Kosovarska Natasha Kandic

za neke sam cuo da su ubijeni, ali vecina tih, kako ih mi zovemo "postenih" danas zivi u srbiji.:worth::worth:

Takvih,,postenih,,koji su sticali reputaciju i skolovanje su pobegli odmah na Kosovo odavde iz Srbije.
Enver Petrovci, je veoma dobar glumac,otisao je za Pristinu i odande pljuje po Srbiji.
Odmah je dobio titulu Direktora Pristinskog pozorista.
Strasno,a odavde je poceo sa karijerom.

Daj Ademe kao da ne znas,ubice je i tacka.
Zao mi je zene zato sto samo radi svoj posao,strasno,nije to slucaj samo na Kosovu da se ubijaju novinari jer se nekome nesto ne svidja,u celom svetu je tako.

da te ne znam, pomislio bih da prizeljkujes tako sto. ne brini za nju, nije jos kosovo doslo na tom stadijumu da se ubija novinarka zbog rekao bih uobicajenih prozivki. nije ti ovo rusija, ipak se ovde drugacije resavaju takvi problemi.

Takvih,,postenih,,koji su sticali reputaciju i skolovanje su pobegli odmah na Kosovo odavde iz Srbije.
Enver Petrovci, je veoma dobar glumac,otisao je za Pristinu i odande pljuje po Srbiji.
Odmah je dobio titulu Direktora Pristinskog pozorista.
Strasno,a odavde je poceo sa karijerom.

pod postenim, mislim na one albance koji su vise voleli milosevicevu politiku od svog naroda. i ziveli su na kosovu, a glavni cilj im je bio, ostvarivanje miloseviceve politike. i samo neka ostanu u srbiji, nama takvi ne trebaju.

Back