King 7
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Pricaj to normalnom coveku i patrioti bilo gde na planeti zemlji. Zato sto je malo normalnih ljudi zato nam je ovako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
King 7:Ama ljudi, Slovenci, siptari i ostali su se samo grebali ovde i sada se grebu samo tako. Svima je Srbija valjala zato je ovakva. Siptari kazu da dok je Srbije nece biti gladi. Slovenci lukavi opet su ovde sa svojim bankama i otkupom voca. Zasto ste tako plitki? Sramota je da se 3 meseca raspravljam samo sa Srbima oko ovoga.Darkomir:kad bi se BAREM JEDNOM NEKO U OVOJ SUGAVOJ ZEMLJI zapitao zasto svi od slovenaca pa do albanaca i sada crnogoraca ne zele da zive u srbiji mozda bi se nesto pametno i desilo,ali ne, uvek su drugi krivi, a ne sveti srpski narod...
Koliko firmi ima koje rade kvalitetnije i jeftinije proizvode od Slovenackih. Da li smo se vencali sa njima, u cemu je problem? Ili oni nas drze pa ne pustaju. Nista Slovenacko mi ne bi uslo u zemlju. I nista mi ne bi otislo tamo.eremita:King 7:Ama ljudi, Slovenci, siptari i ostali su se samo grebali ovde i sada se grebu samo tako. Svima je Srbija valjala zato je ovakva. Siptari kazu da dok je Srbije nece biti gladi. Slovenci lukavi opet su ovde sa svojim bankama i otkupom voca. Zasto ste tako plitki? Sramota je da se 3 meseca raspravljam samo sa Srbima oko ovoga.Darkomir:kad bi se BAREM JEDNOM NEKO U OVOJ SUGAVOJ ZEMLJI zapitao zasto svi od slovenaca pa do albanaca i sada crnogoraca ne zele da zive u srbiji mozda bi se nesto pametno i desilo,ali ne, uvek su drugi krivi, a ne sveti srpski narod...
Србија и данас буквално храни Косово, а да не причам о томе да годинама уназад НИКАДА НИСУ ПЛАЋАЛИ КИРИЈУ ПОРЕЗ, СТРУЈУ - И ДАНАС НЕ ПЛАЋАЈУ СТРУЈУ СРБИЈИ -А ИЗГЛЕДА ДА МАФИЈА ТИПА ХАМОВИЋ И КОМПАНИЈА ЗА ЏАБЕ СНАБДЕВАЈУ И БОНДСВИЛ.
Буђави Словенци су права напаст у Београду и Србији, ево купили су и СОКО ШТАРК. Треба извршити
притисак на одговорна министарства ДА ОБЈАВЕ КО ЈЕ
ШТА ОД БИВШИХ СФРЈ РЕПУБЛИКА "КУПИО" ТЈ. ЗДИПИО из
"тако им омражене Србије... из Србије са којом нико
неће..." и сличне глупости - ПА КАД СМО НАЈГОРИ, 'АЈДЕ, БРЕ, ЗАОБИЂИТЕ НАС, ето Еуропа вас
чека, говеда једна балканска!
Koliko firmi zaista ima? Fructal se vratio pre nekoliko godina sacekao ga je Next i gde su danas ti slovenci,ali koliko je takvih firmi? Zasto EI nis ne napravi pristojnu tehniku pa ljudi nece kupovati gorenje...to vam je braco i sestre cista ekonomija i biznis, ko zna zna, ko ne zna divi se coveku koji mase salatama i jabukama a krade svoju drzavu gde stigne...biti patriota znaci ceniti svoje i postovati tudje...to sto su ovde pune poslaticarnice vlasnika albanaca, sto se pije niksicko pivo, sto milan gurovic dobije zabranu igranja a partizan ipak ode u zagreb...to su sve nasi,a ne njihovi problemiKing 7:Koliko firmi ima koje rade kvalitetnije i jeftinije proizvode od Slovenackih. Da li smo se vencali sa njima, u cemu je problem? Ili oni nas drze pa ne pustaju. Nista Slovenacko mi ne bi uslo u zemlju. I nista mi ne bi otislo tamo.eremita:King 7:Ama ljudi, Slovenci, siptari i ostali su se samo grebali ovde i sada se grebu samo tako. Svima je Srbija valjala zato je ovakva. Siptari kazu da dok je Srbije nece biti gladi. Slovenci lukavi opet su ovde sa svojim bankama i otkupom voca. Zasto ste tako plitki? Sramota je da se 3 meseca raspravljam samo sa Srbima oko ovoga.Darkomir:kad bi se BAREM JEDNOM NEKO U OVOJ SUGAVOJ ZEMLJI zapitao zasto svi od slovenaca pa do albanaca i sada crnogoraca ne zele da zive u srbiji mozda bi se nesto pametno i desilo,ali ne, uvek su drugi krivi, a ne sveti srpski narod...
Србија и данас буквално храни Косово, а да не причам о томе да годинама уназад НИКАДА НИСУ ПЛАЋАЛИ КИРИЈУ ПОРЕЗ, СТРУЈУ - И ДАНАС НЕ ПЛАЋАЈУ СТРУЈУ СРБИЈИ -А ИЗГЛЕДА ДА МАФИЈА ТИПА ХАМОВИЋ И КОМПАНИЈА ЗА ЏАБЕ СНАБДЕВАЈУ И БОНДСВИЛ.
Буђави Словенци су права напаст у Београду и Србији, ево купили су и СОКО ШТАРК. Треба извршити
притисак на одговорна министарства ДА ОБЈАВЕ КО ЈЕ
ШТА ОД БИВШИХ СФРЈ РЕПУБЛИКА "КУПИО" ТЈ. ЗДИПИО из
"тако им омражене Србије... из Србије са којом нико
неће..." и сличне глупости - ПА КАД СМО НАЈГОРИ, 'АЈДЕ, БРЕ, ЗАОБИЂИТЕ НАС, ето Еуропа вас
чека, говеда једна балканска!
Ma zna se ko ga je davao a ko nije. Ne moze da se porede ove dve vrste.commodore:Vratite se na temu.
Kosovo bi ostalo u Srbiji da ga mi nismo dali siptarima!
PO ili JO![]()
nazalost i vlastitu bruku i sramotu po jel to dacommodore:Vratite se na temu.
Kosovo bi ostalo u Srbiji da ga mi nismo dali siptarima!
PO ili JO![]()
commodore:Eremita, za slobodu mora da se ratuje, ona je zayebana samo po tome sto se ISKLJUCIVO krvlju placa.
To ****** i gotovani u Srbiji nece i to je fakat.
Kosovo je Kossova.
Ende.
Dok se ovde opet ne napravi kriticna masa koja je za rat.
(moja procena 150-250 godina)
commodore:Nema srba vise eremita...
seme se istanjilo...
misice usahle...
nije nas zeman, sto kazu turci...
TO LAVE O TOME JA PRDIM SVO OVO VREME!!!Samo ne znam da lisu Djindjolija zbog toga skenjali?Zamisli samo da je poziveo mozak ujedinili bi se svi Srbi... :wink:eremita:commodore:Nema srba vise eremita...
seme se istanjilo...
misice usahle...
Ко каже да нема више Срба?! Пази, гомила или стадо не значи ништа. Знаш ли чега се плаше оне битанге
које су смислиле и спроводе читаво ово ср*ње по
Србији - НАЈВИШЕ СЕ ПЛАШЕ ИНИЦИЈАТИВЕ ПОЈЕДИНЦА !
А знамо да је таквих у Србији довољно. Дакле,
довољан је ЈЕДАН ПРАВИ ЧОВЕК - и све им пада у воду,
Ти си данас само мало депресиван. Веруј !
Tako je. Jedan je mnogo za njih, deset je vec previse.eremita:commodore:Nema srba vise eremita...
seme se istanjilo...
misice usahle...
Ко каже да нема више Срба?! Пази, гомила или стадо не значи ништа. Знаш ли чега се плаше оне битанге
које су смислиле и спроводе читаво ово ср*ње по
Србији - НАЈВИШЕ СЕ ПЛАШЕ ИНИЦИЈАТИВЕ ПОЈЕДИНЦА !
А знамо да је таквих у Србији довољно. Дакле,
довољан је ЈЕДАН ПРАВИ ЧОВЕК - и све им пада у воду,
Ти си данас само мало депресиван. Веруј !