ona...Skretnica.
Usput, šta ti imaš protiv trudnica? Nećemo diskriminaciju širiti. Trudnice su baš fine, nose mala bića. Nemoj tako.
Ja nisam od tih, pa imam puno pravo da budem neposlušna i da ne radim, kako mi se kaže.