kosmopolitanka

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
ajde da se pohvalite koje ste gradove obišle ?
ako motkama smeta il pak možda nervira što sam otvorio još jednu temu o gradovima u inozemstvu, može lock i ban za smarača koji je temu postavio
hvala

pa da pocnemo...

arandjelocac, topola, smederevska palanka, ruma, indjija, sremski karlovci, negotin, jagodina, gornji milanovac, niš, dimitrovgrad, užice.....

- - - - - - - - - -

sofija, plovdiv, stara zagora, varna, nesebar

ja nisma racunala osnovnu skolu, ne zanima me Djerdap, Divcibare i tako to
po Srbiji sam putovala, ali to mi nije onako nesto impresivno, sem Fruske gore i Drvengrada, a posto na Zlatibor idemo redovno ni to ne racunam

- - - - - - - - - -

al dok sam bila mala letovali smo na hrvatskom primorju, bila sam u Puli, Rovinju i na Hvaru
a od Crne Gore sam videla Budvu, Herceg Novi, Bar, Sutomore, Kotor, Petrovac, Becice, i taklsijem se vozila uz obali od Bara do Herceg Novog, celu obalu sam videla iz taksija

nisam bila u Sloveniji, niti u Makedoniji, a od Bosne sam videla samo Brcko
volela bih da vidim Dubrovnik, kazu da je mnogo lep
ostalo iz SFRJ me vise ne zanima

sad bih volela da odem ponovo u Rim, pa u Bec i u Prag

pa ono jes i glupo, zato smo je malo nas srecnika obislo ceo svet, kao moja sestra
ta ne zna gde nije bila, a trenutno je u Vasingtonu
a zimovanja Svajcarska i Austrija

ja sam volela vise da putujem kad sam bila malo mladja, sad sam relativno lenja i sama pomisao da celih nekoliko dana pesacim po ceo dan me zamori :aha:

Tacno sam znao da ce glupo zensko kad upotrebi rec kosmopolitanka da misli na svetska proputovanja.
Sta sam ocekivao to sam i dobio.
Pa opet sam razocaran, ali to govori o neskladu izmedju moje procene zena i nade da ima i izuzetaka.

Back