- Poruka
- 826
Upravo velika opasnost preti!
A zamislite tek sta ce da se desi Hrvatskoj ako Italija zatrazi svoj deo;Odnosno svoju Dalmiciju?
A zamislite tek sta ce da se desi Hrvatskoj ako Italija zatrazi svoj deo;Odnosno svoju Dalmiciju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jezik pregrizo pomeri se s mesta.
Како нису? Зауставила би их једино обала Атлантика.
a zamisli ti neku od ovih situacijazamislite recimo da u beogradu zivi 30% crnaca, arapa, turaka kurda i sutra vam cerka dovede turcina zeta i kaze tata ovo je moj decko Shamsudin![]()
* Ako pod zaustavljeni smatraš da su ušli u grad, a zatim i pokorili 90% Mađarske i Hrvatske i držali ih u narednih 170 godina, onda da, zaustavljeni su...
E zato sam ja ovog ovdje "Shamsudina" fino poslao u Austriju pa nek ga tamo Shultzova ćerka vodi svom tati Shultzu i nek im je svima tako srećno i berićetno dovijeka!!! Samo im još pošaljem i poklon za krštenje dječice!!!zamislite recimo da u beogradu zivi 30% crnaca, arapa, turaka kurda i sutra vam cerka dovede turcina zeta i kaze tata ovo je moj decko Shamsudin![]()
"ženim se za Hrvaticu i prelazim na njenu veru"
Ma bilo im dovoljno pa su stali da se odmore!!!8-)
desit ce se im isto ono sto se desilo tkz. rsk:razz: