Kosovari pucaju na Srbiju

ma culi oni, ali u zurbi zapamtili, srbija je kosovo, pa....
ps. sumnjam u vest, jes vremena druga, ali sto rece kolega, sa poskama u secu jednog kubika drva.... ali naivnima je lako turiti bilo sta, pa i takvu vest

Lazu i za 17. mart, i za kamenovanja, i za broj proteranih Srba, i za broj nestalih, i za organe, i istorija laze, i crkva lazu, al' bitno je da vi imate Albanske Alpe i bele medvede...

Mi Srbi smo stvarno naivan narod, umesto da sidjemo dole i branimo svoje granice i svoje ljude palamudimo po Beogradu i Evropi.

Grupa Albanaca presla nelegalno administrativnu liniju sa namerom da krade drva.Primeceni od strane MUPa na cije su pripadnike otvorili vatru iz automatskog oruzja.Posle pola sata razmene vatre grupa napadaca se vratila na teritoriju Opstine Podujevo, Policija iz bezbednosnih razloga nije izvrsila uvidjaj!!
DOKLE SRBIJO!!!
U najmanju ruku cudna vest, puna nedoumica i nelogicnosti.
I kakva nam je to policija koja ne sme da zaviri u sumu i napravi uvidjaj ?
I pola sata puca na drvosece - a ni jednog ne kokne ?
Vest mi lici na neku paljevinu, i to losu, radikalsku.

Lazu i za 17. mart, i za kamenovanja, i za broj proteranih Srba, i za broj nestalih, i za organe, i istorija laze, i crkva lazu, al' bitno je da vi imate Albanske Alpe i bele medvede...

Mi Srbi smo stvarno naivan narod, umesto da sidjemo dole i branimo svoje granice i svoje ljude palamudimo po Beogradu i Evropi.

lako ti je sada da se qrcis, stavio cak norisa i sada mislis da si frajer, ne moze ti niko nista:lol::lol::lol:

U najmanju ruku cudna vest, puna nedoumica i nelogicnosti.
I kakva nam je to policija koja ne sme da zaviri u sumu i napravi uvidjaj ?
I pola sata puca na drvosece - a ni jednog ne kokne ?
Vest mi lici na neku paljevinu, i to losu, radikalsku.

Nije to brate paljevina nazalost! A nije ni prvi put da se nesto tako desava.Setite se,onog matorca i njegove familije koju su brutalno pretukli samo zato sto nije dao kravu da mu ukradu ili mozda sela V.Trnovac Opstina Bujanovac u kojem bi trebalo da vaze zakoni R.Srbije, tamo u centru sela na pocasnom mestu stoji spomenik teroristoma iz tzv.OVPMB!!!

Back